Alphia verliest bij Hazerswoudse Boys

Egbert Habraken 21 april 2013 Reageren uitgeschakeld

Alphia heeft dit weekend de kans op het kamAlphia_1-Hazerswoudse-Boys-Alphia-20-04-2013_01pioenschap definitief vergooit. In de uitwedstrijd bij Hazerswoudse Boys verloren de oranjehemden met 2-1. Een zwaar gehavend Alphia verscheen aan de start van de wedstrijd. Maar liefst 8 basisspelers moesten deze wedstrijd aan hun voorbij laten gaan vanwege blessures en schorsingen. Alphia begon wel aardig aan de wedstrijd en kreeg een paar mogelijkheden om de score te openen. In de 12e minuut kwamen de gastheren via Leo de Ruiter via een goed lopende aanval op een 1-0 voorsprong. Alphia probeerde het wel maar kreeg niet echte kansen om de gelijkmaker te maken. Aan de andere kant redde Chris van der Zwet Alphia een aantal keren tegen een grotere achterstand.

In de tweede helft was Hazerswoudse Boys de bovenliggende partij. De gastheren kregen een aantal goede kansen om de score te verdubbelen. In de 67e minuut was het Raymond Platteel die de 2-0 op het scorebord kopte. Vanuit een corner van Platteel de gelukkigste die de bal op z’n hoofd kreeg. Alphia ging na deze goal wat wisselen en bracht good old Luan Kameri binnen de lijnen. In de 80e minuut was het Luan Kameri die de spanning in de wedstrijd terugbracht. Met een bekeken lob scoorde hij de 2-1. Alphia leek er weer in te gaan geloven en creëerde nog een aantal kansen voor de gelijkmaker. Deze viel echter niet meer waardoor het gat met koploper Zestienhoven vijf punten is geworden, met nog twee wedstrijden te gaan.

Volgende week is het team van trainer Ted van Berkel vrij en men kan zich rustig gaan toewerken naar de laatste twee competitiewedstrijden. Op zaterdag 4 mei speelt Alphia dan thuis tegen Sportief. De aanvangstijd zal dan 15:00 uur zijn.

Reageren is niet mogelijk.