9 - 4

Multicult 2 (zaal)

Hoofdklasse C

24 september 2018 20:30

Multicult uit Den Haag was de tegenstander op de thuisbasis in Koudekerk. Alphia eindelijk op volle oorlogssterkte. Scheidsrechter uit Koudekerk die landelijk op top niveau floot en het nu wat rustiger aan doet. Henk Janssen ging er eens goed voor zitten naast de prullenbak om zijn zakdoekjes in te gooien als hij veel moest huilen. Maar dat kwam er niet van. Alphia creëerde legio kansen en de 4-0 ruststand was nog een voorzichtige afspiegeling. Pascal Hellingerwerf , Sander Egberts , Vincent Hoogervorst en weer Pascal tekenden voor de goals. Alphia werd na rust wat slordiger , tempo zakte en liet de teugels wat vieren. 4-1 . Nadat Vincent toch de 5-1 op het bord zette kwam Multicult terug tot 5-3 . Het moest dus niet gekker worden. Natuurlijk niet want Pascal maakte de 6-4 , eigen doelpunt 7-4 en Sander 8-4. Henk Janssen keek op zijn stopwatch , hij houdt alles bij , nog 2 minuten . " Dat verliezen ze niet meer zei hij " wat Hans van Oostrom beaamde. Een speler van Multicult was het zat , liep met zijn tas het veld uit en kreeg een rode bekeuring. Dat zal wel in voetbalinside komen. Afgekeken van de keeper van DWO. Vincent maakte nog snel even de 9-4. Voor de volledigheid , Fabian Uiterwyk is tegenwoordig coach en weet exact hoe het scorebord werkt.