Collectieve offday zorgt voor nederlaag bij DWO

...
75'

3e klasse A

9 februari 2019 14:30

Op deze winderige zaterdagmiddag tradt Alphia aan bij het Zoetermeerse Dwo. In de openingswedstrijd van het seizoen wonnen de oranjehemden vrij gemakkelijk met 5-1. Vandaag in Zoetermeer was er geen schim over van het toen wervelende spel van de Alphianen. Een collectieve offday noemde trainer Angelo Leverock het direct na de wedstrijd. We hebben geen moment in de wedtrijd gezeten en verdiende vandaag dan ook geen punten.

Was het vandaag dan zo slecht? Eigenlijk wel ja. Vanaf minuut één liep Alphia al achter de feiten aan. Een snelle goal van de gastheren zorgde ervoor dat de 1-0 al in de eerste minuut op het scorebord stond. Dat Alphia de rust haalde met maar 1-0 was een wonder deze middag. Dwo kreeg nog een aantal goede mogelijkheden om de score voor de rust verder uit te bouwen.

Na rust had Alphia de wind in de rug en speelde vol op de aanval. Echt kansen kreeg Alphia niet en zo kon Dwo simpel naar de 2-0 counteren. Met nog drie verse krachten erbij probeerde Alphia het nog wel, maar gevaarlijk voor het Dwo doel werden de oranjehemden niet vanmiddag. Dat een kwartier voor tijd ook nog de 3-0 viel, was voor de statistieken.

Een wedstrijd om snel te vergeten. We gaan de komende week er weer keihard tegen aan op de training en hopelijk kunnen we het volgende week weer opbrengen om het thuispubliek weer een mooie wedstrijd voor te schotelen. Dan komt het Waddinxveense Be Fair op bezoek op Sportpark De Bijlen. De wedstrijd zal om 14:30 uur worden afgetrapt.