Bekeravontuur Alphia Veteranen ten einde

7 - 1

Alphia VE1

Groep 1 1

19 januari 2019 12:30

Na een maandje rust stond er voor de veteranen weer een wedstrijd op het programma. Ditmaal een bekerwedstrijd tegen Hellevoetsluis. Jammer genoeg een uitwedstrijd want het is een flink stukje rijden. Met veertien beschikbare spelers op het formulier waren het niet dat op een zaterdagochtend onze Limburgse topschutter Luan helaas moest afzeggen. Donderdag met trainen door zijn rug gegaan en zelfs wonderdokter Richard Bons had hem niet genoeg op kunnen lappen. Leider Kees had weer een mooie opstelling uit de hoge hoed getoverd. En op veld 2 begonnen de veteranen aan de wedstrijd. Al gauw had de thuisploeg het meeste balbezit en werd Alphia teruggedrongen. Heel veel kansen leverde dat niet op en zo kwam Alphia iets meer op de helft van de tegenstander. Door twee ongelukkige momenten werd het toch 1-0 en 2-0 voor Hellevoetsluis en zo werd ook de ruststand bepaald. Na een kopje thee en wat wijze woorden van Kees begonnen de veteranen nog vol vertrouwen aan de tweede helft. Ja wat valt er over de tweede helft te zeggen. Alphia dat wanhopig op zoek ging naar een aansluitingstreffer maar geen kansen wist te creëren. Maar daardoor werd er heel wat ruimte weg gegeven en daar wist de tegenstander wel raad mee. Toen de stofwolken waren opgetrokken stond er een 7-1 uitslag op het scorebord. Niels Vernooij wist met een mooi doelpunt de eer nog te redden maar verder zullen we er maar niet te veel woorden aan vuil maken. Onze dank gaat uit aan de gastspelers Niels en Ed. Volgende week 26 januari staat de eerste competitiewedstrijd weer op het programma. Gelijk een mooie uitdaging namelijk een uitwedstrijd tegen Quick Steps uit Den Haag.