4e klasse 04

2 november 2019 12:00

A Kamping

Zaterdag 2 November.

Na 2 weken vakantie is dan eindelijk die langverwachte topper tegen TAVV 2, die 12 punten uit 4 wedstrijden hebben.

De dinsdagavond training word gebruikt om de conditie bij de mannen te testen en een flinke upgrade te geven, de donderdag training is dan weer veel op de tactiek getraind.

Op 2 november is het dan zover, de mannen zijn gebrand op een overwinning van deze directe concurrent.

Na een wat twijfelachtig begin waarin we TAVV vooral de bal laten hebben is het na 10 minuten tijd om de duimschroeven aan te draaien en druk uit te gaan oefenen op de verdediging van TAVV en uiteindelijk met succes na goed druk zetten van Jake van Rijn word Faissal Yachou in stelling gebracht in de 16 en die drukt af 1-0 wat ook meteen de ruststand is.

In de kleedkamer heerst de sfeer van “we kunnen en moeten deze gasten pakken vandaag” maar bij Alphia2 is het begin van de tweede helft vaak niet de beste gebleken.

De scheidsrechter komt ons halen en we gaan vol vertrouwen de 2e helft, de start is goed en al vrij snel word ook de belangrijke en zeer fraaie 2-0 uit een rebound door Faissal Yachou gescoord en dat betekent voor de trainers en begeleiding even een momentje van rust en heel even achterover leunen.

Naarmate de westrijd vordert merken we dat de tegenstander op instorten staat en vanaf dat moment zien we hoe goed de conditie is bij deze groep, na een nog een paar keer op de deur gerammeld te hebben word dan ook de terechte 3-0 gescoord door Stan van den Hoff, kort na zijn doelpunt vervangen wij Stan van den Hoff en daarvoor komt  Roy Beugeling in de ploeg.
De wedstrijd loopt al tegen het einde aan als er nog 1 kans komt voor Roy Beugeling komt die 3 keer de bal mag in schieten en pas bij de 3e keer ook het vind, maar op appel van TAVV keurt de scheidsrechter dit doelpunt af en zo blijt het uiteindelijk een 3-0 overwinning voor Alphia2.

Dit was een goede stap richting de doelstelling!!

Volgende week wacht SV ARC op ons en ook die wedstrijd zullen we er moeten staan.