Dennis Koolwijk (intikker)
Assist: John Prins

2e klasse 1

8 februari 2020 14:30

De dag voor Ciara moesten de Veteranen II de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen WDS spelen. Thuis werd al moeizaam gelijk gespeeld, en door de vele afwezigen (ziek, Winterlake, blessures etc) was het nu weer puzzelen om de aanwezige poppetjes op de juiste plek te zetten. Keeper Sander was nog steeds niet aanwezig, maar was Michel 'Bale' Understall bereid om onder de lat plaats te nemen. Keepen is toch wat anders dan met een vrachtwagen foutloos door het verkeer te manoeuvreren, en helaas was het al snel balen voor Understall. Bij een terugspeelbal schoot het in zijn bovenbeen, en moest zich geblesseerd laten vervangen door veldspeler Stef. Diego El Toro moest al snel uit zijn Real Madrid trainingspak, en ging een tandem op rechts vormen met John 'Choco' Prins. Na een prima voorzet van Prins ging de keeper van de thuisploeg onder de bal, en was het voor Dennis een koud kunstje om de bal in het lege doel te schuiven. Met een niet geheel verdiende voorsprong de rust in, maar daar maalden de oranjehemden niet minder om. Na rust ging de thuisploeg nog fanatieker spelen, en lieten blijken dat ze toch graag van de nummer 2 wilde winnen. Patrick Silleman verving Nicky in de rust, maar moest er helaas na een minuut of 18 er weer uit. Te veel last nog van de wedstrijd tegen Woubrugge. Alphia kwam er maar moeilijk uit, en het was wachten op een tegendoelpunt. Stef hield nog een paar ballen uit zijn goal, maar was kansloos bij een onoplettendheid in de verdediging. De bebrilde aanvaller maakte het soepel af, en niet veel later maakte hij, na een fout op het middenveld, er zelfs de 2-1 van. Gezien de veldverhouding en de wil om te winnen bij de thuisploeg, was dat een terechte tussenstand. Een kwartier hadden de Veteranen II nog om de eerste nederlaag in 2020 te voorkomen, maar tot echte gevaarlijke kansen kwam het niet meer. Wederom verliespunten tegen een laaggeklasseerde tegenstander, hopelijk volgende week revanche tegen FC Lisse. Uit werd er met 1-6 gewonnen, maar in deze competitie zegt dat niet heel veel.