Alphia 35+ 2 herstelt zich met ruime overwinning

WDS 35+1

Groep 1 30

5 september 2020 14:30

A. Oudshoorn

Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd voor Alphia 35+ 2 op het programma, en wel tegen het altijd lastige WDS. De thuisploeg had wat personele problemen, en werd geholpen door gastspelers Koen, Marco en Luan. De eerste helft was moeizaam, en leverde nauwelijks kansen op voor beide partijen. Na rust kantelde de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg, mede door het inbrengen van sneltrein en kleedkamer DJ (van stevige muziek) Gijan en Dennis (weer terug van blessure). Beiden konden elkaar goed vinden, en dat leidde tot drie goals. In het kader van 'je moet er bij geweest zijn om het te geloven',  maakte John Prins met een prachtige lob over de keeper de 4-0. Dat was ook de eindstand, zodat de 35+2-ers weer enigszins weer mee doen om de volgende ronde te bereiken. Dan moet er zaterdag wel gewonnen worden van Van Nispen, en Woutje Brugge verliezen van WDS. Een hele kleine kans, maar niet onrealistisch.