Carlo Schlagwein (intikker)
Johan de Grauw (intikker)

2e klasse 07

26 september 2020 14:00

De bekerwedstrijden alsmede de openingswedstrijd van de competitie zorgen nog niet voor veel optimisme bij 35+ 2. Er werd moeizaam gescoord en veel goals geïncasseerd. De traditioneel lastige uitwedstrijd in Leiden tegen FC Boshuizen komt dan ook niet op een goed moment. Van de brede selectie waren er uiteindelijk 13 beschikbaar, en mocht er op het gras van het hoofdveld aangetreden worden. De eerste helft werd Alphia totaal overlopen, en was het aan keeper Sander te danken dat het slechts 3-0 stond. Na de rust twee verse wissels (Cetin en Brouwert (allebei prima ingevallen), wat geschuif in de opstelling, en dat leidde tot een groot overwicht voor de uitploeg. Na een intikker van Carlo werd het 3-1 en was er nog alles mogelijk. Door een ongelukkige penalty tegen werd de marge weer drie, maar al snel maakte Johan de G er 4-2 van. Een karrevracht aan kansen ging er voor Alphia niet in, en zoals een oude ongeschreven voetbalwet, krijg je er dan één zelf tegen. De 5-2 was ook de eindstand, en was op basis van de eerste helft verdiend. De tweede helft biedt in elk geval weer perspectief voor de volgende wedstrijden.