Alphia JO9-3 - Alphia JO9-4

4e klasse 01

9 september 2020 18:00

na een paar aanvallen van beide teams kwamenwe  na 5 minuten op voor sprong door een mooi doelpunt van keano gauw daarna scoorde tibas ook een prachtig doelpunt 2-0 en een mooi schot van nilan bracht ons op 3-0 daarna scoorde  alphia onder de 9-4 de 3-1 dat bracht de spanning weer terug in de wedstrijd maar naar goed veldspel werd het 4-1 door melvin en de 5-1 was ook een mooie goal van tibas na de rust bracht keano de score op 6-1 na een mooie aanval van de 9-4 werd het 6-2 daarna bracht nilan met een mooi schot  de 7-2 op het scorebord en tibas met een mooie lob de 8-2 en ethan maakte de 9-2 met een mooi schot daarna nog de 10-2 van tibas mocht er ook zijn en de 11-2 van tibas was ook een mooi samen spel van de jongens