Assist: Ethan Calvo
36'

4e klasse 01

26 september 2020 8:30

het was nog een beetje  vroeg voor de jongens na 30 seconden kwamen we daar door met 1-0 achter daarna werden de jongens rustig wakker dat zag je ook aan het spel na wat goede aanvallen werd het na 10 minuten daardoor 1-1 nilan scoorde uit een goed genomen corner. de 1-2 4 minuten later gaf keano een goede bal op tibas en die ronde goed af na een tegen aanval van meerburg schakelde we goed om keano gaf de bal goed mee aan nilan en die scoorde de 1-3 na de rust was het goed spel van beide elftallen meerburg tikte de bal achter in rond maar na goed jagen van ethan en melvin veroverdewe  de bal goed en ethan speelde de bal naar melvin en die schoot de bal in de goal 1-4  daarna scoorde keano de 1-5 uit een mooie actie van het team daarna kregen we nog een penalty tegen dat werd ook gelijk de eind uitslag 2-5