Sportlaan 7
2406LD
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-492713

Een wedstrijd tegen ARC is altijd leuk, maar ook extra spannend. Want grote kans dat er vriendjes uit de buurt of van school tegenover je staan. Zo ook vandaag, en dus was de motivatie groot bij de jongens en meiden van Alphia JO10-2. Al snel was duidelijk dat beide teams lekker aan elkaar gewaagd waren. Er werd goed verdedigd en het eerste doelpunt viel pas na 8 minuten spelen. Roan schoot op doel maar de keeper zat er goed bij. Helaas voor ARC liet de keeper de bal los en daar kon Roan van profiteren. 1-0 voor Alphia. Het was van korte duur, ARC schoot niet veel later de 1-1 binnen en de 1-2 volgde binnen een minuut. Vlak voor rust was daar zelfs de 1-3. In de rust was het tijd om even te evalueren en een plan te maken voor de 2e helft. En dat had effect! Alphia wist door een enorm prachtige goal van Justin op 2-3 te komen en Roan maakte de gelijkmaker. Het samenspel ging super goed, de verdediging deed goede zaken en Romy hield een paar schoten uit haar doel. Een super spannende wedstrijd en erg leuk om naar te kijken. Toch was daar ineens de 3-4. Als het zo spannend is, wil je winnen ook! Alphia deed er alles aan om de gelijkmaker te scoren. Overspelen, verdedigen, elkaar helpen. Zelfs de wisselspelers begonnen aan te moedigen. En dat werd beloond. Na een prachtige voorzet van Jayendro kon Roan de 4-4 intikken. Wat een super leuke wedstrijd was dit, met een verdiende eindstand. Op naar volgende week!