Sportlaan 7
2406LD
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-492713

Voorafgaand aan de wedstrijd hoorde je al dat het vanmiddag een makkelijke wedstrijd zou gaan worden. Veel mensen hoorde je al zeggen dat er vandaag wel eens een grote overwinning in zou kunnen zitten. In werkelijkheid werd het een hele andere wedstrijd. Rond half vijf stond er een 1-1 eindstand op het scorebord en de Alphia supporters verlieten iets wat teleurgesteld het sportpark.

Even leek het er op dat er deze middag een hoge score in zat. In het eerste kwartier kreeg Alphia diverse goede mogelijkheden en als dan op het scorebord 4-0 had gestaan was dat niet vreemd geweest. Echter de Alphianen kregen de bal niet achter de doelman van VVC. Alphia bleef de tegenstander onder druk houden en er werd eigenlijk maar op één speelhelft gespeeld. In de 41e minuut viel de treffer van Alphia dan uiteindelijk toch. Vanuit een voorzet was het Vincent Hoogervorst die de 1-0 tegen de touwen schoot. Een belangrijk doelpunt zo vlak voor de rust.

De tweede helft was amper begonnen toen de bezoekers opeens een keer voor de goal van Alphia kwamen en de bal opeens achter doelman Boas Vet lag (1-1). De bezoekers trokken zich weer terug en lieten Alphia het spel maken. De Alphianen gingen echter te gehaast spelen wat het veldspel niet ten goede kwam. In de slotfase kreeg Alphia nog een paar kansen op de overwinning, maar zover kwam het niet.

Hierdoor eindigde de wedstrijd voor de Alphianen terleurstellend in 1-1. Volgende week staat de derby tegen Aarlanderveen op het Programma. Dat beloofd dus een mooie wedstrijd te gaan worden voor de Alphianen. De aftrap op Sportpark Polderpark in Aarlanderveen zal om 14:30 uur zijn.