Alphia en Siveo'60 houden elkaar in evenwicht

Siveo '60 1

1 - 1

28 augustus 2021 14:30

Traditiegetrouw heeft Alphia het altijd moeilijk met de wedstrijden tegen Siveo'60, zo ook vandaag. Alphia begon wat onwennig aan de wedstrijd en dat leverde gelijk een aantal goede kansen op voor de gastheren. Naar mate de wedstrijd volgde kwam Alphia beter in het spel en kreeg een veldoverwicht en een aantal goede mogelijkheden. In de 35e minuut was het Bas Hazenbroek, die de score voor de Alphianen opende. Na een goede aanval over de linkerkant, was Hazenbroek het eindstation, door met een droge knal de 0-1 op het scorebord te zetten.

De tweede helft was Alphia qua voetbal ook de betere ploeg maar zag Siveo'60, dat veel inzet toonde, hun inzet in de 77e minuut beloond worden met de 1-1. In de slotfase was Alphia nog tweemaal dicht bij de winnende treffer. Delano Bek schoot in goede positie iets te gehaast de bal over. In de laatste sconde van de wedstrijd werd Jake van Rijn nog in het 16 metergebied onderuit geschoffeld. Het fluitsignaal dat na deze actie volgende was het eindsignaal. Geen penalty dus en de kans op 1-2, maar gewoon een gelijkspel (1-1).