Olympiaweg 6
2406LG
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-472770

Zaterdag 20 augustus speelde Alphia alweer zijn derde oefenwedstrijd in deze voorbereiding. Tegenstander was een combinatie van Arc 1 en O23 op sportpark Zegersloot. De Alphianen kwamen de eerste helft goed voor de dag en kregen een aantal goede kansen. Na een klein half uur spelen kwamen de Alphianen op een 0-1 voorsprong. Na goed voorbereidend werk van Bas Hazenbroek was het Nick Klerks die de 0-1 achter de ARC-doelman binnentikte.

In de tweede helft kwam ARC snel op 1-1. Een misverstand in de verdediging bij de oranjehemden werd door ARC afgestraft. De Alphianen kwamen in deze tweede helft niet echt meer in hun spel. Ralph Zeilstra was nog dicht bij een doelpunt, maar hij kon net niet bij bal. Keeper Boas Vet drukte deze tweede helft zijn stempel op de wedstrijd door een aantal goede reddingen, en zo de Alphianen in de wedstrijd hield. Uiteindelijk waren het toch de roodzwarten die met een 3-1 overwinning van het veld stapte.

De volgende oefenwedstrijden staan gepland voor dinsdag 23 augustus. Dan gaan de mannan van Marcel Vondeling op bezoek bij buurman avv Alphen en Alphia 2 speelt dan zijn eerste oefenwedstrijd op het eigen sportpark De Bijlen tegen de reserves van Stompwijk'92.