Sportlaan 7
2406LD
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-492713

Dinsdagavond speelde Alphia haar tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegenstander deze avond was Nieuwkoop, dat in de eerste helft een veldoverwicht had. Alphia kreeg in deze eerste helft een grote kans via Jake van Rijn, maar hij kreeg de voorzet niet onder controle. Uiteindelijk was het Nieuwkoop dat na een klein half uur via een snelle aanval op voorsprong kwam (0-1). Verder spelde Alphia deze eerste helft te rommelig om tot goede mogelijkheden te komen.

In de tweede helft wilde Alphia snel voor de gelijkmaker gaan, maar zag Nieuwkoop in de 1e minuut gelijk op 0-2 komen. Hierna kregen de oranjehemden de wedstrijd iets meer in handen. Na een uur spelen kwamen de Alphianen via Nick Klerks terug in de wedstrijd (1-2). Een kwartier voor tijd en vele wissels kende scheidsrechter Kamping een penalty toe aan Alphia. Marwan Fennich zorgde via een Panenka voor de 2-2 eindstand.

as. Zaterdag gaan de oranjehemden op bezoek bij Arc. Op Zegersloot zal er om 12:00 uur gespeeld worden tegen een mix van Arc 1/2