Ruime overwinning Alphia bij Moerkapelle

0 - 7

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse C

5 november 2016 14:30

Frikken, G.H.

Dankzij en echte hattrick van Remco Zuijdervliet heeft Alphia heeft dit weekend een ruime overwinning behaald bij Moerkapelle. De oranjehemden versloegen Moerkapelle op eigen veld met 0-7.

Moerkapelle begon de eerste 15 minuten sterk aan de wedstrijd. Hierna werd Alphia steeds meer de betere ploeg. De oranjehemden zagen het overwicht beloond worden nadat Ferry van Deuren in de 16-meter was gevloerd en Daniël van Leeuwen de penalty raak schoot (0-1). Alphia ging verder en verdubbelde in de 28e minuut de score. Opnieuw was het Van Leeuwen die, na een assist van Justin Flippo, het eindstation van een mooie aanval was. Na een goed half uur spelen besliste Moerkapelle zelf de wedstrijd. Een speler van Moerkapelle pakte zijn tweede gele kaart en kon al vroeg met rood van het veld. Bryan de Bruin zette de Alphianen voor de rust nog op 0-3.

In de tweede helft was het Alphia dat het spel maakte. Via een onvervalste hattrick (54e, 62e en 73e minuut) zette Remco Zuijdervliet de Alphianen op een 0-6 voorsprong. Het slotakkoord was vandaag voor Vincent Hoogervoorst die in de 90e minuut de 0-7 op het scorebord liet noteren.

Door deze overwinning staan de Alphianen op de eerste plek in de tweede periode. Er zijn echter nog acht wedstrijden te gaan, dus we moeten nog niet te vroeg juichen.

volgende week speelt Alphia opnieuw een uitwedstrijd. Dan reizen de mannen van trainer Angelo Leverock af naar Bergambacht. De wedstrijd zal daar om 15.00 uur aanvangen.