2406LD
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-492713

Na een fantastisch trainingskamp in Marrakech, stonden de Alphianen dinsdagavond al weer op het veld voor een oefenwedstrijd tegen Aarlanderveen. Het was even schakelen, 24 uur eerder liep iedereen nog lekker in korte broek en t-shirt en deze avond was het voor alle Alphianen steenkoud.

Alphia begon furieus, direct vanaf de aftrap kregen de oranjehemden een goede kans maar deze werd niet verzilverd. Aarlanderveen kwam meer in de wedstrijd en kreeg meer balbezit. Na een kwartiertje spelen kwamen de bezoekers op 0-1 wat ook de ruststand werd.

In de tweede helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en was het Donovan Oliviera die na een uur spelen de gelijkmaker op het scorebord zette. Hierna was de wedstrijd weer in evenwicht en is een gelijkspel een goede spiegeling van de wedstrijd. Al was Alphiaan Anthony Blokland is de slotfase vnan de wedstrijd nog dicht bij de winnende goal, maar zijn schot ging rakelings aan de verkeerde kant van de paal.

Zaterdag start de tweede competitie helft weer gelijk met een topper tegen de nummer 1 Esto. In Bodegraven zal er om 14:30 uur afgetrapt worden.