79'
...

30 augustus 2016 20:00

Alex Koelewijn

Alphia heeft de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op de competitie 2016-2017, met 1-3 verloren van derde klasser Linschoten. Alphia begon goed aan de wedstrijd en kwam in de 6e minuut al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Daniel van Leeuwen. Niet veel later, in de 9e minuut, zorgde de bezoekers al voor de gelijkmaker (1-1). In een leuke eerste helft ging het spel op en neer, maar doelpunten werden er niet meer gemaakt.

In det tweede helft maakte Angelo Lverock gebruik van veel spelers en wisselde dus veel in deze wedstrijd. Dit kwam het spel van de Alphianen niet ten goede en de oranjehemden zagen Linschoten uitlopen naar een 1-3 voorsprong. In d laatste tien minuten kon dit niet meer rechtgezet worden, waardoor de laatste wedstrijd van de voorbereding met 1-3 verloren ging.

Zaterdag 3 september start Alphia de competitie met een thuiswedstrijd tegen het Bodegraafse Rohda'76. De bal zal om 14:30 uur gaan rollen op sportpark De Bijlen.

Klik hier voor een fotoreportage van deze wedstrijd.