1 - 0

Kenny Blanken
10'

21 januari 2017 14:30

Alphia en Zwammerdam hebben er zaterdag een alleraardigste oefenwedstrijd van gemaakt. Op het kunstgras in Zwammerdam won de thuisploeg uiteindelijk met 1-0. Zwammerdam begon feller aan de wedstrijd dan Alphia en zag hun inzet in de 10e minuut beloond worden door "oud" Alphiaan Kenny Blanken (1-0). Alphia was wakker geschud en trok heel langzaam de wedstrijd naar zich toe. Zowel Alphia als Zwammerdam creerde een aantal goede mogelijkheden, maar er werd niet meer gescoord in de eerste helft.

In de tweede helft waren de oranjehemden de bovenliggende partij. Er werden diverse kansen geceeerd, maar de verdiende goal viel niet meer deze middag. Na afloop sprak trainer Angelo Leverock van een nuttige oefenwedstrijd. Komende dinsdag volgt de laatste oefenwedstrijd. Dan is het Zoetermeerse Oosterheem te gast op sportpark De Bijlen.