Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie Lidmaatschap

Informatie Lidmaatschap

Voetbalvereniging Alphia is een middelgrote voetbalvereniging uit Alphen aan den Rijn met rond de 750 leden. Bij Alphia kan je zowel op het veld (Senioren en Jeugd) als in de zaal (Senioren) spelen. Je kan bij Alphia vanaf 4 jaar lid worden waarbij het plezier in voetbal voorop staat. Daarnaast natuurlijk; beter leren voetballen, samenwerken in een team en winnen, maar soms hoort ook verliezen erbij. 

In een teamsport zoals voetbal, spelen sociale aspecten een belangrijke rol, je moet het SAMEN doen. Dit geldt niet alleen voor de spelers of speelsters in een team, maar ook voor iedereen om een team heen; begeleiders, trainers, ouders en bestuur. Als deze samen zorgen voor een goede sfeer dan zal dit vertaald worden in voetbalenthousiasme.

Het lid zijn van onze vereniging en het functioneren binnen een team vraagt om gedragsregels en discipline. Wij hebben geen opsomming van wat wel en niet mag of van wat wel en niet moet. We gaan uit van respect voor elkaar, normaal omgaan met elkaar en elkaars spullen en het nakomen van afspraken. Kortom het respecteren van normen en waarden en elkaar aanspreken en corrigeren op afwijkingen van dit normale gedrag.

Resultaat kan makkelijk vertaald worden in winnen, winstpunten, veel doelpunten en kampioen worden. Resultaat kan ook vertaald worden in sfeer, veel enthousiasme en grote betrokkenheid van ouders en spelers. Wij vinden dit laatste belangrijk, zonder daarbij het presteren uit het oog te verliezen; winnen, scoren en kampioen worden zijn belangrijke factoren binnen de (voetbal-)sport. Maar dan wel nadat enthousiasme, goede sfeer en grote betrokkenheid (ook van de ouders) zijn gewaarborgd.

Ook de dames en meisjes binnen Alphia hebben hun plek inmiddels gevonden. Het is een afdeling die volop in bloei is. De dames en meisjes zijn in de vereniging (vaak toch een mannen wereld) opgenomen en er is volop belangstelling voor deze elftallen.

Alle competitie wedstrijden van het veldvoetbal zowel senioren als jeugd worden gespeeld op de zaterdag. De zaal teams spelen hun wedstrijden op doordeweekse avonden. Als het enigszins kan, wordt er bij Alphia altijd gevoetbald of getraind, weer of geen weer.

Het voetbaltenue van Alphia is te koop via de webshop en bij Intersport Twinsport Alphen aan den Rijn die een winkel heeft in het Stadshart (Sint Jorisstraat 11). Het tenue bestaat uit een shirt, broekje en sokken. Uiteraard kan je daar ook terecht voor andere sportbenodigdheden. Jeugdleden hoeven geen voetbaltenue aan te schaffen. Voor deze groep is er binnen de vereniging een kledingplan.

VRAGEN?:
Heb je nog vragen of wil je een paar keer op proef meetrainen?? Dat kan. Neem dan via één van de onderstaande contactformulieren contact op met de club. 

Contactformulieren:
Seniorenvoetbal (Heren en vrouwen 18+)
Veterinnenvoetbal (Vrouwen 30+ - Vrijdagavond 7x7)

Jeugdvoetbal (Jongens en Meisjes 7 t/m 18 jaar)
Guppenvoetbal (Jongens en Meisjes 4 t/m 6 jaar)
 

Zaalvoetbal (Heren en Vrouwen 18+) 

Heb je nog vragen over het lidmaatschap maak dan gebruik van het Contactformulier Ledenadministratie

LID WORDEN?:
Wil je lid worden van Alphia? Ga dan naar het Inschrijfformulier
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!