Informatie KNVB Schoolvoetbal (Regiofinale) - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie KNVB Schoolvoetbal (Regiofinale)

Informatie KNVB Schoolvoetbal (Regiofinale)

Logo_KNVB_Schoolvoetbal.png


KNVB_Schoolvoetbal_Regiofinales.jpgElk jaar wordt door de KNVB het KNVB Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd voor meiden en jongens in groep 5 t/m 8. Het is superleuk om met je klasgenoten je school officieel te vertegenwoordigen en spannende wedstrijden te spelen. Jaarlijks doen zo’n 200.000 jongens en meiden mee aan een van de lokale KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Deze toernooien worden lokaal georganiseerd door verschillende organisatoren, waaronder verenigingen, gemeentes en andere vrijwilligers. 

De wedstrijden tijdens het Schoolvoetbaltoernooi vinden plaats volgens de wedstrijdvormen van de pupillen in het amateurvoetbal. De groepen 5 en 6 spelen zes tegen zes (zoals de O8, O9 en O10), op een aangepast kwart veld. De groepen 7 en 8 spelen acht tegen acht op een (bijna) half veld (zoals de O11 en O12).


Finales:
Op woensdag 18 mei 2022 vinden door heel Nederland de regiofinales plaats. Bij v.v. Alphia spelen de winnaars van de lokale Schoolvoetbaltoernooien uit Alphen aan den Rijn, Leiderdorp, Koudekerk, Gouda, Haastrecht, Moordrecht en Bergambacht voor een plek in de Districtfinale op woensdag 1 juni bij SHO te Oud-Beijerland. Aanmelden voor de regiofinales verloopt via de organisatoren van de lokale toernooien.


Spelregels:
Voor de wedstrijden 6 tegen 6 (groepen 5/6) en 8 tegen 8 (groepen 7/8) gelden dezelfde spelregels als in het amateurvoetbal. Deze spelregels zijn, samen met de reglementen, opgesteld in onderstaande documenten. Geadviseerd wordt om deze documenten voor het toernooi te delen met de deelnemende klassen en scholen.

 


Programma:
Het wedstrijdprogramma is te raadplegen in de gratis app Tournify. Alle informatie hierover kan je vinden in het menuitem Programma.

We verzoeken de deelnemende scholen om minimaal 30 minuten voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn en je te melden bij de toernooileiding. De eerste wedstrijden van het toernooi zullen om 14:00 uur beginnen.


Vragen?:
Heb je vragen over het KNVB Schoolvoetbal (Regiofinale) stuur dan een mail naar schoolvoetbal@knvb.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!