Inleiding Teamindeling Jeugdteams - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inleiding Teamindeling Jeugdteams

Inleiding Teamindeling Jeugdteams

Beste spelers/speelsters en ouders van de jeugd van Alphia,

De indeling van de teams voor het seizoen 2023/2024 staat vanaf maandag 26 juni op de website van Alphia! Dit zal tussen 19.00 uur en 20.00 uur gebeuren Dit is voor elke vereniging, dus ook voor Alphia, een heel gepuzzel geweest. Wij hebben geprobeerd ieder kind zoveel mogelijk op zijn/haar niveau te laten spelen met vrienden/vriendinnen waar mogelijk. We willen immers dat de kinderen zoveel mogelijk plezier beleven aan haar/zijn hobby en zich ook nog kan ontwikkelen als persoon en als voetballer/ster. Hieronder volgt een korte toelichting over de totstandkoming van de indeling.


Proces teamindeling 2023 – 2024
Afgelopen maart hebben alle trainers aangegeven wat de potenties zijn van hun spelers en speelsters. De coördinatoren hebben op basis van deze informatie een concept teamindeling gemaakt. In diverse overleggen tussen de coördinatoren, trainers, TJC en Hoofd Jeugdopleidingen is dit concept verder uitgewerkt tot de huidige teamindeling. Alle trainers, teamleiders, TJC en coördinatoren hebben dus een rol gespeeld in de totstandkoming van de teams.

Meer over dit proces leest u terug in het Beleidsplan teamindeling Jeugd, dat is gepresenteerd aan de ouders. Ook is dit beleidsplan naar de ouders gemaild.


Vragen?
Mogelijk zijn sommige ouders en kinderen teleurgesteld over de teamindeling. Dit is helaas nooit helemaal te voorkomen. Gelukkig weten we wel uit ervaring dat de meeste kinderen na de eerste twee tot drie weken gewoon lekker aan het voetballen zijn, want dat is wat zij uiteindelijk willen.

Uiteraard is er altijd een mogelijkheid om nadere uitleg te krijgen over de totstandkoming van de teams en de plaatsing van uw kind in een bepaald team. U bent hiervoor van harte welkom op vrijdag 30 juni. Vanaf dinsdag 27 juni 19.00 uur tot en met woensdag 28 juni 17.00 uur kunt u zich hiervoor aanmelden, via het onderstaande contactformulier. Uiterlijk donderdag 29 juni 23.00 uur ontvangt u van ons een uitnodiging. Wij willen u erop wijzen dat het gesprek alleen bedoeld is om nadere uitleg te geven.

Wij verzoeken u enkel via onderstaand contactformulier te reageren en niet rechtstreeks naar een coördinator, trainer, de TJC of naar het Hoofd Jeugdopleiding, want daar zal niet op gereageerd worden.


Trainers
Wij zoeken nog naar trainers! Lijkt het u leuk om training te geven of weet u iemand, meld u dan bij Tony Waasdorp. Dan kan een gesprek worden ingepland om het trainerschap te bespreken.

Met vriendelijke groet

Tony Waasdorp (Hoofd Jeugdopleidingen Alphia)
Patrick Bijl (Technische Jeugdcommissie)
Manuel van Leeuwen (Technische Jeugdcommissie)
Niels de Nijs (Technische Jeugdcommissie)


Contactformulier Teamindeling

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!