Snelle goal Bryan de Bruin genoeg voor Alphia

30 oktober 2016 15:00

De snelle goal in de tweede minuut van Bryan de Bruin in de wedstrijd tegen Nsv'46 was na 90 minuten voetballen uiteindelijk voldoende om de drie punten op sportpark De Bijlen te houden.

Alphia begon heel sterk aan de wedstrijd tegen Nsv'46 en dat resulteerde in de tweede minuut al in een voorsprong door een goal van Bryan de Bruin op aangeven van Djovi Borreman. Alphia bleef de betere op het veld en de bezoekers hadden de eerste 20 minuten niets in te brengen op het spel van Alphia. In deze beginfase kreeg Alphia diverse mogelijkheden om de score verder uit te breiden, maar de goasl vielen niet. Hierna kwam Nsv'46 iets meer in de wedstrijd maar echt gevaarlijk werden de bezoekers uit Noorden niet.

Ook de tweede helft kregen de toeschouwers hetzelfde beeld te zien als in de eerste helft. Alphia de betere ploeg en Nsv'46 zoekende. In de slotfase van de wedstrijd kwamen de bezoekers er wat gevaarlijker uit en moesten de Oranjehemden opletten om niet opnieuw de winst uit handen te geven. Dat lukte de oranjehemden uiteindelijk en zo werd er met 1-0 gewonnen van Nsv'46.

Volgende week gaat Alphia op bezoek bij Moerkapelle. De aftrap aldaar zal om 14:30 uur plaatsvinden en dan zullen we zien of deze opwaardse lijn gehandhaafd wordt.