Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Remco Zuijdervliet te gast in het voetbalpraatprogramma “De Voetbalkantine”

Remco Zuijdervliet te gast in het voetbalpraatprogramma “De Voetbalkantine”

8 november 2021 8:45


Iedere 2de maandag van de maand is er op radio bij Studio Alphen tussen 20 en 21 uur het voetbalpraatprogramma “De Voetbalkantine”. Steeds uit een andere kantine wordt dit programma live uitgezonden. Maandag 8 november ontvangt presentator Peter Fase in de kantine van Floreant speler Remco Zuijdervliet van Alphia. Remco is al jaren een speler waar menig trainer een beroep op heeft gedaan en hij hun nooit heeft teleurgesteld. Met zijn enorme inzet gaat hij voorop in de strijd en zal nooit verzaken, hierdoor is hij voor het team een meer dan gewaardeerde kracht.

De andere gast is Jeffrey Hilgeman speler van Floreant. Jeffrey wilde stoppen maar zijn medespelers hebben hem toch weten te bewegen om er nog een seizoen aan vast te plakken? Want Jeffrey is per seizoen altijd goed voor minimaal 10 doelpunten!

Met elkaar bespreken ze het lokale voetbal. Welke club ligt erop koers voor de 1ste periodetitel?  En wat verwachten ze van hun eigen team in de competitie? Of is er weer vrees dat de competitie voortijdig ten einde komt?

Studio Alphen kan je ontvangen via 90.0 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel en het glasvezelnet van KPN (kanaal 962) en Lijbrandt (kanaal 798); in Rijnwoude via 106.5 FM (ether) en 103.4 FM (kabel).

Bron: Studio Alphen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!