Pak jij snel jouw plek op het interview bord van Alphia? - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Pak jij snel jouw plek op het interview bord van Alphia?

Pak jij snel jouw plek op het interview bord van Alphia?

18 oktober 2022 13:30


Prachtige beelden zijn het vaak. De spits die kort na het fluitsignaal van de wedstrijd glunderend de pers te woord staat. Of de trainer die geïrriteerd aan de verslaggever vertelt dat hij een hele andere wedstrijd heeft gezien.

Die prachtige beelden worden vaak op dezelfde plaats in het stadion geschoten, met op de achtergrond een mooi sponsorbord. Laat Alphia nu zo’n sponsorbord gaan gebruiken voor de Alphense en regionale media.

Misschien wil jij daar als Alphens bedrijf en/of Alphia supporter wel prominent naar voren komen! Die kans is er nu. We hebben in totaal 140 vakken beschikbaar en geïnteresseerden kunnen vanaf 4 vakken afnemen. Dat mogen er ook meer zijn natuurlijk, maar je hebt dan de komende voetbal seizoenen (2022-2023 en 2023-2024) een prachtig mooie sponsor uiting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Informeer dan bij Dennis van de Kaaij of gebruik het Contactformulier Voetbal Technische Zaken.

De eerste sponsoren hebben zich inmiddels aangemeld, bedankt daarvoor Leo Aartman, MiVu (Michel Vuik), Marrakech tours en Blijleven Transport.

Voorwaarden en prijzen:
  • Sponsorvak is 20cm breed en 12,5 cm hoog
  • Prijs per vak €25,=
  • Looptijd 2 jaar (2023 en 2024)
  • Minimum verkoop van 4 vakken per sponsor
  • Logo aanleveren in EPS bestand
  • Totaal 140 vakken beschikbaar (2 borden buiten)
Bron: Voetbal Technische Zaken
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!