Marcel Vondeling ook in seizoen ’23-’24 hoofdtrainer bij Alphia - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Marcel Vondeling ook in seizoen ’23-’24 hoofdtrainer bij Alphia

Marcel Vondeling ook in seizoen ’23-’24 hoofdtrainer bij Alphia

4 december 2022 10:30


Tussen neus (Alphia-RCL 1-0) en lippen (Nederland-Amerika 3-1) zette Marcel Vondeling zijn handtekening onder het contract dat hem en de club ook voor een derde seizoen aan elkaar bindt. Klinkt als een spontane actie, maar is in werkelijkheid natuurlijk goed doordacht.

Vondeling zegt hierover: “De afgelopen anderhalf jaar heb ik het erg naar mijn zin bij Alphia. Met een goede staf, een gretige en kwalitatief zeer goede spelersgroep en de warmte van de club ben ik hier na dit seizoen nog niet klaar.

Vondeling presteerde het om in zijn eigen jaar als hoofdtrainer van de oranjehemden gelijk kampioen te worden in de derde klasse. En als klap op de vuurpijl pakte Alphia 1 twee weken geleden ook gelijk de eerste periodetitel in de tweede klasse. Een buitengewone prestatie en daarmee is het voor Rob van den Wijngaard, voormalig hoofdtrainer en nu actief als technisch commissielid bij Alphia, vanzelfsprekend dat de club erg blij is met Vondeling. Hij maakte in een dampende kantine tijdens de rust van Nederland-Amerika het nieuws namens de club bekend.

Met de gezette handtekening weten Alphia, Vondeling zelf maar ook alle clubs die op zoek zijn naar een andere hoofdtrainer waar ze aan toe zijn. Bij Alphia valt in elk geval niets te halen voor ze. #WijAlphianen
Bron: Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!