Alphia versterkt selectie voor volgend seizoen - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alphia versterkt selectie voor volgend seizoen

Alphia versterkt selectie voor volgend seizoen

24 mei 2023 14:00


Het zat er al enige tijd aan te komen en nu is het eindelijk officieel. Alphia is erin geslaagd om voor het aankomende seizoen twee offensieve versterkingen vast te leggen. Daan van Leeuwen en Jaouad El Yaagoubi hebben hun jawoord gegeven en zullen vanaf het volgende seizoen in het oranje van Alphia spelen. Alphia is er trots op om spelers van dit kaliber te kunnen aantrekken.

Yaagoubi was onderdeel van het team dat kampioen werd in de derde klasse het afgelopen seizoen. Na een uitstapje naar Jodan Boys keert Yaagoubi volgend seizoen terug naar Alphia. Daan van Leeuwen is een bekende speler in de Alphense regio. Van Leeuwen heeft jarenlang indruk gemaakt bij de Alphense Racing Club. Net als Yaagoubi maakte Van Leeuwen na een succesvolle periode bij ARC ook de overstap naar Jodan Boys.

Trainer Marcel Vondeling toont zijn enthousiasme over de aanwinst in de aanval. "Ons team, dat vaak op de helft van de tegenstander speelt, heeft duidelijk behoefte aan meer scorend vermogen. Dit werd vorig seizoen weer eens duidelijk. Met Yaagoubi en Van Leeuwen aan boord krijgt onze voorhoede een flinke boost."

Bron: Voetbal Technische zaken
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!