Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Senioren

Laatste nieuws Senioren

Competitie en Beker indeling alle teams bekend

15 augustus 15:45  Waar eerder de competitie en KNVB Beker indelingen van Alphia 1 en 2 al bekend waren, heeft de KNVB dit weekend ook de competitie en Beker indelingen voor de overige Senioren en zaalteams en de competitie indeling van de jeugdteams bekend gemaakt. Kijk op je teampagina onder het tabblad Competitie of Beker om te zien tegen welke teams je allemaal gaat spelen komend seizoen.meer »

136x gelezen

Alphia start voorbereiding met overwinning op Stompwijk'92

15 augustus 12:45  Op een warm sportpark De Bijlen traden Alphia en Stompwijk'92 afgelopen zaterdag tegen elkaar aan voor hun eerste oefenwedstrijd. Dat beide teams er zin in hadden bleek wel aan het scoreverloop. Na 13 minuten voetballen hadden de aanwezige toeschouwers al drie doelpunten gezien. Stompwijk kwam het felst uit de startblokken. De bezoekers tikte de bal na 4 minuten al achter de Alphia doelman. De Alphianen stelde snel orde op zaken. In de 11e minuut schoot Donovan Oliviera de 1-1 achter de Stompwijk doelman. Twee minuten later was het nieuwkomer Martijn Kok die de Alphianen op een 2-1 voorsprong zette.meer »


Oefenwedstrijd Alphia - Stompwijk'92 vervroegd

10 augustus 8:45  Vanwege het warme weer wat as zaterdag wordt voorspeld, zal de oefenwedstrijd Alphia - Stompwijk'92 niet om 14.00 uur maar om 11.00 uur worden gespeeld.meer »

339x gelezen

KNVB Beker programma Alphia 1 & 2 bekend

30 juli 10:30  Vrijdag 29 juli heeft de KNVB de Beker indeling voor Alphia 1 en 2 bekend gemaakt. Alphia 1 gaat in de poulefase de strijd aan met Concordia, EMM"21 en VUC voor een plek in de 1e ronde van de KNVB Beker. meer »

257x gelezen

Selectiepraat

26 juli 9:00  De voorbereiding op het seizoen 2022-2023 start voor Alphia 1 en Alphia 2 op zaterdag 6 augustus met een trainingsdag en een lunch. Trainer Marcel Vondeling neemt net als vorig jaar een voorbereidingsperiode van zes weken om de selectie fit te krijgen voor de start van de competitie. Zowel Alphia 1 als Alphia 2 komen uit in de 2e klasse, een unicum.meer »

594x gelezen

Contributie seizoen 2022/2023

9 juli 11:15  Goed nieuws, ook dit seizoen verhogen we de contributieprijzen niet en blijven we de goedkoopste van Alphen aan den Rijn. Onderstaand de planning voor de inning van de contributie voor dit seizoen. Zorg s.v.p. voor genoeg saldo op de rekening zodat onze vrijwilligers niet onnodig belast worden met herinneringen, aanmaningen maken et cetera en tijd hebben voor andere zaken voor onze mooie club.meer »

351x gelezen

KNVB maakt competitie indeling Alphia 1 en 2 bekend

8 juli 7:00  Zojuist heeft de KNVB competitie indeling voor Alphia 1 en Alphia 2 bekend gemaakt. Debutant Alphia 1 is ingedeeld in de 2e klasse D. Alphia 2 gaat het komend seizoen opnemen in de 2e klasse B. Voor beide teams staan er weer een hoop mooie wedstrijden op het programma.meer »

548x gelezen

Grasvelden gaan in onderhoud

24 juni 9:00  De gemeente Alphen aan den Rijn heeft bekend gemaakt dat vanaf maandag 27 juni 2022 alle grasvelden op sportpark De Bijlen in onderhoud gaan. Dit houdt in dat vanaf maandag 27 juni de grasvelden 2, 4 en 5 dan niet meer gebruikt mogen worden voor trainingen en wedstrijden. meer »

152x gelezen

Loting LAV-Cup Alphia 1

17 juni 10:00  Waar de laatste teams zich nog bezighouden met promotie, behoud of degradatie in de competitie is bij Leiden Amateurvoetbal inmiddels de loting geweest voor de LAV-Cup 2023. Ook dit jaar doet Alphia weer mee aan dit toernooi en is ingedeeld in Poule H met FC Oegstgeest en SJZ. Vast staat al wel dat Alphia op bezoek gaat bij FC Oegstgeest en thuis speelt tegen SJZ. De data van deze wedstrijden worden later bekend gemaakt. meer »

376x gelezen

Samenwerking met Intersport Twinsport 6 jaar verlengd!

14 juni 9:30  Afgelopen vrijdag werd dit nieuws al bekend gemaakt in de nieuwsbrief. Maar we willen de buitenwereld toch ook informeren over dit fantastische nieuws. Na een behoorlijke periode van oriënteren, aftasten, onderhandelen en vergelijken is onlangs het contract getekend voor een nieuwe 6-jarige samenwerkingsovereenkomst tussen v.v. Alphia en Intersport Twinsport.meer »

274x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!