Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Senioren

Laatste nieuws Senioren

Zaterdag Jeugdloterij tbv de Jeugddag

16 mei 10:30  Zaterdagmiddag rond de wedstrijd Alphia - Sporting Leiden organiseert de Jeugddagcommissie een loterij, waarvan de opbrengst ten goede komt voor de Jeugddag. Er zijn hele mooie prijzen te winnen, dus ondersteun de jeugd van Alphia en bezorg de jeugdleden een hele leuke dag op zaterdag 25 juni 2022.meer »

151x gelezen

Alphia vergeet zich te belonen bij SV Nieuwkoop

15 mei 11:00  Alphia heeft zich deze week voor de tweede keer vergeten te belonen met de 1e plaats in de 3e klasse A. Midweeks kwamen de Alphianen niet verder dan 0-0 tegen Tavv. Met dat gelijke spel kon Marcel Vondeling nog wel leven. Vandaag sloeg Nieuwkoop diep in blessuretijd toe door de 1-1 te scoren. gelukkig speelde koploper FC Oudewater ook gelijk, waardoor het gat met de koploper twee punten bleef. Wel zagen de Alphianen Tavv en CVC Reeuwijk weer dichterbij komen.meer »


Geen doelpunten bij de topper Alphia - Tavv

11 mei 9:30  In het midweekse programma had de KNVB Alphia en Tavv aan elkaar gekoppeld. Er werd uitgekeken naar deze derby, zeker omdat de eerdere ontmoeting in een spectaculaire 3-3 was geëindigd. De hoop was dat de twee ploegen er deze avond ook weer een spektakel van zouden gaan maken. Bij het opkomen van de spelers zorgde de supporters al voor een mooie show. Toen alle rook was opgetrokken kon er op De Bijlen worden afgetrapt.meer »


Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

9 mei 14:00  Het einde van het seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beëindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beëindigen, dit voor 31 mei 2022 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.meer »

287x gelezen

Alphia op wilskracht langs FC Oegstgeest

8 mei 10:45  Waar een maand geleden de topper tegen FC Oudewater werd verloren (0-1) was het gat met FC Oudewater opgelopen naar 10 punten. De focus voor de Alphianen werd gericht op het behalen van de nacompetitie. Na dit weekend zal die focus wel aangepast gaan worden door de technische staf. De Alphianen wonnen zelf met 0-2 bij FC Oegstgeest, terwijl de koploper onderuit ging bij VVSB. Alphia heeft weer volledig zicht op de eerste plaats (nog maar twee punten achterstand) en het gat met de nummer drie en vier is inmiddels opgelopen naar vijf punten. Zal het dan toch nog gaan gebeuren? We weten het over vijf wedstrijden.meer »


Alphia worstelt zich langs Be Fair

1 mei 10:00  Afgelopen weekend stond wedstrijdronde 20 op het programma. Alphia moest het opnemen tegen de nummer 13 Be Fair uit Waddinxveen. Als je naar de stand kijkt lijkt dat dus een makkelijke wedstrijd te worden voor de Alphianen. Nets was minder waar deze middag. Be Fair lag bij vlagen goed voetbal op de mat en Alphia speelde met name tegen zichzelf. ballen die niet aankwamen en gemopper in het veld waren de grootste tegenstander deze middag. Maar na afloop kon iedereen opgelucht adem halen met een 2-1 overwinning op zak. En zoals "oud" Alphia trainer Teun Klos zei "Je kan beter een slechte wedstrijd winnen, dan een goede wedstrijd verliezen" was niets op af te dingen.meer »


Selectienieuws Alphia seizoen 2022-2023

26 april 19:00  De driekoppige Technische Commissie bij Alphia is druk bezig om voor het seizoen 2022-2023 de selectie rond te krijgen. Momenteel worden de laatste gesprekken ingepland en zullen snel de namen voor het nieuwe seizoen bekend zijn. Wel willen Dennis, Mark en Rob alvast twee versterkingen bekend maken.meer »

786x gelezen

Alphia houdt 2e plaats steviger in handen

24 april 10:30  Met de bloemencorso in de Bollenstreek dit weekend moest Alphia afreizen naar Noordwijkerhout. Het was een drukte van belang op de wegen richting het strand, maar omdat iedereen daar rekening mee gouden had kon de wedstrijd bij VVSB gewoon om 14:30 uur beginnen. Voor Alphia betekent dit altijd een lastige wedstrijd bij VVSB en met in het achterhoofd dat de concurrentie in de nek hijgen moest er dus gewonnen worden. Daar kwam voor de Alphianen nog eens bij dat Vincent Hoogervorst en Daniel Buijnink geblesseerd waren, maar hun plekken werden in het team goed opgevuld.meer »


Alphia heeft aan 1 helft genoeg bij Blauw Zwart

17 april 11:00  Dit weekend stond Blauw Zwart - Alphia op de planning in de 3e klasse A. Na het verlies vorige week in de topper tegen FC Oudewater (0-1) wilde de mannen van Marcel Vondeling weer wat recht zetten. Dan is Blauw Zwart geen gemakkelijke tegenstander, de Oranjehemden hebben het traditiegetrouw altijd lastig tegen deze stugge tegenstander.meer »


Geen uitstel meer mogelijk vanwege Corona vanaf maandag 11 april

12 april 9:00  Om de voortgang van de competitie te waarborgen is door de KNVB besloten dat per heden (maandag 11 april) het niet meer mogelijk is om in de categorie A van het veldvoetbal (Alphia 1 en 2) en in de categorie A en B van het zaalvoetbal (Alphia 1 t/m 4) uitstel te vragen vanwege corona. Daarnaast zien we dat de noodzaak om uitstel te vragen vanwege corona minder aanwezig is door het fors dalende aantal coronabesmettingen en het aangepaste overheidsbeleid.meer »

215x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!