Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alphens Schoolvoetbaltoernooi zeer geslaagd

Alphens Schoolvoetbaltoernooi zeer geslaagd

26 april 2022 11:30


Maandag 25 april is door het huidige bestuur voor de 1e keer het Alphens Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd. Door COVID-19 werd het toernooi de afgelopen twee jaar niet gespeeld. Met hulp van Egbert Habraken en jeugdvoorzitter Michael had voorzitter Martijn van Dalen gelukkig flink wat ervaring binnenboord en met veel plezier werd voor een kleine 100 teams (!) maandag een knaller van een toernooi neergezet.

Uiteraard was deze dag niet mogelijk zonder een vijftigtal vrijwilligers, de EHBO en beveiliging en natuurlijk de medewerking van AVV Alphen en Alphense Boys. Veel dank daarvoor.

Ondanks de lichte buien zagen we veel vrolijke gezichten en veel goed voetbal van jongens en meiden uit de gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Het mag best gezegd worden; onze vereniging organiseert het toernooi zonder enige hulp van bijvoorbeeld de gemeente en dat hoeft ook niet. We doen het graag.

Uitsmijter was natuurlijk de prijsuitreiking van tikkie takkie Soufiane Touzani. De kinderen van veel basisscholen waren door het dolle heen. Hieronder vinden jullie per categorie de eindstanden en wat foto’s en video’s.

Wij hopen echt dat alle basisscholen volgend jaar weer aanwezig willen en kunnen zijn. Volg het Alphens Schoolvoetbaltoernooi ook via Instagram en Facebook.

Op woensdag 18 mei zien we de winnaars van het Alphense Schoolvoetbaltoernooi terug bij Alphia voor de regio-finales. Kom dan zeker een kijkje nemen. Wij gaan alvast verder met de voorbereidingen voor opnieuw een geweldige dag!

Eindstand Jongens groep 7-8:
1. OBS De Zilveren Maan 1
2. OBS Het Startblok 2
3. OBS De Hobbitburcht 1
4. De Bonifacius 3

Uitslagen Meisjes groep 7-8:
1. Immanuelschool
2. De Akker
3. Het Baken
4. OBS De Zilveren Maan 2

Uitslagen Jongens groep 5-6:
1. OBS De Vroonhoeve 2
2. Het Mozaïek 2
3. OBS De Zilveren Maan 1
4. De Wereldwijzer

Uitslagen Meisjes groep 5-6:
1. OBS De Zilveren Maan 2
2. OBS De Hobbitburcht
3. Het Mozaïek
4. OBS De Zilveren Maan 1

Alle uitslagen en standen zijn hier terug te vinden. Voor de foto's van de prijsuitreiking kijk in het fotoboek.

Bron: Organisatie Alphens Schoolvoetbaltoernooi
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!