Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie Zeeg Goedhart Toernooi

Informatie Zeeg Goedhart Toernooi

 
Ieder jaar organiseert de jeugdcommissie van Alphia het “Zeeg Goedhart Toernooi". Een toernooi voor alle jeugdteams van Alphia in de maand juni. Door de enorme groei van jeugdteams zijn we genoodzaakt om het toernooi over twee dagen te verdelen. We proberen dan zoveel mogelijk jeugd-teams bij elkaar te brengen op één dag en stimuleren wij de betrokkenheid en saamhorigheid van al onze jeugdleden en vrijwilligers. Dit geheel in de gedachte van Zeeg Goedhart. Een erelid van de vereniging en overleden in 2008.

Op een warme dag in 1939 meldde Zeeg zich aan als lid én vrijwilliger. Met ieder nieuw lid maakte oom Zeeg een praatje en daarmee kende iedere Alphiaan ook onze oom Zeeg. De vrijwillige werkweken van meer dan 20 uur zorgden er natuurlijk ook voor dat je Oom Zeeg regelmatig tegen het lijf liep. De clubliefde voelde je stromen in zijn aderen, maar je wist ook dat je zonder mensen als Zeeg niet op de groene gras en kunstgrasvelden zou kunnen voetballen.

De scheidsrechters hebben de fluitjes gepoetst en de haren gekamd, de wedstrijdballen zijn ingevet en opgepompt, de barmedewerkers onder de bezielende leiding van het duo Hans & Jan staan klaar voor een kop koffie, frisdrank, patat of kroket en het wedstrijd-secretariaat zal de scores bijhouden. Voetballers en voetbalsters hoeven alleen nog maar de bal in de touwen te schieten…

De jeugdcommissie wenst iedereen een sportieve dag toe en hoopt de dag af te sluiten in de wetenschap dat Zeeg trots zou zijn. Heel veel plezier!

 

Contactpersoon Zeeg Goedhart Toernooi  
Naam Bert de Groot
E-mail Stuur een bericht
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!