Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Reglementen Zeeg Goedhart Toernooi

Reglementen Zeeg Goedhart Toernooi

 

 1. Elk team dient zich 30 minuten voor aanvang van het toernooi te melden bij de toernooileiding (belangrijk, aangezien als er onverhoopt toch een team niet (tijdig) aanwezig is, er een noodscenario in werking kan treden waardoor een team alsnog eerder dan volgens het officiële programma in actie moet komen!).

 2. Fair play/respect voor scheidsrechters. De toernooicommissie gaat er vanuit dat het navolgende overbodig is, maar desondanks: wij wijzen er op dat wij van alle deelnemende teams fair play verwachten. Respecteer zowel de tegenstander als de beslissingen van de scheidsrechter.

 3. Bij aankomst gaarne melden bij het wedstrijdsecretariaat, waar ook de EHBO-post zich bevindt. Elk team krijgt bij aanmelding een gevulde tas met versnaperingen voor de spelers.

 4. De scheidsrechter kan een tijdstraf (5 minuten) opleggen aan een speler bij een zware/grove overtreding van de spelregels. Bij herhaling wordt de speler voor het restant van de wedstrijd uitgesloten. Bij ernstig wangedrag kan de toernooicommissie besluiten een speler/team van verdere deelnamen uit te sluiten.

 5. De wedstrijden worden gespeeld volgens de bepalingen en reglementen van de KNVB.

 6. Het eerst genoemde team in het programma verdedigt het doel het dichts bij het clubhuis en neemt de aftrap.

 7. Een team dat zich méér dan twee minuten te laat voor een wedstrijd bij de scheidsrechter meldt, heeft de wedstrijd reglementair met 3-0 verloren.

 8. Puntentelling: 3 punten voor een overwinning, 1 punt bij een gelijkspel en 0 punten bij een verlies.

 9. Winnaar in zijn poule is het team met de meest behaalde wedstrijdpunten. Indien er meerdere teams in dezelfde poule met een gelijk aantal punten eindigen dan gelden de volgende punten in de betreffende volgorde om tot een winnaar te komen:

     1. Doelsaldo.
     2. Aantal gescoorde doelpunten.
     3. Onderlinge resultaat (Indien het onderling resultaat een gelijkspel is, valt de beslissing voor de 1e plaats in de poule door het nemen van strafschoppen. Van elk team nemen 5 spelers een strafschop. Als het resultaat dan nog gelijk is, wordt vervolgens om de beurt door elk team één strafschop genomen totdat een van beide mist. Voor de plaatsen 2 t/m 4 zal, indien noodzakelijk, in plaats van strafschoppen getost worden).

 10. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding, zo nodig in overleg met de betreffende partij(en).

 11. Protesten tegen beslissingen van een scheidsrechter en/of toernooicommissie is niet mogelijk. In elke situatie waarin dit toernooireglement niet voorziet is de beslissing van de toernooicommissie bindend.

 12. De toernooicommissie heeft te allen tijde de mogelijkheid het toernooi te staken of volledig af te lasten in geval van extreem slechte weersomstandigheden. v.v. Alphia en/of de toernooicommissie aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor gemaakte kosten of anderszins i.v.m. afgelasting van (een deel van) het toernooi.

 13. Algemene waarschuwing: Voorkom te allen tijde diefstal. Laat nooit waardevolle spullen in de kleedkamers achter. Bij diefstal (of vermissing) bent u zelf verantwoordelijk voor de schade. In de kleedkamergang zijn een beperkt aantal kluisjes aanwezig die met een € 2,00 muntstuk gebruikt kunnen worden.

 14. v.v. Alphia en/of de toernooicommissie aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden verlies, diefstal of vernieling van eigendommen.

 15. Direct na afloop van de laatste wedstrijden vindt de prijsuitreiking in/bij het clubhuis plaats.

Slotopmerking: De organisatie van het Zeeg Goedhart Jeugdtoernooi gaat er vanuit dat alle deelnemers en begeleiders volledig op de hoogte zijn van en instemmen met dit toernooireglement.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!