Informatie Alphense Sportontmoeting - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie Alphense Sportontmoeting

Informatie Alphense Sportontmoeting

Logo_Sportontmoeting.jpgVoor wie de Alphense Sportontmoeting niet kent: Gedurende anderhalve week ga je 's avonds als team sporten beoefenen die je normaal niet doet. Doel is de sport en bijbehorende vereniging te leren kennen en met de andere Alphense sporters gewoon een leuke en vooral sportieve avond te hebben.

Het team kan per avond verschillen, de ploegleiders van Alphia zorgen dat er steeds een compleet team aan de start verschijnt. De Sportontmoeting wordt traditiegetrouw afgesloten met het Verrassingsonderdeel, gevolgd door de prijsuitreiking.

Alphia doet al jarenlang mee aan de Alphense Sportontmoeting en heeft zelfs in 2007 de titel een keer mogen winnen. Ook dit jaar zal Alphia weer deelnemen aan de Alphense Sportontmoeting.

Noteer alvast in de agenda dat de 43e editie gaat plaatsvinden van woensdag 14 juni t/m zaterdag 24 juni 2023.


Ploegleiders
Dit jaar zijn Carina Elston en Charlotte Marsé de ploegleiders van Alphia. Beide dames voetballen momenteel bij Alphia in het VR1 team.


Inschrijven
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor één of meerdere onderdelen. Zodra het programma bekend is zal de inschrijving geopend worden. 


Vragen?
Heb je nog vragen over de Alphense Sportontmoeting maak dan gebruik van het Contactformulier Alphense Sportontmoeting. Carina en Charlotte proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!