Informatie Voetbalquiz - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie Voetbalquiz

Informatie Voetbalquiz

Voetbalquiz_Website_2022.jpg

Na een aantal jaren afwezigheid organiseert Alphia weer de "Alphia voetbalquiz". Deze voetbalquiz zal plaatsvinden op vrijdag 25 november 2022 om 20:00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Voorafgaand aan deze quiz kan je al komen genieten van de WK wedstrijd Nederland - Ecuador (aanvang 17:00 uur). Wie weet komen in de voetbalquiz wel vragen terug van deze wedstrijd.

Deelnemen gebeurt met teams van twee personen. De quiz bestaat uit 100 voetbal gerelateerde meerkeuze- en open vragen. Wil jij je meten met de alleswetende voetbalfanaten en laten zien dat je een wandelende voetbalencyclopedie bent of heb je gewoon zin in een gezellige avond schrijf je dan snel in!

Per koppel van 2 personen kan er worden ingeschreven Het meedoen kost €10,- per koppel en we vragen iedereen zich in te schrijven via het inschrijfformulier Voetbalquiz. We kunnen maar een maximaal aantal koppels kwijt in het clubhuis, dus schrijf je snel in (vol = vol). De €10,- dient betaald te worden op de avond zelf.

Uiteraard zal er voor de Top 3 een leuke prijs beschikbaar worden gesteld en niet geheel onbelangrijk de eer om een jaar lang de voetbalkenners van Alphia te zijn.

Sponsor "Alphia Voetbalquiz"

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!