Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden bij v.v. Alphia

Lid worden bij v.v. Alphia

Wil je deel uitmaken van deze mooie vereniging? vul dan onderstaand inschrijfformulier in. Alphia kent momenteel een zestal lidmaatschappen (Veldvoetbal, Zaalvoetbal, Vrijdagavond voetbal, vrijwilliger, Niet-spelend lid en donateur).

LIDMAATSCHAP:
Als je een lidmaatschap met de voetbalvereniging Alphia aangaat is dat altijd voor een geheel seizoen (1 juli tot en met 30 juni het volgende jaar). Het lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend met een jaar verlengd, tenzij je voor 31 mei van het lopende seizoen je lidmaatschap beëindigd bij de voetbalvereniging Alphia.

De volgende stappen leiden tot een lidmaatschap bij de voetbalvereniging Alphia:

  • Het volledig invullen van het inschrijfformulier.


Je ontvangt dan in je e-mailbox een kopie van het inschrijfformulier. Zodra de ledenadministratie je inschrijving hebt verwerkt ontvang je hiervan een e-mail en is  het lidmaatschap bij voetbalvereniging Alphia een feit.

CONTRIBUTIE:
Bij Alphia wordt de jaarlijkse contributie via automatische incasso geïnd. Je kan ervoor kiezen om de contributie in 1 of 4 termijn(en) te laten incasseren. De automatische incasso is een service van de vereniging en ontneemt niet je betalingsverantwoordelijkheid. Je dient er zelf voor te zorgen dat het saldo op je rekening op de incassodata (zie factuur die je ontvangt) toereikend is.

Bij het niet kunnen uitvoeren van de incasso of uitblijven van betaling volgt een herinnering waarna je 14 dagen de tijd krijgt om te betalen. Bij opnieuw uitblijven van betaling volgt een aanmaning verhoogd met € 15,00 incassokosten.

Mocht de betaling dan nog niet ontvangen worden, dan zal de inning van de contributie uit handen worden gegeven aan een Incassobureau waarbij de extra kosten eveneens voor jouw rekening zijn. Tevens zal je dan geschorst worden voor alle wedstrijden en club activiteiten bij v.v. Alphia.

VRAGEN?:
Indien je vragen hebt over het lidmaatschap maak dan gebruik van het Contactformulier Ledenadministratie

Let bij het invullen van het inschrijfformulier of alle velden correct zijn ingevuld. Bovenin het scherm staan eventuele foutmeldingen. Je ontvangt in je e-mailbox een kopie van het inschrijfformulier! 
 

Inschrijfformulier lidmaatschap

Lidmaatschapsgegevens:

Persoonsgegevens van het nieuwe lid:

Legitimatiegegevens van het nieuwe lid:

Indien jonger dan 16 jaar invullen: n.v.t.

De pasfoto wordt gebruikt voor de Digitale Spelerspas.
Voorwaarden pasfoto:
Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Kies bestandWijzigVerwijder

Adresgegevens:

Communicatie & Privacygegevens:

Bevestiging Privacy Reglement v.v. Alphia:
Klik hier voor het Privacy Reglement van v.v. Alphia.

Bevestiging Privacy Reglementen KNVB:
Klik hier voor het Privacy Reglement van de KNVB

Bankgegevens:
Hieronder verleen je tot wederopzegging machtiging aan de voetbalvereniging Alphia te Alphen aan den Rijn om van jouw bankrekening bedragen af te schrijven wegens contributie en opgelopen KNVB boetes (gele en/of rode kaarten en elftalboetes). Voordat de bedragen worden geïncasseerd zal je hierover schriftelijk worden geïnformeerd.

Indien je de afgelopen 3 jaar lid bent geweest van een andere voetbalvereniging, dan wordt er een automatisch overschrijvingsproces gestart. 


Opmerking(en):
Heb je een voorkeur voor het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministratie van Alphia wilt meegeven? Geef dat hier dan aan.

Bevestiging van uw lidmaatschap:
Hieronder verklaar je alle bovenstaande gegevens naar waarheid te hebben ingevuld en akkoord te gaan met de regels m.b.t. het lidmaatschap welke zijn beschreven in de statuten en het huishoudelijk reglement van de voetbalvereniging Alphia. Indien het lid minderjarig is dient een ouder/verzorger/voogd akkoord te geven.


Bovengenoemde ingevulde gegevens worden gebruikt voor het innen van contributie en eventuele communicatie. Foto's die gemaakt zijn tijdens wedstrijden en evenementen zijn van journalistieke aard en kunnen op onze website geplaatst worden.

Indien het nieuwe lid minderjarig is, graag de naam en e-mailadres van een ouder/verzorger/voogd invullen.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!