Inschrijfformulier voor de v.v. Alphia - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijfformulier voor de v.v. Alphia

Inschrijfformulier voor de v.v. Alphia

Let bij het invullen van het inschrijfformulier erop of alle verplichte velden met een * correct zijn ingevuld. Boven in het scherm staan eventuele foutmeldingen. Je ontvangt in je e-mailbox een kopie van het inschrijfformulier!

Voor het inschrijven voor de "Thunderbirds" afdeling neem eerst contact op met de Coördinator Thunderbirds.


Inschrijfformulier lidmaatschap

Lidmaatschapsgegevens:

Persoonsgegevens van het nieuwe lid:

Legitimatiegegevens van het nieuwe lid:

Indien jonger dan 16 jaar invullen: n.v.t.

De pasfoto wordt gebruikt voor de Digitale Spelerspas.
Voorwaarden pasfoto:
Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Kies bestandWijzigVerwijder

Adresgegevens:

Communicatie & Privacygegevens:

Bevestiging Privacy Reglement v.v. Alphia:
Klik hier voor het Privacy Reglement van v.v. Alphia.

Bevestiging Privacy Reglementen KNVB:
Klik hier voor het Privacy Reglement van de KNVB

Bankgegevens:
Hieronder verleen je tot wederopzegging machtiging aan de voetbalvereniging Alphia te Alphen aan den Rijn om van jouw bankrekening bedragen af te schrijven wegens contributie en opgelopen KNVB boetes (gele en/of rode kaarten en elftalboetes). Voordat de bedragen worden geïncasseerd zal je hierover schriftelijk worden geïnformeerd.

Indien je de afgelopen 3 jaar lid bent geweest van een andere voetbalvereniging, dan wordt er een automatisch overschrijvingsproces gestart. 


Opmerking(en):
Heb je een voorkeur voor het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministratie van Alphia wilt meegeven? Geef dat hier dan aan.

Bevestiging van uw lidmaatschap:
Hieronder verklaar je alle bovenstaande gegevens naar waarheid te hebben ingevuld en akkoord te gaan met de regels m.b.t. het lidmaatschap welke zijn beschreven in de statuten en het huishoudelijk reglement van de voetbalvereniging Alphia. Indien het lid minderjarig is dient een ouder/verzorger/voogd akkoord te geven.


Bovengenoemde ingevulde gegevens worden gebruikt voor het innen van contributie en eventuele communicatie. Foto's die gemaakt zijn tijdens wedstrijden en evenementen zijn van journalistieke aard en kunnen op onze website geplaatst worden.

Indien het nieuwe lid minderjarig is, graag de naam en e-mailadres van een ouder/verzorger/voogd invullen.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!