Groeten uit Marrakech (dag 3)

14 januari 2023 19:30

Dag 3 in het mooie Marrakech is inmiddels aangebroken. Voor de Alphianen staat de oefenwedstrijd tegen het Utrechtse Elinkwijk op het programma. Na een gezamenlijk ontbijt worden de spelers en technische staf door de bus opgehaald voor de oefenwedstrijd bij het Grand Stadium of Marrakech.

Onder een lekker zonnetje wordt deze wedstrijd gespeeld. Elinkwijk neemt in de eerste helft een 0-2 voorsprong. Maar in de tweede helft laat Alphia zien dat ze over karakter beschikken. Door doelpunten van Marwan Fennich en Floris Buijnink komen de Alphianen terug tot 2-2.  In de slotfase komt Elinkwijk opnieuw op voorsprong, maar in de 90e minuut schiet Bryan de Bruin op fraaie wijze een vrijetrap tegen de touwen. Hierdoor eindigt de oefenwedstrijd in 3-3. In het fotoboek onder het tabblad video's zijn de drie doelpunten terug te kijken.

Na deze oefenwedstrijd hebben de Alphianen de wedstrijd van Kawkab Marrakech in het echte stadion bekeken. Na afloop van die wedstrijd  zijn de Alphianen teruggegaan naar het hotel waar iedereen de rest van de dag zelf mocht invullen en kon genieten van het heerlijke weer.

Bekijk hier het fotoboek van de belevenissen en het trainingskamp van de selectie

Bron: Alphia 1