Laatste nieuws Jeugd - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Jeugd

Laatste nieuws Jeugd

Alphia MO9-1 wint toernooi bij Spirit

5 juni 15:45  Na de mooie toernooi winst van de MO10-1 vorig weekend, wilde de meiden van de MO9-1 niet achterblijven. Afgelopen weekend speelde zij een toernooi bij Spirit en mochten daar de grootste beker meenemen naar Alphen. De succes trainers Stefan en Stefan zetten het meidenvoetbal op de kaart bij Alphia.meer »

211x gelezen

Alphia MO10-1 wint toernooi bij DSVP

30 mei 8:15  De MO10-1 heeft 2e Pinksterdag het toernooi bij DSVP gewonnen. Met overwinningen op DSVP (3-0), Victoria'04 (1-0) en Celeritas (1-0) en een kleine nederlaag tegen DSO (0-1) leverde de eerste plaats op. Een mooie prestatie van het team dat pas vanaf begin dit jaar voetbalt.

182x gelezen

Sfeeractie bij Alphia – Esto

24 mei 9:00  Zaterdag speelt Alphia 1 de laatste maar zeker ook zeer belangrijke competitiewedstrijd tegen het Bodegraafse Esto. Een overwinning is nodig om een verblijf in de tweede klasse met een jaar te verlengen. Als kers op de taart mag Alphia dan ook nog meedoen in de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. Om de mannen van Marcel Vondeling te steunen willen we alle jeugdteams (maar seniorenteams mogen ook meedoen) vragen om hierin mee te helpen.meer »

442x gelezen

Droomuitje voor Alphia MO9-1

24 mei 8:30  Al weken werd er uitgekeken door de meiden van MO9-1 naar het teamuitje. De grote dag was 7 Mei, het vertrek vanuit Alphia richting Den Haag met het opdoemende voetbalstadion waarin de meeste meiden nog nooit zijn geweest, de spanning werd opgebouwd!meer »

81x gelezen

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

17 mei 14:30  Het einde van het seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beëindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beëindigen, dit voor 1 juni 2023 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.meer »

246x gelezen

Alphia JO12-2 toch nog kampioen

13 mei 20:45  Vandaag werd de JO12-2 kampioen in de 3e klasse na een zinderende laatste speelronde. Verwacht hadden de spelers en staf het niet meer, maar aan het einde van de ochtend werd duidelijk dat concurrent Nieuwkoop gelijk gespeeld hadden en zo de Alphianen op doelsaldo kampioen werden. Zelf hadden de Alphianen 's ochtends vroeg al gewonnen met 3-1 bij FC Oudewater.meer »

220x gelezen

Vrijwilligers gezocht voor het Jeugdweekend!!

18 april 10:15  Het weekend van 24 en 25 juni 2023 staat weer geheel in het teken van het Jeugdweekend. De jaarlijkse afsluiting voor de Alphia jeugd tot en met 13. We willen hier een fantastisch weekend van maken maar hebben hier ook veel hulp bij nodig.meer »

103x gelezen

Jeugdweekendloterij was weer een succes.

17 april 10:15  Afgelopen zaterdag bij de wedstrijd Alphia - Legmeervogels organiseerde de Jeugdweekend commissie weer een mooie loterij met mooie prijzen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Jeugdweekend, die op zaterdag 24 en zondag 25 juni. wordt georganiseerd. meer »

305x gelezen

Een mooie 5e plek voor de JO15-1 in Duitsland

9 april 17:00  Na de eerste toernooidag in Duitsland stond Alphia er goed voor. Plaatsing voor de bovenste helft van het schema en een hoop mooie herinneringen rijker. Na wat tijd om te chillen was het tijd voor het avondeten. Over het eten kunnen wij kort zijn. Het was er. In Italie staat deze pasta op geen enkele menukaart. Om toch wat echt Italiaans eten te nuttigen zijn als aanvulling nog een paar pizza’s gehaald in het dorp door de mannen. meer »

313x gelezen

Alphia JO15-1 doet goede zaken in Duitsland

8 april 16:15  Het Paasweekend is traditiegetrouw een weekend met veel toernooien. Diverse Alphia teams zijn vandaag en maandag te vinden op het complex van DHL in Delft. Alphia JO15-1 vertrok afgelopen vrijdag al naar de Nieder Rhein Throphy in Dusseldorf, waar het dit Paasweekend een internationaal toernooi speelt.meer »

425x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!