Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Jeugd

Laatste nieuws Jeugd

Doe mee met de AH Voetbalpassie actie

13 september 0:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Alphia. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen om ons terras op te knappen en te vergroten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

116x gelezen

Inloopspreekuur FysioAvondpraktijk H.J. Bons van start

10 september 10:00  Vanaf donderdag 16 september is gedurende het voetbalseizoen 2021/2022 op donderdagavond een fysiotherapeut van de FysioAvondpraktijk H.J. Bons aanwezig op de club. Van 19.00-20:00 uur is er een inloop uur voor alle leden van de vereniging die naar een blessure willen laten kijken of advies willen inwinnen. meer »

158x gelezen

De competitie gaat weer van start

2 september 9:45  Zaterdag 4 september gaat het voetbalseizoen 2021-2022 dan officieel van start met de eerste competitie en KNVB Bekerwedstrijden. Na 326 dagen gaan we dan eindelijk weer wedstrijden in competitieverband spelen. Het belooft gelijk een drukke zaterdag te gaan worden op De Bijlen. Met maar liefst 19 thuiswedstrijden, was het voor wedstrijdsecretaris Marcel Hart een hele puzzel om alle wedstrijden in te plannen, maar het is uiteindelijk gelukt. Ook zullen er nog 15 Alphia teams op bezoek gaan bij een vereniging uit de buurt.meer »

262x gelezen

Alphia JO14-1 verslikt zich in "vakantiegangers"

31 augustus 16:00  Afgelopen Zaterdag 28 Augustus oefenden de jongens van Alphia 14-1 tegen RCL 14-1 uit Leiderdorp om niet koud hun competitie te beginnen aankomend weekend. Aangezien ze al twee weken in training zijn,(weliswaar niet geheel compleet) maar daar hebben de meeste elftallen last van in de opstartperiode...en dus geen excuus. Toen bij aanvang bleek dat de helft van RCL bijna rechtstreeks van Schiphol kwam, sloop er misschien onbewust wat onderschatting in bij de jonge Alphianen...het tegendeel bleek waar, RCL schoot letterlijk en figuurlijk uit de startblokken. Op ons mooie complex bij prima voetbalweer ging het dan ook direct over in een echte wedstrijd, hieronder een kort samenvattend verslag.meer »


Keepers Promotions Najaarscursus 2021 gaat van start

26 augustus 12:00  Vrijdag 27 augustus gaat de 21e keeperscursus van Keepers Promotions bij Alphia weer van start. Onder leiding van Bert van Wijk en zijn team gaan weer 30 jeugdkeepers iedere vrijdagavond vanaf 18:30 uur van start met hun cursus.meer »

149x gelezen

Gemeente geeft grasvelden vrij

18 augustus 20:15  Het weer was deze zomer niet al te best, maar de grasvelden waren er wel heel erg blij mee. Hierdoor heeft de gemeente Alphen aan den Rijn aan bestuurslid Wedstrijdzaken, Marcel Hart, laten weten dat de grasvelden 2, 4 en 5 vanaf maandag 23 augustus vrijgegeven zijn voor trainingen.meer »

199x gelezen

KNVB Beker en Competitie indeling Alphia teams bekend

14 augustus 10:00  Waar eerder de KNVB Beker indelingen van Alphia 1 en 2 en de zaalteams al bekend waren, heeft de KNVB dit weekend ook de Beker indeling voor de overige Senioren en de competitie indeling van de jeugdteams bekend gemaakt. Kijk op je teampagina onder het tabblad Beker of Competitie om te zien tegen welke teams je allemaal gaat uitkomen. De competitie indeling voor de senioren volgt eind augustus. We wensen alle teams veel succes het komende seizoen.

448x gelezen

Trainingsschema voor seizoen 2021-2022 bekend

29 juli 13:00  De afgelopen weken is door een aantal mensen hard gewerkt om het trainingsschema voor het seizoen 2021-2022 in elkaar te zetten. We proberen zoveel mogelijk aan ieders wens te voldoen en dat is nu ook weer gelukt. Op de teampagina's kan je de trainingsdagen en tijden per team zien die vanaf maandag 23 augustus in gaan.meer »

584x gelezen

Meld je aan voor het Zomertoernooi

29 juli 10:45  Gratis meedoen aan een toernooi in de zomervakantie? Wie wil dat nou niet! Deze zomervakantie organiseert De Complete Techniek in opdracht van Vitaliteitsbedrijf Het Groene Hart en Alphen Vitaal voetbaltoernooien in de gemeente Alphen aan den Rijn. Doet jouw kind straks samen met zijn vriendjes mee aan deze vette toernooien?meer »

122x gelezen

Uitnodiging Kennismaking ouders/Tony Waasdorp HJO

25 juli 10:30  Op woensdag 8 september wil Tony Waasdorp graag kennismaken met de ouders van onze jeugdspelers/speelsters. Daarin zal Tony zich voorstellen, maar ook in gesprek gaan met de ouders over de ideeën/plannen, maar vooral ook wat zij belangrijk vinden.meer »

222x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!