Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Jeugd

Laatste nieuws Jeugd

Aftellen voor het NK Shoot Out is begonnen

9 april 12:45  Zaterdag 10 april organiseert Alphia voor haar jeugdleden uit de O8 t/m O13 teams de voorronde van het NK Shoot Out. Per leeftijdscategorie gaat één deelnemer naar de landelijke finale later dit jaar. Na een uurtje Shoot Out kunnen de deelnemers nog een uur zich vermaken in het speelpark, met een hindernisbaan, Stormbaan en voetbalsjoelen, dat speciaal voor deze dag is opgebouwd. Na afloop is er nog iets te drinken en een lekkere versnapering voor iedereen.meer »

94x gelezen

Training tenues voor alle jeugdleden

4 april 12:45  Het wordt langzamerhand een traditie. Alle jeugd van voetbalvereniging Alphia wordt wederom in een nieuw trainingstenue gestoken. Een paar seizoenen terug was de aanleiding de viering van ons 100-jarig bestaan. Deze maand worden tenues uitgedeeld om de jeugd tegemoet te komen voor een Covid-19 seizoen waarbij er toch veel beperkingen zijn opgelegd.meer »

405x gelezen

Word jij Nederlands kampioen Shoot Out?

25 maart 16:30  Alphia is op 10 april trotse gastheer van een kwalificatieronde van het NK Shoot Out voor voetballers in de leeftijdscategorie O8 t/m O13. Welke Alphianen zijn de beste in hun leeftijdsklasse en kwalificeren zich daarmee voor de landelijke finale, later dit jaar?meer »

508x gelezen

Update Avondklok, wat zijn de gevolgen voor de trainingen?

24 maart 13:00  Zoals in de persconferentie van dinsdag 23 maart werd aangekondigd zal de avondklok die nu geldt in Nederland, vanaf 31 maart 2021 een uurtje later van kracht worden. Dit is op zich mooi nieuws, want vanaf woensdag 31 maart kunnen alle Alphia teams weer trainen volgens het trainingsschema maar wel met de geldende richtlijnen. Het bestuur van Alphia heeft wel besloten dat er tot uiterlijk 21:30u getraind kan worden, zodat iedereen om 22:00u thuis kan zijn.meer »

339x gelezen

Team van de Week

20 maart 12:45  Het seizoen 2021-2022 starten wij met een "Team van de week" bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Het gaat dan om de teams Onder 8 tot en met Onder 11. Van meelopen met de spelers in een speciaal ontworpen outfit tot uiteindelijk gezamenlijk wat eten en drinken. Alphia wil graag Mart Koenekoop van Timmerfabriek Koenekoop bedanken voor het mogelijk maken van deze mooie activiteit. meer »

344x gelezen

Bas Hazenbroek is de nieuwe guppen coördinator

27 februari 10:00  Met het aanstellen van Tony Waasdorp is door het bestuur eerder een eerste aanzet gemaakt om te komen tot meer structuur bij de jeugd van Alphia. Tony wil graag gaan werken met coördinatoren per leeftijdsgroep. Trots is Dennis van der Kaaij, bestuurslid voetbaltechnische zaken, dat vanaf de zomer Bas Hazenbroek guppen-coördinator wordt bij de jongste Alphiaantjes.meer »

348x gelezen

Voorzitter Martijn rijdt dit keer wel weg uit Nieuwkoop met de punten

21 februari 14:00  Het bestuur van Alphia is gek op ludieke acties. Afgelopen dagen leerden wij dat onze voetbalvrienden van SV Nieuwkoop een geweldige actie hadden bedacht: “heel SV Nieuwkoop bakt”. Leden van de gezellige vereniging bakken een taart en via de social media kanalen kunnen mensen een bod uitbrengen op de baksels. De hoogste bieder ontvangt dan een lekkere taart. SV Nieuwkoop voorzitter Adrie zet zelfs zijn kleinkinderen aan het werk. meer »

456x gelezen

Update beschikbaarheid velden

17 februari 15:00  De witte velden op Sportpark De Bijlen hebben (gelukkig) weer plaatsgemaakt voor de vertrouwde groene velden. De gemeente Alphen aan den Rijn heeft aangegeven dat de kunstgrasvelden weer gebruikt mogen worden voor trainingen en onderlinge wedstrijden. De grasvelden blijven voorlopig nog verboden terrein voor de voetballers. meer »

306x gelezen

1e elftal speler Marwan Fennich start Voetbalschool Working Talents

16 februari 8:00  Mijn naam is Marwan Fennich en ik ben onlangs gestart met mijn eigen voetbalschool. Voetbal is altijd een grote passie van mij geweest, maar door omstandigheden heb ik er helaas niet alles uit kunnen halen. Zelf heb ik op hoog en professioneel niveau gevoetbald, maar het gebrek aan goede begeleiding en motivatie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn dromen niet achterna heb kunnen jagen.meer »

273x gelezen

Interview Hoofd Jeugdopleiding Tony Waasdorp

15 februari 9:15  Hoewel Tony Waasdorp pas deze zomer zal starten bij onze bloeiende vereniging, komt hij al regelmatig over de (werk)vloer. Het tekent het enthousiasme van de goedlachse 62-jarige uit Hillegom. Dennis van der Kaaij (bestuurslid voetbaltechnische zaken) en Edwin Hengstmengel (Secretaris) spraken afgelopen week uitgebreid met de nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding en stellen hem graag nader voor.meer »

409x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!