Laatste nieuws Jeugd - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Jeugd

Laatste nieuws Jeugd

Sint en Pieten verstoren ook de Guppentraining

3 december 23:15  Afgelopen zaterdag was vanwege de vorst het grasveld, waar de Guppen wekelijks op trainen, afgelast, maar gelukkig kon er op het hoofdveld nog een hoekje vrij worden gemaakt. Alleen was de training net een kwartier oud toen twee Pieten, vergezeld van Sinterklaas, de boel alweer kwamen verstoren. Lang verhaal kort; dit was de meest chaotische training van de Guppen ooit. En het leuke is: niemand vond dat een probleem.meer »

185x gelezen

Alleen maar lieve jeugdleden bij Alphia

30 november 17:30  Nu is elke training bij Alphia een feestje, maar gisteravond helemaal. De Sinterklaasliedjes kletterden al door de luidsprekers buiten en op het veld waren sommige Alphiaantjes meer aan het dansen dan aan het voetballen. En rond 18.30 uur kwam Sinterklaas met vier Pieten het veld op om een balletje mee te trappen. Alle Onder 8 en Onder 9 teams bracht hij een bezoekje. meer »

230x gelezen

Leuke Sinterklaasverrassing Thunderbirds

27 november 9:00  Iedere woensdag komen de vrienden van het Thunderbirds-team samen om een uur te voetballen onder begeleiding van twee toppers van trainers. De kinderen staan iedere week weer te poppelen om te mogen komen en zijn na afloop het veld niet af te krijgen, zo leuk vinden ze het! Afgelopen woensdag stond er iets heel lekkers klaar na afloop van de training; een chocoladeletter voor iedereen en warme chocolademelk met slagroom! Pas drie maanden bestaat dit clubje bij Alphia en inmiddels is het al een heus vriendenteam!meer »

171x gelezen

Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken Alphia

27 november 7:00  Sinterklaas en zijn Pieten zullen ook dit jaar weer een bezoek brengen aan de trainingen van de Alphia Guppen, O8 en O9 teams. Op woensdag 29 november zal Sinterklaas de trainingen van de O8 en O9 teams bezoeken. Op zaterdag 2 december is Sinterklaas opnieuw aanwezig bij Alphia. Dan bezoekt hij de training van de Guppen. De Pieten zullen ongetwijfeld tijdens de training in de weg lopen en ook de Sint zal zijn skills tonen. Na de training is er voor iedereen in de kantine limonade en natuurlijk ontbreken cadeautjes ook niet. In elk geval voor de kinderen die lief zijn geweest.meer »

116x gelezen

Mooie beelden afgelopen zaterdag op de voetbalvelden

26 november 19:00  Bij de meiden van Alphia werden weer mooie resultaten geboekt. De MO17-1 kwam met een mooie 0-2 overwinning terug uit Reeuwijk en draaien mee in de top van de 2e klasse. De MO12-1 verloor nipt van Berkel. De MO11-1 kwam met een ruime 7-1 overwinning terug bij Jodan Boys en doen het goed in de 2e klasse. De MO10-2 won de Alphense derby met 4-1 van de jongens van Arc. De jongste meiden van Alphia (MO9-1) verloor na een spannende wedstrijd nipt met 1-2 van Tavv.

96x gelezen

Avondje Rinus

21 november 14:00  Op woensdag 13 december organiseert Alphia met de KNVB een ‘avondje Rinus’. Op deze cursusavond leert de docent van de KNVB hoe met de hulp van de trainingsapp Rinus makkelijk trainingen kunnen worden samengesteld. De avond bestaat naast een stuk theorie ook uit het bekijken van een voorbeeldtraining op het veld. De cursus is met name geschikt voor de beginnende of minder ervaren trainer.meer »

212x gelezen

Gratis keepersclinic Alphia jeugdleden

21 november 9:30  Op vrijdag 8 december wordt bij Alphia een clinic georganiseerd voor alle jeugdkeepers en spelers die keepen leuk vinden. De clinic wordt gegeven door Keeperspromotions. De clinic start om 18.30 en duurt tot ongeveer 19.30 uur. De deelname is gratis.meer »

230x gelezen

Excelsior doelman Stijn van Gassel vanavond bij Alphia

17 november 15:30  Vanavond is Excelsior keeper STIJN VAN GASSEL aanwezig bij de laatste training van de najaarscursus van Keeperspromotions. Van Gassel zal de groep van 25 deelnemers van de cursus van de nodige tips voorzien en aan het einde van de avond de certificaten uit te reiken. De training begint vanavond om 18:30 uur. Lijkt het je leuk om erbij te zijn, kom dan naar Alphia.

105x gelezen

Alphia guppen opnieuw de zaal in

17 november 15:15  Gezien de weersvoorspellingen gaan de Alphia guppen zaterdagochtend opnieuw trainen in de Rijnstreekhal. Van 10:00-11:00 uur worden de jongste Alphiaantjes verwacht in de zaal. Na een leuke training zijn ze dan nog ruim op tijd voor de intocht van Sinterklaas. Let op: de zaal mag niet met buitenschoenen betreden worden. Neem dus gymschoenen mee.

50x gelezen

Geslaagde Guppen training in de Rijnstreekhal

11 november 12:00  De gemeente Alphen aan den Rijn lastte vanochtend alle grasvelden op sportpark De Bijlen af, waardoor de altijd goedbezochte Guppentraining geen doorgang kon vinden. Maar de Guppen commissie had gisteren al in de glazenbol gekeken en besloten om de Rijnstreekhal af te huren, zodat de jongste talenten van Alphia alsnog konden trainen.meer »

220x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!