Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Jeugd

Laatste nieuws Jeugd

Grasvelden gaan in onderhoud

Gisteren, 24 juni 9:00  De gemeente Alphen aan den Rijn heeft bekend gemaakt dat vanaf maandag 27 juni 2022 alle grasvelden op sportpark De Bijlen in onderhoud gaan. Dit houdt in dat vanaf maandag 27 juni de grasvelden 2, 4 en 5 dan niet meer gebruikt mogen worden voor trainingen en wedstrijden. meer »

80x gelezen

Jeugddag 2022 staat bijna voor de deur

20 juni 12:00  Het aftellen voor de Jeugddag 2022 is begonnen. Na 2 jaar afwezigheid door Corona organiseert Alphia op zaterdag 25 juni weer een Jeugddag. We gaan dan voor de Guppen en de O8 t/m O13 teams het seizoen op een leuke manier afsluiten. Het beloofd een spectaculaire dag te gaan worden, waar je bij moet zijn geweest. Tijdens de Jeugddag zijn ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zussen en andere toeschouwers van harte welkom om de kinderen te komen aanmoedigen. Het clubhuis zal deze dag geopend zijn, maar de er zullen geen alcoholische dranken verkocht worden.meer »

314x gelezen

Samenwerking met Intersport Twinsport 6 jaar verlengd!

14 juni 9:30  Afgelopen vrijdag werd dit nieuws al bekend gemaakt in de nieuwsbrief. Maar we willen de buitenwereld toch ook informeren over dit fantastische nieuws. Na een behoorlijke periode van oriënteren, aftasten, onderhandelen en vergelijken is onlangs het contract getekend voor een nieuwe 6-jarige samenwerkingsovereenkomst tussen v.v. Alphia en Intersport Twinsport.meer »

209x gelezen

Alphianen gefeliciteerd

1 juni 10:00  Vandaag viert Alphia haar 103e verjaardag. Net als vorig jaar lijkt het ons ontzettend leuk als er zoveel mogelijk Alphianen deze dag in het Alphia-oranje naar school, naar het werk of waar dan ook naartoe gaan. Doe je wedstrijd of trainingshirt aan en wees creatief met de camera. Maak toffe foto’s of -nog leuker- video’s. Leef je uit op Tik Tok, Twitter, Insta, Facebook of andere socials en vergeet daarbij Alphia niet te taggen.meer »

387x gelezen

Vier de verjaardag van Alphia in het oranje

27 mei 12:00  Woensdag 1 juni viert Alphia haar 103e verjaardag. Net als vorig jaar lijkt het ons ontzettend leuk als er zoveel mogelijk Alphianen die dag in het Alphia-oranje naar school, naar het werk of waar dan ook naartoe gaan. Doe je wedstrijd of trainingshirt aan en wees creatief met de camera. Maak toffe foto’s of -nog leuker- video’s. Leef je uit op Tik Tok, Twitter, Insta, Facebook of andere socials en vergeet daarbij Alphia niet te taggen.meer »

274x gelezen

Alphia JO11-2 ongeslagen op Katwijk toernooi

26 mei 20:00  Op deze mooie Hemelvaartsdag speelde Alphia JO11-2 een leuk toernooi bij de kersverse Nederlandskampioen van het Amateurvoetbal v.v Katwijk. De Alphianen wonnen hun wedstrijden van Forum Sport, Velo, Rkdeo en Katwijk en namen zo de grootste beker mee naar Alphen.meer »

197x gelezen

Alphia JO8-5 sluit seizoen succesvol af

23 mei 13:00  Bij Alphia zijn we allemaal kampioenen, desondanks willen we de JO8-5 even in de schijnwerpers zetten. Na een haperend begin als gloednieuw team, is het seizoen met succes afgesloten. Met uitzondering van twee gelijke spelen werden alle wedstrijden in de tweede helft van het seizoen 2021-2022 gewonnen. Na de laatste wedstrijd afgelopen zaterdag thuis tegen EMM, die met maar liefst 14-3 werd gewonnen, konden de kurken van de (kinder-)champagne open. Knap gedaan, mannen!meer »

210x gelezen

Zaterdag Jeugdloterij tbv de Jeugddag

16 mei 10:30  Zaterdagmiddag rond de wedstrijd Alphia - Sporting Leiden organiseert de Jeugddagcommissie een loterij, waarvan de opbrengst ten goede komt voor de Jeugddag. Er zijn hele mooie prijzen te winnen, dus ondersteun de jeugd van Alphia en bezorg de jeugdleden een hele leuke dag op zaterdag 25 juni 2022.meer »

194x gelezen

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

9 mei 14:00  Het einde van het seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beëindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beëindigen, dit voor 31 mei 2022 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.meer »

340x gelezen

Alphens Schoolvoetbaltoernooi zeer geslaagd

26 april 11:30  Maandag 25 april is door het huidige bestuur voor de 1e keer het Alphens Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd. Door COVID-19 werd het toernooi de afgelopen twee jaar niet gespeeld. Met hulp van Egbert Habraken en jeugdvoorzitter Michael had voorzitter Martijn van Dalen gelukkig flink wat ervaring binnenboord en met veel plezier werd voor een kleine 100 teams (!) maandag een knaller van een toernooi neergezet.meer »

241x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!