Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Jeugd

Laatste nieuws Jeugd

Vrijwilligers van het jaar (De Guppentrainers)

Gisteren, 14 juni 14:30  Tijdens de afgelopen online Nieuwjaarstoespraak maakte voorzitter Martijn van Dalen bekend dat er een hele groep vrijwilligers de felbegeerde Jos A Jansen vrijwilligers bokaal in ontvangst mochten nemen. Helaas kon deze prijs op dat moment vanwege de Corona beperkingen niet uitgereikt worden. Zaterdag 12 juni was het dan eindelijk zo ver. Alle Guppentrainers van de afgelopen jaren waren bijeengekomen bij Alphia en kregen uit handen van secretaris Edwin Hengstmengel een speciale herinnering uitgereikt.meer »

148x gelezen

Grasvelden gaan in onderhoud

Gisteren, 14 juni 8:45  De gemeente Alphen aan den Rijn heeft bekend gemaakt dat vanaf maandag 21 juni 2021 alle grasvelden op sportpark De Bijlen in onderhoud gaan. Dit houdt in dat vanaf maandag 21 juni de grasvelden 2, 4 en 5 dan niet meer gebruikt mogen worden voor trainingen en wedstrijden. De laatste wedstrijden voor de KNVB Regiocup op zaterdag 26 juni zijn daarom allemaal ingepland op de kunstgrasvelden 1 en 3.meer »

201x gelezen

Vanaf 1 juli statiegeld op plastic flesjes

10 juni 8:30  Per 1 juli as wordt statiegeld op plastic flesjes ingevoerd. Op de frisdrank- en waterflessen van onder de 1 liter komt 15 cent statiegeld. Beleid zal zijn om de hoeveelheid plastic bij Alphia te verminderen. Er zal meer glas- en blikwerk worden verkocht ipv plastic verpakte dranken en het bestuur zal de prijzen van deze flesjes vanaf 1 juli met 15 cent verhogen. Alphia moet bij de inkoop ook 15 cent statiegeld betalen.meer »

199x gelezen

Alphia jeugd weet het doel nog te vinden

6 juni 10:00  Zaterdag 5 juni 2021 gaat de boeken in als een speciale dag. Het was de dag dat ons erelid Ruud Haakmeester 75 kaarsjes op zijn verjaardagstaart mocht uitblazen, maar ook de dag dat de jeugdteams van Alphia weer wedstrijden mochten spelen tegen andere verenigingen. Een dag waar door iedereen reikhalzend naar uitgekeken was.meer »

220x gelezen

De Alphense scholen kleurden oranje

2 juni 15:45  Met het EK voor de deur kleuren de straten steeds meer oranje. Maar afgelopen dinsdag waren het vooral de schoolpleinen en klaslokalen die oranje waren. Niet vanwege Frenkie, Memphis en kornuiten, maar ter ere van de 102e verjaardag van Alphia. meer »

256x gelezen

Programma KNVB Regiocup is bekend

1 juni 11:00  Sinds 10 oktober 2020 mochten de jeugdteams alleen maar onderlinge wedstrijden spelen. Maar vanaf zaterdag 5 juni kunnen de jeugdteams t/m O18 eindelijk weer wedstrijden spelen tegen andere verenigingen. Met de KNVB Regiocup biedt de KNVB de komende vier weekenden dan nog een gevarieerd programma.meer »

290x gelezen

Vanaf 5 juni mag iedereen weer wedstrijden spelen

29 mei 9:15  We hadden het niet meer verwacht, maar het gaat toch nog gebeuren!!! 𝗩𝗮𝗻𝗮𝗳 5 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗼𝗲𝗽𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗥𝗲𝗴𝗶𝗼𝗰𝘂𝗽! ⚽️ Wat dit voor Alphia allemaal gaat inhouden zijn we nu aan het uitwerken en gaan we zo snel mogelijk publiceren. Blijf de website en Social media kanalen volgen voor alle informatie.meer »

270x gelezen

Stormachtige opening 3e KP 4 daagse Alphia!!!!

21 mei 21:00  14 keepers op stormachtige opening bij Alphia. Zo begon de KeepersPromotions 4 daagse deze vrijdagavond.meer »

253x gelezen

Alphia is bijna jarig en trakteert

9 mei 10:00  Op dinsdag 1 juni 2021 is Alphia weer jarig. En Alphia zou Alphia niet zijn als ze trakteert op haar 102e verjaardag. Dit keer in de vorm van een Mystery Box. Alphianen zijn zelf helemaal gek op het voetbalspelletje, de bijbehorende cultuur en natuurlijk voetbalshirts, daarom willen wij onze leden een unieke kans bieden op een Mystery Box! Een Mystery Box is gevuld met een origineel, officieel én recent wedstrijdshirt van een willekeurige profclub op de wereld, inclusief informatie en fun fact.meer »

584x gelezen

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

4 mei 16:00  Het einde van dit vreemde seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beëindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beëindigen, dit voor 31 mei 2021 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.meer »

356x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!