Alphense Sportontmoeting - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alphense Sportontmoeting

Alphense Sportontmoeting

Alphense_Sportontmoeting.jpg

Voor wie de Alphense Sportontmoeting niet kent: Gedurende anderhalve week ga je 's avonds als team sporten beoefenen die je normaal niet doet. Doel is de sport en bijbehorende vereniging te leren kennen en met de andere Alphense sporters gewoon een leuke en vooral sportieve avond te hebben.

Het team kan per avond verschillen, de ploegleiders van Alphia zorgen dat er steeds een compleet team aan de start verschijnt. De Alphense  Sportontmoeting wordt traditiegetrouw afgesloten met het Verrassingsonderdeel, gevolgd door de prijsuitreiking.

Alphia doet al jarenlang mee aan de Alphense Sportontmoeting en heeft zelfs in 2007 de titel een keer mogen winnen. Ook dit jaar zal Alphia weer deelnemen aan de Alphense Sportontmoeting.

De 43e editie gaat plaatsvinden van woensdag 14 juni t/m zaterdag 24 juni 2023.


Ploegleiders
Dit jaar zijn Carina Elston en Charlotte Marsé de ploegleiders van Alphia. Beide dames voetballen momenteel bij Alphia in het VR1 team en doen al jaren mee met de Alphense Sportontmoeting. Je mag dus spreken van twee dames met veel ervaring!


Programma
Tijdens de 43e editie van de Alphense Sportontmoeting is Alphia ingedeeld voor de onderstaande onderdelen. Klik op de sport voor alle informatie over dit onderdeel.

Woensdag 14 juni: Tennis
Donderdag 15 juni: Beachvolleybal
Vrijdag 16 juni: Darts
Maandag 19 juni: Petanque
Dinsdag 20 juni: Tafeltennis
Donderdag 22 juni: Puzzelrit
Vrijdag 23 juni: Verrassingsonderdeel 


Inschrijven
Lijkt het je leuk om bij één of meerdere onderdelen van de Alphense Sportontmoeting mee te doen? Via de onderstaande link kan jij je inschrijven om deel te nemen aan één of meerdere onderdelen. De ploegleiders zullen de indeling van de teams voor hun rekening nemen.

Aanmelden voor onderdeel Alphense Sportontmoeting

Vragen?
Heb je nog vragen over de Alphense Sportontmoeting maak dan gebruik van het Contactformulier Alphense Sportontmoeting. Carina en Charlotte proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Meer informatie is ook te vinden op de website van de Alphense Sportontmoeting.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!