Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Senioren

Laatste nieuws Senioren

Update Avondklok, wat zijn de gevolgen voor de trainingen?

24 maart 13:00  Zoals in de persconferentie van dinsdag 23 maart werd aangekondigd zal de avondklok die nu geldt in Nederland, vanaf 31 maart 2021 een uurtje later van kracht worden. Dit is op zich mooi nieuws, want vanaf woensdag 31 maart kunnen alle Alphia teams weer trainen volgens het trainingsschema maar wel met de geldende richtlijnen. Het bestuur van Alphia heeft wel besloten dat er tot uiterlijk 21:30u getraind kan worden, zodat iedereen om 22:00u thuis kan zijn.meer »

339x gelezen

Vruchtbare aanvoerders vergadering Overige Senioren

12 maart 15:00  Donderdagavond werd er bij Alphia een aanvoerdersvergadering voor de overige seniorenteams georganiseerd door de commissieleden Glen en Dennis. Met uitzondering van Alphia 9 was ieder team vertegenwoordigt, waarbij ook het damesteam van Alphia. Met de aanwezigheid van bestuursleden Dennis en Edwin werd door Dennis en Glen een uurtje gesproken over communicatie, organisatie en de gezelligheid van de vereniging. Glen en Dennis hebben nuttige tips en adviezen gekregen en zullen de feedback bespreken met het bestuur. meer »

413x gelezen

Alphia 2 weer in training

7 maart 17:45  Trainer Jerry stond met leider Sascha glimlachend op het veld. De selectie trainde uitstekend en kreeg vandaag versterking van een aantal JO19 spelers. Fijn om te zien dat er weer actie was op het grasveld, wat wel wat weg had van het veld in Heerenveen. De technische commissie stond langs de lijn en stuurde ons een paar mooie foto’s. We zijn blij met deze groep en kunnen niet wachten om ze weer in de competitie te zien voetballen.

314x gelezen

KNVB zet streep door alle competities Amateurvoetbal

25 februari 19:15  Waar de competitie voor de B-Categorie teams vorige maand al door de KNVB werden beëindigd, was er nog een klein beetje hoop dat de competities van Alphia 1 en 2 nog uitgespeeld kon worden. Maar na de persconferentie van afgelopen dinsdag is deze hoop ook vervlogen. Dat betekent dat de KNVB zich gaat richten op de KNVB Regio Cup.meer »

213x gelezen

Teamactiviteit Alphia 35+1

20 februari 17:00  Normaal gesproken stond vandaag de topper tegen TAC'90 35+1 op het programma voor Alphia 35+1. Beide teams waren toen de competitie in oktober werd stilgelegd ongeslagen. Maar iedereen weet dat er niet gevoetbald wordt. Zoals jullie ook weten gebeurt er altijd wel iets bij Alphia.meer »

385x gelezen

KNVB Regio Cup vervangt competitie groot deel amateurvoetbal

3 februari 9:00  Dinsdag 2 februari 2021 heeft de KNVB bekendgemaakt dat alle competities in Categorie B per direct beëindigd zijn en dat we overgaan tot een Regio Cup. Alle teams van Alphia (mannen, vrouwen, jeugd, veld en zaal), met uitzondering van het eerste en tweede elftal (op het veld), komen uit in categorie B. meer »

315x gelezen

Selectiepraat #6

2 februari 17:00  Opnieuw een viertal voetballers die ook volgend seizoen in Alphia shirt zullen spelen. Aatif El Bouny kwam in 2019 over van zaterdageersteklasser Argon en is een stijlvolle speler waarvan toeschouwers genieten. Alphia heeft zich ook weten te verzekeren van de diensten van Marwan Fennich voor het volgend seizoen. Vorig seizoen verruilde de begenadigd technicus Alphense Boys voor Alphia. meer »

414x gelezen

Selectiepraat #5

28 januari 9:15  Opnieuw drie spelers die Alphia trouw blijven. Allereerst Nick Klerks. Hij maakte in 2016 al zijn debuut in ARC 1 en is vorig jaar overgestapt naar Sportpark de Bijlen 7. Afgelopen seizoen nog weinig kansen gehad om zijn kwaliteiten te etaleren door Covid-19 maar we gaan nog veel plezier beleven aan Nick. Justin Flippo is gestart in het beruchte Alphia 3 waar hij daarvoor bij TAVV voetbalde. Inmiddels behoort hij tot de vertrouwde gezichten in de selectie van Alphia. Jesse Lipsius is naast een uitstekende zaalvoetballer ook een vaste waarde voor het 1e elftal. We zijn erg blij dat Jesse ook volgend seizoen Alphiaan is. Een stijlvolle speler. Nick, Justin en Jesse; we zijn blij!

432x gelezen

Begeleidingsteam Alphia 1 & 2 seizoen 2021-2022 compleet

24 januari 10:15  Alphia is verheugd te melden dat Sascha Broekhuizen, Jerry van Elzen en Jasper Meyer (ontbreekt op foto) ook volgend seizoen actief zijn met en voor het 2e elftal. Daarnaast is ook voor het 1e elftal de begeleiding rond. Na Marcel Vondeling zijn Dennis Timmers, Christiaan Klok en Fabian Uiterwijk ook volgend seizoen betrokken bij de selectie. Fabian wordt assistent trainer.meer »

529x gelezen

Selectiepraat #4

22 januari 14:00  Jake van Rijn en Jordi Wentink zijn de nummer 9 en 10 die de technische commissie deze week hebben ontmoet. Beiden blijven nog minimaal een jaar Alphiaan. We hopen natuurlijk dat dit nog heel veel langer zal zijn. Jake en Jordi zijn vorig seizoen doorgeschoven vanuit de B-selectie en draaien uitstekend. We zijn erg blij met de mannen en het laat ook zien dat het begeleidingsteam van Alphia 2 prima werk verricht.meer »

299x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!