Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Senioren

Laatste nieuws Senioren

Grasvelden gaan in onderhoud

Gisteren, 24 juni 9:00  De gemeente Alphen aan den Rijn heeft bekend gemaakt dat vanaf maandag 27 juni 2022 alle grasvelden op sportpark De Bijlen in onderhoud gaan. Dit houdt in dat vanaf maandag 27 juni de grasvelden 2, 4 en 5 dan niet meer gebruikt mogen worden voor trainingen en wedstrijden. meer »

80x gelezen

Loting LAV-Cup Alphia 1

17 juni 10:00  Waar de laatste teams zich nog bezighouden met promotie, behoud of degradatie in de competitie is bij Leiden Amateurvoetbal inmiddels de loting geweest voor de LAV-Cup 2023. Ook dit jaar doet Alphia weer mee aan dit toernooi en is ingedeeld in Poule H met FC Oegstgeest en SJZ. Vast staat al wel dat Alphia op bezoek gaat bij FC Oegstgeest en thuis speelt tegen SJZ. De data van deze wedstrijden worden later bekend gemaakt. meer »

293x gelezen

Samenwerking met Intersport Twinsport 6 jaar verlengd!

14 juni 9:30  Afgelopen vrijdag werd dit nieuws al bekend gemaakt in de nieuwsbrief. Maar we willen de buitenwereld toch ook informeren over dit fantastische nieuws. Na een behoorlijke periode van oriënteren, aftasten, onderhandelen en vergelijken is onlangs het contract getekend voor een nieuwe 6-jarige samenwerkingsovereenkomst tussen v.v. Alphia en Intersport Twinsport.meer »

209x gelezen

Alphia flikt het en pakt de titel

5 juni 11:00  Op een met zo'n 1000 toeschouwers gevuld sportpark De Bijlen begon de kampioenswedstrijd tussen Alphia en Aarlanderveen nog met een regenbuitje. Het moest dit weekend een memorabele dag gaan worden, historici waren afgelopen week in de boeken gedoken en kwamen tot de conclusie dat Chris van Oostrom 29 jaar geleden (1993) de laatste trainer was geweest die kampioen werd met Alphia. Nadat het sfeerteam het vuurwerk afstak toen de spelers het veld op kwamen werd het droog en kwam de zon door. Met een kleine vertraging werd er om 14:35 uur deze kampioenswedstrijd afgetrapt.meer »


Alphianen gefeliciteerd

1 juni 10:00  Vandaag viert Alphia haar 103e verjaardag. Net als vorig jaar lijkt het ons ontzettend leuk als er zoveel mogelijk Alphianen deze dag in het Alphia-oranje naar school, naar het werk of waar dan ook naartoe gaan. Doe je wedstrijd of trainingshirt aan en wees creatief met de camera. Maak toffe foto’s of -nog leuker- video’s. Leef je uit op Tik Tok, Twitter, Insta, Facebook of andere socials en vergeet daarbij Alphia niet te taggen.meer »

387x gelezen

Alphia pakt de 3e Periode na winst op Gouda

29 mei 10:45  Afgelopen zaterdag stond voor Alphia de laatste uitwedstrijd bij sv Gouda in de competitie van het seizoen 2021-2022 op het programma. Voor de Alphianen was de opdracht duidelijk. Er moest in Gouda gewonnen worden om de 3e periode te pakken en verzekert te zijn van de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Als kers op de taart zou vandaag ook het kampioenschap behaald kunnen worden. FC Oudewater moest deze middag dan verliezen van Lugdunum. Dit laatste gebeurde helaas niet want in Oudewater kwamen beide teams niet verder dan 2-2.meer »


Vier de verjaardag van Alphia in het oranje

27 mei 12:00  Woensdag 1 juni viert Alphia haar 103e verjaardag. Net als vorig jaar lijkt het ons ontzettend leuk als er zoveel mogelijk Alphianen die dag in het Alphia-oranje naar school, naar het werk of waar dan ook naartoe gaan. Doe je wedstrijd of trainingshirt aan en wees creatief met de camera. Maak toffe foto’s of -nog leuker- video’s. Leef je uit op Tik Tok, Twitter, Insta, Facebook of andere socials en vergeet daarbij Alphia niet te taggen.meer »

274x gelezen

Dhr. P. (Pechvogel) Silleman loopt blauwtje

26 mei 8:30  Afgelopen zaterdag was het niet de 1e keer dat Patrick Silleman ondersteund door meerdere teamgenoten van het veld strompelde. Hij heeft niet voor niks de bijnaam ‘Man van Glas’. Toch viel het over het algemeen altijd wel mee met de ernst van de blessure. Tot afgelopen zaterdag…. Een tackle van de verdediger van Aarlanderveen was geen opzet, maar wel wat onhandig. Silleman kwam ten val, schreeuwde het uit, scheidsrechter Michel Rietveld gaf een terechte penalty en nadat Patrick van het veld was getild werd de strafschop koeltjes benut.meer »

447x gelezen

Zaterdag Jeugdloterij tbv de Jeugddag

16 mei 10:30  Zaterdagmiddag rond de wedstrijd Alphia - Sporting Leiden organiseert de Jeugddagcommissie een loterij, waarvan de opbrengst ten goede komt voor de Jeugddag. Er zijn hele mooie prijzen te winnen, dus ondersteun de jeugd van Alphia en bezorg de jeugdleden een hele leuke dag op zaterdag 25 juni 2022.meer »

194x gelezen

Alphia vergeet zich te belonen bij SV Nieuwkoop

15 mei 11:00  Alphia heeft zich deze week voor de tweede keer vergeten te belonen met de 1e plaats in de 3e klasse A. Midweeks kwamen de Alphianen niet verder dan 0-0 tegen Tavv. Met dat gelijke spel kon Marcel Vondeling nog wel leven. Vandaag sloeg Nieuwkoop diep in blessuretijd toe door de 1-1 te scoren. gelukkig speelde koploper FC Oudewater ook gelijk, waardoor het gat met de koploper twee punten bleef. Wel zagen de Alphianen Tavv en CVC Reeuwijk weer dichterbij komen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!