Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Senioren

Laatste nieuws Senioren

Alphia bereikt tweede ronde KNVB Beker

Vandaag, 19 september 10:15  Alphia heeft afgelopen zaterdag de tweede ronde van de KNVB Beker bereikt. Het doel vooraf was duidelijk. Een gelijkspel tegen het Schiedamse Kethel Spaland zou voldoende zijn om de volgende ronde te behalen. Het ging alles behalve gemakkelijk en na een 0-2 ruststand moesten de mannen van trainer Vondeling in de tweede helft alle zeilen bijzetten om tot het gelijkspel te komen. De eerste helft speelde de Alphianen niet best, maar in de tweede helft lieten ze zien dat de Alphianen toch over een goed team beschikken dat veerkracht kan tonen.meer »


Freek de Gans is de pechvogel

13 september 16:15  De ambulance was nodig voor Freek, speler van het 8e. De pechvogel brak afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Floreant zijn scheenbeen. Het bestuur van Alphia wenst Freek een goed herstel. De spelers van zijn team hebben adequaat hulp geboden met wat omstanders waarvoor onze dank. Het werd maar weer eens duidelijk dat het belangrijk is dat fietsen en doelen op de juiste plaats moeten staan zodat ambulancepersoneel snel ter plaatsen kan zijn!

504x gelezen

Doe mee met de AH Voetbalpassie actie

13 september 0:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Alphia. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen om ons terras op te knappen en te vergroten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

116x gelezen

Alphia wint ook zijn 2e Bekerwedstrijd

12 september 10:30  Afgelopen zaterdag stond voor Alphia de tweede KNVB Bekerwedstrijd op het programma. De oranjehemden reisde af naar Benthuizen, waar het tegen de plaatselijke BSC'68 speelde. De opgaven van beide teams waren vooraf duidelijk. Bsc'68 moest winnen om nog kans te maken voor de tweede ronde. Alphia zou bij een overwinning een goede stap zetten naar de tweede ronde van de KNVB Beker.meer »


Inloopspreekuur FysioAvondpraktijk H.J. Bons van start

10 september 10:00  Vanaf donderdag 16 september is gedurende het voetbalseizoen 2021/2022 op donderdagavond een fysiotherapeut van de FysioAvondpraktijk H.J. Bons aanwezig op de club. Van 19.00-20:00 uur is er een inloop uur voor alle leden van de vereniging die naar een blessure willen laten kijken of advies willen inwinnen. meer »

158x gelezen

Alphia pakt de eerste punten KNVB Beker

5 september 10:30  Afgelopen weekend stond de eerste officiële wedstrijd van Alphia 1 weer op het programman na 326 dagen. Tegenstander was de eveneens derdeklasser De Jonge Spartaan uit Middelharnis. Op het zonnige sportpark De Bijlen zagen de toeschouwers de eerste helft een eenzijdige wedstrijd. Alphia zocht de aanval en creëerde een handvol kansen. Dat de bezoekers in de eerste helft niet op een grote achterstand stonden was vooral te danken aan de scherpte bij de voorwaartse bij Alphia. Maar de Alphianen beloonde zichzelf en de toeschouwers voor de rust toch nog met een doelpunt. Dennis Boer stond uiteindelijk aan het eind van een mooie aanval en schoot de bal achter De Jonge Spartaan doelman. meer »


Alphia Veterinnen ontvangen nieuw trainingstenue

4 september 19:30  Yesss, de veterinnen zijn dit jaar ook helemaal in tenue aanwezig tijdens de trainingen! Onze keepster Rianne van Haestregt neemt met trots het trainingsshirt aan van bestuurslid Martijn. Met het tenue gaan we voluit trainen om een mooi voetbal seizoen neer te zetten.meer »

395x gelezen

De competitie gaat weer van start

2 september 9:45  Zaterdag 4 september gaat het voetbalseizoen 2021-2022 dan officieel van start met de eerste competitie en KNVB Bekerwedstrijden. Na 326 dagen gaan we dan eindelijk weer wedstrijden in competitieverband spelen. Het belooft gelijk een drukke zaterdag te gaan worden op De Bijlen. Met maar liefst 19 thuiswedstrijden, was het voor wedstrijdsecretaris Marcel Hart een hele puzzel om alle wedstrijden in te plannen, maar het is uiteindelijk gelukt. Ook zullen er nog 15 Alphia teams op bezoek gaan bij een vereniging uit de buurt.meer »

262x gelezen

Alphia en Siveo'60 houden elkaar in evenwicht

28 augustus 17:30  Traditiegetrouw heeft Alphia het altijd moeilijk met de wedstrijden tegen Siveo'60, zo ook vandaag. Alphia begon wat onwennig aan de wedstrijd en dat leverde gelijk een aantal goede kansen op voor de gastheren. Naar mate de wedstrijd volgde kwam Alphia beter in het spel en kreeg een veldoverwicht en een aantal goede mogelijkheden. In de 35e minuut was het Bas Hazenbroek, die de score voor de Alphianen opende. Na een goede aanval over de linkerkant, was Hazenbroek het eindstation, door met een droge knal de 0-1 op het scorebord te zetten.meer »


Wijziging Oefenwedstrijden Alphia 1 en 2

26 augustus 8:30  Voor komende zaterdag heeft er een wijziging plaatsgevonden in het oefenprogramma van Alphia 1 en 2. Beide wedstrijden bij Koudekerk gaan niet door. Alphia 2 gaat zaterdag trainen en Alphia 1 heeft in Siveo'60 een nieuwe tegenstander gevonden. Toeschouwers dienen dus naar Zegveld af te reizen.

266x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!