Laatste nieuws Senioren - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Senioren

Laatste nieuws Senioren

Programma nacompetitie Alphia 1

29 mei 11:00  Afgelopen zaterdag won Alphia de o zo belangrijke wedstrijd tegen Esto en plaatste zich zo voor de nacompetitie voor een plek in de 1e klasse. Inmiddels is duidelijk dat de eerste tegenstander van Alphia het Haagse HVV is. Alphia speelt komende zaterdag in Den Haag voor een plek in de tweede ronde.meer »

711x gelezen

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

28 mei 14:45  Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. Rond 16:30 uur stond er een 3-1 stand op het scorebord en floot scheidsrechter Lindhout voor het laatst deze middag, en zo eindigde Alphia op de 6e plaats in de competitie. Hierdoor was het behoud in de 2e klasse een feit en mogen de Alphianen volgende week deelnemen aan de nacompetitie voor een plek in de 1e klasse.meer »


Alphia versterkt selectie voor volgend seizoen

24 mei 14:00  Het zat er al enige tijd aan te komen en nu is het eindelijk officieel. Alphia is erin geslaagd om voor het aankomende seizoen twee offensieve versterkingen vast te leggen. Daan van Leeuwen en Jaouad El Yaagoubi hebben hun jawoord gegeven en zullen vanaf het volgende seizoen in het oranje van Alphia spelen. Alphia is er trots op om spelers van dit kaliber te kunnen aantrekken.meer »

631x gelezen

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

17 mei 14:30  Het einde van het seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beëindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beëindigen, dit voor 1 juni 2023 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.meer »

246x gelezen

Alphia 35+2 zoekt versterking voor het seizoen 2023/2024

17 mei 9:45  Alphia Veteranen 2 is gericht op zoek naar versterkingen voor het komende voetbalseizoen. De huidige selectie is door natuurlijk verloop flink uitgedund en verse aanvulling is broodnodig.meer »

373x gelezen

De Alphense Sportontmoeting is weer terug

10 mei 14:45  Na een aantal jaren afwezigheid is de Alphense Sportontmoeting gelukkig weer terug van weggeweest. De Alphense sportverenigingen kunnen in juni weer kennis gaan maken met elkaars sporten na al die Coronajaren. Natuurlijk doet Alphia dit jaar ook weer mee en zal het met twaalf andere sportverenigingen gaan strijden voor de eeuwige roem. Het belangrijkste van deze avonden is dat iedereen een leuke maar vooral ook een sportieve avond beleefd.meer »

142x gelezen

Waar gaat het eindigen voor Alphia 1?

9 mei 10:30  De komende drie weken worden voor de mannen van Marcel Vondeling heel belangrijk. De Alphianen zijn als promovendus zeker geen lelijk eendje in de 2e klasse D. We hebben zelfs een periode op de 1e plaats gestaan, wat de 1e periodetitel opleverde. Maar om deze periodetitel (nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse) te kunnen verzilveren zal Alphia op 27 mei minimaal de 8e plaats op de ranglijst moeten bezetten.meer »

381x gelezen

Zaterdag 15 april livemuziek bij Alphia

9 april 10:00  De maand april is weer aangebroken en dat betekent traditiegetrouw livemuziek bij Alphia. Zaterdagmiddag 15 april, na de wedstrijd Alphia - Legmeervogels, zullen de muzikale klanken worden verzorgd door Bacousta. We gaan er weer een gezellig boel van maken en hopelijk met een mooi resultaat van ons eerste elftal erbij. Jij bent er toch ook bij deze middag?

168x gelezen

Dion Duurham brengt bezoek aan Kagiapechvogel

22 maart 22:15  Een kleine drie weken speelde Alphia een uitwedstrijd tegen Kagia. Een paar minuten voor tijd kwam Kagia-aanvaller Melvin van der Meer zeer ongelukkig ten val na een duel met Alphia verdediger Dion Duurham. Dat het foute boel was, was gelijk duidelijk. Op het hele veld en langs de lijn was een duidelijke 'krak' te horen. Melvin werd na een tijd van schrik en eerste verzorging uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht, waar de diagnose uitwees dat zijn scheen- en kuitbeen gebroken was.meer »

664x gelezen

Alphianen bereiken laatste 8 in de LAV-Cup

22 februari 12:00  Dinsdagavond stonden in Sassenheim Teylingen en Alphia tegen over elkaar in de 1/8 finale van de Sportiff LAV-Cup. In een leuke en vermakelijke wedstrijd waren het de Alphianen die winnend van het veld liepen. Marwan Fennich bleek uiteindelijk de matchwinnaar met een treffer vroeg in de wedstrijd.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!