Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Senioren

Laatste nieuws Senioren

Grasvelden gaan in onderhoud

Gisteren, 14 juni 8:45  De gemeente Alphen aan den Rijn heeft bekend gemaakt dat vanaf maandag 21 juni 2021 alle grasvelden op sportpark De Bijlen in onderhoud gaan. Dit houdt in dat vanaf maandag 21 juni de grasvelden 2, 4 en 5 dan niet meer gebruikt mogen worden voor trainingen en wedstrijden. De laatste wedstrijden voor de KNVB Regiocup op zaterdag 26 juni zijn daarom allemaal ingepland op de kunstgrasvelden 1 en 3.meer »

203x gelezen

Vanaf 1 juli statiegeld op plastic flesjes

10 juni 8:30  Per 1 juli as wordt statiegeld op plastic flesjes ingevoerd. Op de frisdrank- en waterflessen van onder de 1 liter komt 15 cent statiegeld. Beleid zal zijn om de hoeveelheid plastic bij Alphia te verminderen. Er zal meer glas- en blikwerk worden verkocht ipv plastic verpakte dranken en het bestuur zal de prijzen van deze flesjes vanaf 1 juli met 15 cent verhogen. Alphia moet bij de inkoop ook 15 cent statiegeld betalen.meer »

200x gelezen

Vanaf 5 juni mag iedereen weer wedstrijden spelen

29 mei 9:15  We hadden het niet meer verwacht, maar het gaat toch nog gebeuren!!! 𝗩𝗮𝗻𝗮𝗳 5 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗼𝗲𝗽𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗥𝗲𝗴𝗶𝗼𝗰𝘂𝗽! ⚽️ Wat dit voor Alphia allemaal gaat inhouden zijn we nu aan het uitwerken en gaan we zo snel mogelijk publiceren. Blijf de website en Social media kanalen volgen voor alle informatie.meer »

270x gelezen

Mooie loting Sportief LAV Cup voor Alphia

12 mei 21:00  Ook komend seizoen doet Alphia weer mee aan de Sportiff LAV Cup van Leiden Amateur Voetbal. Een toernooi voor eerste elftallen en O23 teams uit de omgeving van Leiden. Onlangs heeft de organisatie geloot voor de poule indeling en kwam met een mooie en uitdagende poule voor Alphia. meer »

347x gelezen

Alphia is bijna jarig en trakteert

9 mei 10:00  Op dinsdag 1 juni 2021 is Alphia weer jarig. En Alphia zou Alphia niet zijn als ze trakteert op haar 102e verjaardag. Dit keer in de vorm van een Mystery Box. Alphianen zijn zelf helemaal gek op het voetbalspelletje, de bijbehorende cultuur en natuurlijk voetbalshirts, daarom willen wij onze leden een unieke kans bieden op een Mystery Box! Een Mystery Box is gevuld met een origineel, officieel én recent wedstrijdshirt van een willekeurige profclub op de wereld, inclusief informatie en fun fact.meer »

584x gelezen

Definitief geen KNVB Regio Cup voor Senioren en Zaal

6 mei 14:00  De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren en Zaalteams. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi.meer »

192x gelezen

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

4 mei 16:00  Het einde van dit vreemde seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beëindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beëindigen, dit voor 31 mei 2021 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.meer »

356x gelezen

Maak jij Alphia VR1 compleet?

1 mei 16:30  Nederland klimt langzaam uit de lockdown. De temperatuur gaat langzaam omhoog. Bijna tijd dus om weer lekker buiten te gaan sporten. En waarom zou je dat dan niet doen bij Alphia, de gezelligste club van Alphen! Bij Alphia kunnen ook dames en meisjes lid worden. Het eerste vrouwenteam, uitkomend in de vijfde klasse, is echter nog niet compleet voor het nieuwe seizoen. We zoeken nog een paar enthousiaste trainers en ook speelsters zijn van harte welkom.meer »

1294x gelezen

Onderlinge competitie 3.0 gaat van start

13 april 9:15  Na een fantastische voorronde van het NK Shoot Out afgelopen zaterdag, gaat zaterdag 17 april de nieuwe Onderlinge Competitie 3.0 van start. Er is door de jeugdcommissie weer een nieuw wedstrijdschema gemaakt dat tot en met eind juni doorloopt. Nieuw in deze reeks is een Senioren O27 poule, met de deelnemers Alphia JO19-1, Alphia 2, Alphia 5 en Alphia 6. De uitslagen van al deze wedstrijden zijn niet belangrijk, het belangrijkste is dat iedereen weer lekker met zijn hobby voetbal bezig kan zijn.meer »

456x gelezen

Update Avondklok, wat zijn de gevolgen voor de trainingen?

24 maart 13:00  Zoals in de persconferentie van dinsdag 23 maart werd aangekondigd zal de avondklok die nu geldt in Nederland, vanaf 31 maart 2021 een uurtje later van kracht worden. Dit is op zich mooi nieuws, want vanaf woensdag 31 maart kunnen alle Alphia teams weer trainen volgens het trainingsschema maar wel met de geldende richtlijnen. Het bestuur van Alphia heeft wel besloten dat er tot uiterlijk 21:30u getraind kan worden, zodat iedereen om 22:00u thuis kan zijn.meer »

462x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!