In memoriam - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In memoriam

In memoriam

Oud-trainer Chris van Oostrom overleden

5 juni 22:45  Het bestuur van Alphia heeft het trieste bericht ontvangen dat op 3 juni “oud” trainer Chris van Oostrom op 84-jarige leeftijd is overleden. Chris is jarenlang een zeer gewaardeerd jeugdtrainer geweest en was tussen 1990 en 1995 trainer van het 1e elftal. Afgelopen jaar was Chris nog bij Alphia om de spelers en begeleiding van het 1e elftal de kampioensschaal uit te reiken na het behalen van de titel in de 3e klasse.meer »

600x gelezen

Erelid Hans van Oostrum overleden

3 januari 12:30  Vol ongeloof is het bestuur op de hoogte gebracht van het plotseling overlijden van ons erelid Hans van Oostrum. Hans was afgelopen oudejaarsdag nog gewoon aan het 'werk' bij zijn geliefde club en ontving die middag zijn 60-jarig lidmaatschap speldje. Hij heeft er nog geen 24 uur van kunnen genieten. Alphia heeft 60 jaar kunnen genieten van zijn veelzijdigheid. Speler, (jeugd) elftalleider, bestuurslid, lijnentrekker, scheidsrechter, onderhoudsman...Noem een functie binnen de club en Hans heeft het waarschijnlijk gedaan. Met het overlijden van Hans gaat 2022 nu al zwart omrand de Alphia-boeken in. Hij zal door jong en oud ongelooflijk gemist gaan worden.meer »

3121x gelezen

Lid Jan Hendrik Vos op 85-jarige leeftijd overleden

24 november 14:45  Het bestuur van Alphia ontving het trieste bericht dat Jan Hendrik Vos op 12 november is overleden. De uitvaartplechtigheid heeft in besloten kring plaatsgevonden. De heer Vos is maar liefst 63 jaar lid geweest van onze vereniging. Ons medeleven gaat uit naar de familie. meer »

508x gelezen

Oud Alphiaan Gerard Kamping

4 oktober 16:15  Het bestuur van Alphia ontving vandaag het trieste bericht dat Gerard Kamping is overleden. Een vreselijk bericht en totaal onverwacht. Gerard had nog een leven voor zich. Hij was 52 jaar en in de kracht van zijn bestaan. Een trotse vader, oprecht en recht door zee. Zeer betrokken bij VV Woubrugge waar hij als voetballer en keeper mooie momenten heeft meegemaakt. meer »

581x gelezen

Alphiaan Fieke Linting overleden

7 juni 16:45  Het bestuur van de voetbalvereniging Alphia heeft het trieste nieuws ontvangen dat Alphiaan Fieke Linting op zaterdag 5 juni op 68e jarige leeftijd is overleden.meer »

2687x gelezen

Alphiaan Adriaan Bevaart overleden

4 maart 19:15  Het bestuur van de voetbal vereniging Alphia heeft vandaag het trieste bericht ontvangen dat Alphiaan Adriaan Bevaart op zondag 14 februari op 74-jarige leeftijd is overleden. Het bestuur wenst de familie, kennissen en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

929x gelezen

Zaalvoetbalteam Alphia 2 in rouw

27 januari 7:45  Op 18 januari 2021 is zaalvoetbalspeler Bram de Boer aan de gevolgen van een slopende ziekte op 30 jarige leeftijd overleden. Het Alphia zaalvoetbalteam is in diepe rouw. Bram was ook lid van Olympia in Gouda waar hij in het 3e team speelde. Voetbalmaatje en vriend Bram de Boer ging ruim 3 jaar de strijd aan tegen de slopende ziekte kanker. Namens het bestuur wensen wij familie en nabestaanden en ook de spelers van Olympia 3 veel sterkte.

1294x gelezen

Alphiaan Wim Crama overleden

2 september 13:00  Het bestuur van de voetbal vereniging Alphia heeft het trieste bericht ontvangen dat zaterdagmiddag 31 augustus Alphiaan Wim Crama op 78-jarige leeftijd is overleden. Wim was 50 jaar lid van Alphia en mocht de titel Lid van Verdiensten dragen. Het bestuur wenst de familie, kennissen en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.meer »

1374x gelezen

"Oud" Alphiaan Cora Versluis overleden

21 maart 16:30  Het bestuur van de voetbal vereniging Alphia heeft het trieste bericht ontvangen dat "Oud" Alphiaan Cora Versluis op 19 maart op 55-jarige leeftijd is overleden. meer »

1302x gelezen

"Oud"Alphiaan George Basdew overleden

23 februari 17:30  Het bestuur van de voetbal vereniging Alphia heeft het trieste bericht ontvangen dat "oud" Alphiaan George Basdew op 65-jarige leeftijd is overleden.meer »

1338x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!