Spelregels Jeugdweekend - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Spelregels Jeugdweekend

Spelregels Jeugdweekend

Spelregels Jeugddag (JO8 t/m JO13)
De kinderen worden zaterdag 25 juni vanaf 09:00 uur verwacht bij Alphia. Kijk hieronder hoelaat welk team zich moet melden bij de tafel voor de ingang van het clubhuis:

09:00 uur:  Aanmelden deelnemers uit de Onder 8, Onder 9 en Onder 10 teams.
09:30 uur:  Aanmelden deelnemers uit de Onder 11, Onder 12 en Onder 13 teams.

Bij het aanmelden krijgen de kinderen een jeugddag T-shirt en te horen in welk team ze zijn ingedeeld. De teamleiders van de teams staan op veld 1 langs het hek. Bij het aanmelden kunnen ook eventuele medicijnen worden afgeven bij de EHBO-post (duidelijk voorzien van de naam van het kind).

Om 10:00 uur beginnen we met het programma dit duurt tot ongeveer 17.45 uur.

Ouders zijn welkom om gedurende de dag te komen kijken. De lunchpauze is, verdeeld is 3 groepen, van 11:30 uur t/m 12:45 uur. En het avond eten van 18.00 uur t/m 19:30 uur.

Zo rond 19.30 tot uiterlijk 20.00 uur kunnen de kinderen worden opgehaald. Na afmelden bij de groepsleiding mogen de kinderen met ouders/ begeleiders mee naar huis.


Spelregels Jeugddag (Guppen)
De kinderen worden zaterdag 25 juni om 09:45 uur verwacht bij Alphia. De Guppen hebben een korter programma. Het aanmelden van de kinderen vindt plaats op het pupillenveld. Hier krijgen zij hun Jeugddag T-shirts. Voor de Guppen duurt de dag tot 13.00 uur.

Ouders zijn welkom om gedurende de dag te komen kijken. De lunchpauze is, verdeeld is 3 groepen, van 11:30 uur t/m 12:45 uur. 

Zo rond 13.00 tot uiterlijk 13:30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald. Na afmelden bij de groepsleiding mogen de kinderen met ouders/ begeleiders mee naar huis.


Algemene spelregels
De kinderen worden de hele dag voorzien van limonade, water, fruit enz. Geen snoep!

Houdt er rekening mee dat er altijd een contactpersoon bereikbaar is om het kind op te komen halen, mocht een kind naar huis willen c.q. gestuurd worden. Het telefoonnummer dat opgegeven is bij de inschrijving is het nummer dan gebeld gaat worden. Als een ander nummer hiervoor gebruikt moet worden, dit dan graag per mail doorgeven aan de organisatie via jeugdweekend@alphia.nl, doe dit uiterlijk vrijdag 24 juni voor 18:00 uur.

Kinderen mogen niet alleen van het terrein af. Mocht je jouw kind tussentijds komen halen, dit dan graag bij de groepsleiding en bij de toegang-/uitgangscontrole melden.

Het clubhuis is deze dag gewoon geopend en er kan bij de bar een drankje gekocht worden. Er wordt deze dag echter geen alcohol geschonken/gedronken.

Er worden deze dag foto’s van de kinderen gemaakt die op de website en social media geplaatst kunnen worden.

Alleen het hek aan de Sportlaan zal geopend zijn!

Bij erg slecht weer kan de organisatie de Jeugddag afgelasten. Dit wordt dan via de mail en de website gecommuniceerd.


Wat moeten de kinderen meenemen: 
  • Kleding die nat mag worden (zwembroek + handdoek)
  • Genoeg droge kleding, er wordt met water gespeeld.
  • Voetbalkleding, scheenbeschermers en voetbalschoenen (voor de middag).
  • Denk aan zonnebrand en een pet als het zonnig is.
  • Plastic zak voor natte spullen.


Neem vooral geen waardevolle spullen (geld, telefoon, Ipad, enz) mee! 

Wij wensen alle deelnemers alvast een hele fijne jeugddag toe. 
Het Jeugdweekend team


Vragen?
Heb je nog vragen over het Jeugdweekend maak dan gebruik van het Contactformulier Jeugdweekend. We werken met vrijwilligers, maar we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!