Spelregels Jeugdweekend - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Spelregels Jeugdweekend

Spelregels Jeugdweekend

Spelregels Jeugdweekend (JO8 t/m JO13)
De kinderen worden zaterdag 22 juni vanaf 10:00 uur verwacht bij Alphia. Na aanmelding ontvangen zij hun t-shirt en teamindeling en kunnen de kinderen naar de tenten om hun slaapplek alvast in orde te maken. Hier kan ook de bagage achtergelaten worden.
Bij het aanmelden kunnen ook eventuele medicijnen worden afgeven bij de EHBO-post (duidelijk voorzien van de naam van het kind).

Rond 10.45 uur staan de teamleiders van de teams staan op veld 1 langs het hek. Als de teams compleet zijn kunnen we beginnen met het programma.

Om 11:00 uur beginnen we met het programma dit duurt tot ongeveer 17.45 uur.

Ouders zijn welkom om gedurende de dag te komen kijken.
En het avondeten van 18.00 uur t/m 19:30 uur.
De lunch bestaat uit een standaard lunchpakket en het avondeten bestaat uit vlees van de bbq en diverse bijgerechten. Bij zowel de lunch als het diner houden wij rekening met de halal wensen van sommige kinderen.

Aangezien we gezellig met zijn allen blijven slapen, hebben we ook een avondprogramma. Hoe dat eruit gaat zien, houden we nog even geheim.

Op zondag 23 juni kunnen de kinderen na een ontbijt en nog een partijtje voetbal rond 11.15 uur worden opgehaald.

 


Spelregels Jeugddag (Guppen)
De kinderen worden zaterdag 22 juni om 09:30 uur verwacht bij Alphia. De Guppen hebben een korter programma en blijven niet slapen. Het aanmelden van deze groep vindt plaats op het pupillenveld (Veld 5).

Hier krijgen de deelnemers hun Jeugddag T-shirts. Voor de Guppen duurt de dag tot ongeveer 12.00 uur. Ze hebben dan al geluncht.
De lunch zal om 11:30 uur verzorgd worden.

We hopen natuurlijk dat er ook veel Ouders mee komen om te kijken. 

Zo rond 12.00 kunnen de kinderen worden opgehaald. Na afmelden bij de groepsleiding mogen de kinderen met ouders/begeleiders mee naar huis.

De kinderen mogen met hun ouders natuurlijk ook nog even blijven kijken.


Algemene spelregels
De kinderen worden de hele dag voorzien van limonade, water, fruit enz. Geen snoep!

Houdt er rekening mee dat er altijd een contactpersoon bereikbaar is om het kind op te komen halen, mocht een kind naar huis willen c.q. gestuurd worden. Het telefoonnummer dat opgegeven is bij de inschrijving is het nummer dan gebeld gaat worden. Als een ander nummer hiervoor gebruikt moet worden, dit dan graag per mail doorgeven aan de organisatie via jeugdweekend@alphia.nl, doe dit uiterlijk vrijdag 23 juni 2023 voor 18:00 uur.

Kinderen mogen niet alleen van het terrein af. Mocht je jouw kind tussentijds komen halen, dit dan graag bij de groepsleiding en bij de toegang-/uitgangscontrole melden.

Het clubhuis is dit weekend gewoon geopend en er kan bij de bar een drankje gekocht worden. Er wordt dit weekend echter geen alcohol geschonken/gedronken. Ook is niet toegestaan om energiedrankjes te nuttigen of mee te nemen.

Er worden deze dag foto’s van de kinderen gemaakt die op de website en social media geplaatst kunnen worden.

Alleen het hek aan de Sportlaan zal geopend zijn!

Bij erg slecht weer kan de organisatie het Jeugdweekend afgelasten. Dit wordt dan via de mail en de website gecommuniceerd.


Wat moeten de kinderen meenemen: 
  • Kleding die nat mag worden (zwembroek + handdoek)
  • Een luchtbed of slaapmutsje en een slaapzak.
  • Genoeg droge kleding, er wordt met water gespeeld.
  • Voetbalkleding, scheenbeschermers en voetbalschoenen.
  • Denk aan zonnebrand en een pet als het zonnig is.
  • Plastic zak voor natte spullen.


Neem vooral geen waardevolle spullen (geld, telefoon, Ipad, energie drank, enz) mee! 

Wij wensen alle deelnemers alvast een hele fijne Jeugdeekend toe. 
Het Jeugdweekend team


Vragen?
Heb je nog vragen over het Jeugdweekend maak dan gebruik van het Contactformulier Jeugdweekend. We werken met vrijwilligers, maar we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!