Informatie Nieuwjaarstoernooi - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie Nieuwjaarstoernooi

Informatie Nieuwjaarstoernooi

Nieuwjaarstoernooi_Website_02.jpgVoetbalvereniging Alphia organiseert als voorbereiding op de tweede seizoenshelft een Nieuwjaarstoernooi voor de JO19-1, JO17-1 en JO15-1 teams.

De opzet van het toernooi is dat in elke leeftijdscategorie vier verenigingen deelnemen. De teams strijden niet alleen in hun eigen leeftijdscategorie voor de overwinning in hun eigen poule, maar er kan ook een wisselbeker verdiend worden voor de beste vereniging van dit Nieuwjaarstoernooi. 

Aan deze derde editie op zaterdag 7 januari 2023 doen naast Alphia ook FC Oudewater (winnaar laatste editie), ARC en Rohda‘76 mee met hun JO19, JO17 en JO15 teams.

Gezien de weersvoorspellingen heeft de organisatie ervoor gekozen om het toernooi af te werken op twee kunstgrasvelden. Het programma voor het toernooi is terug te vinden onder de tabbladen Programma onder 19/17/15.

Naast het wedstrijdelement, dat natuurlijk altijd aanwezig is bij een voetbaltoernooi, vinden we het ook belangrijk om de onderlinge sportiviteit te benadrukken. Dit sluit prima aan bij de normen en waarden die we binnen onze sportvereniging hoog in het vaandel hebben staan en die we ook graag uitdragen.

R Respect toon je voor iedereen
E Eerlijkheid duurt het langst
S Scheidsrechter heeft altijd gelijk, zelf als je daar anders over denkt
P Persoonlijkheid toon je in je voorbeeldgedrag
E Emotie hoort bij het spel, maar richt die niet op een ander
C Corrigeer en spreek elkaar aan op ongewenst gedrag
T Trots zijn we op onze schone en opgeruimde accommodatie

 


Vragen?
Heb je nog vragen over het Nieuwjaarstoernooi maak dan gebruik van het Contactformulier Nieuwjaarstoernooi. We werken met vrijwilligers, maar we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!