Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Zaal

Laatste nieuws Zaal

KNVB Regio Cup vervangt competitie groot deel amateurvoetbal

3 februari 9:00  Dinsdag 2 februari 2021 heeft de KNVB bekendgemaakt dat alle competities in Categorie B per direct beëindigd zijn en dat we overgaan tot een Regio Cup. Alle teams van Alphia (mannen, vrouwen, jeugd, veld en zaal), met uitzondering van het eerste en tweede elftal (op het veld), komen uit in categorie B. meer »

315x gelezen

Zaalvoetbalteam Alphia 2 in rouw

27 januari 7:45  Op 18 januari 2021 is zaalvoetbalspeler Bram de Boer aan de gevolgen van een slopende ziekte op 30 jarige leeftijd overleden. Het Alphia zaalvoetbalteam is in diepe rouw. Bram was ook lid van Olympia in Gouda waar hij in het 3e team speelde. Voetbalmaatje en vriend Bram de Boer ging ruim 3 jaar de strijd aan tegen de slopende ziekte kanker. Namens het bestuur wensen wij familie en nabestaanden en ook de spelers van Olympia 3 veel sterkte.

704x gelezen

Inning contributie 4e termijn

21 januari 12:30  De 4e en laatste termijn van dit seizoen zal vandaag verstuurd worden. In dit vreemde seizoen heeft Alphia de contributie hard nodig om aan de doorlopende betaalverplichtingen te kunnen voldoen. Indien het mailadres bekend is, wordt de nota per e-mail verstuurd, dus houd de mailbox in de gaten. De incassodatum zal rond 25 januari 2021 zijn voor degene die dit heeft aangegeven.meer »

200x gelezen

Eerste online ledenvergadering: Wiggert Krap wordt Lid van Verdienste

19 januari 9:30  Maandagavond beleefde onze vereniging een primeur: de eerste online ledenvergadering in het 101-jarig bestaan. Voorzitter Martijn van Dalen volbracht zijn taak met vlag en wimpel maar hoopt niettemin dat het ook de laatste online ledenvergadering is geweest. Samen met penningmeester Ed den Daas werden de leden bijgepraat terwijl de chatbox openstond voor vragen. meer »

347x gelezen

Oproep aanmelden Algemene Ledenvergadering

12 januari 11:30  Maandag 18 januari 2021 vindt de eerder uitgesteld Algemene Ledenvergadering van voetbalvereniging Alphia plaats. Omdat we niet in het clubhuis bijeen mogen komen zal het dit keer een online vergadering zijn. Alle leden en ouders van jeugdleden mogen deelnemen aan deze vergadering en dienen zich aan te melden via onderstaande link. Heb jij je al aangemeld?meer »

179x gelezen

Online Nieuwjaarsboodschap van de voorzitter

2 januari 11:00  Dit jaar geen volgepakte kantine tijdens de traditionele Nieuwjaarsreceptie. Geen uitreiking van de Jos A. Jansenbeker aan de vrijwilliger van het jaar. Geen opspeldritueel voor de jubilerende Alphianen. Geen gezoen en handen schudden…. Maar wel een mooie video (met grote dank aan Remco Reij voor zijn creativiteit, kennis en kunde) met een online nieuwjaarstoespraak. meer »

498x gelezen

Happy New Year!!!

1 januari 0:00  Het bestuur van de voetbalvereniging Alphia wenst iedereen een gelukkig, sportief en vooral een gezond 2021 toe. Hopelijk kunnen we in 2021 snel weer onze hobby gaan beoefenen en er een mooi, sportief en succesvol jaar van gaan maken! #alphiadatzijnwesamenmeer »

124x gelezen

Oproep: Algemene Ledenvergadering 18 januari 2021

28 december 23:30  Op maandag 18 januari 2021 zal de, eerder door Corona, uitgestelde Algemene Ledenvergadering van v.v. Alphia plaatsvinden. We kunnen helaas niet bijeenkomen in het clubhuis en daarom heeft het bestuur voor een Online variant gekozen. Er is gezocht naar een manier waarbij vele Alphianen op een gemakkelijke manier aanwezig kunnen zijn. Je dient je via een aanmeldformulier aan te melden voor deze vergadering. Alle leden die zich hebben aangemeld krijgen op 14 januari 2021 een mail met daarin een link naar de vergadering. meer »

196x gelezen

Herstart KNVB competities

16 december 11:15  De maatregelen van maandagavond hebben ook gevolgen voor de plannen rondom de herstart van de competities. Het scenario waar de afgelopen tijd aan is gewerkt en die de KNVB deze week met jullie wilden delen, is door de duur van de maatregelen alweer ingehaald door de actualiteit. Wat in ieder geval duidelijk is geworden is dat een herstart van de competities op 16/17 januari er logischerwijs niet meer inzit. Daarnaast staat ook vast dat het niet meer haalbaar is om de huidige seniorencompetities in z'n geheel te hervatten.meer »

419x gelezen

Oproep: Algemene Ledenvergadering 18 januari 2021

14 december 17:00  Op maandag 18 januari 2021 om 20:30 uur vindt de, eerder door Corona, uitgestelde Algemene Ledenvergadering van v.v. Alphia plaats. Het bestuur zal uiterlijk maandag 4 januari 2021 laten weten op welke manier leden zich kunnen aanmelden voor deze vergadering.meer »

248x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!