Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Zaal

Laatste nieuws Zaal

Vanaf 1 juli statiegeld op plastic flesjes

10 juni 8:30  Per 1 juli as wordt statiegeld op plastic flesjes ingevoerd. Op de frisdrank- en waterflessen van onder de 1 liter komt 15 cent statiegeld. Beleid zal zijn om de hoeveelheid plastic bij Alphia te verminderen. Er zal meer glas- en blikwerk worden verkocht ipv plastic verpakte dranken en het bestuur zal de prijzen van deze flesjes vanaf 1 juli met 15 cent verhogen. Alphia moet bij de inkoop ook 15 cent statiegeld betalen.meer »

199x gelezen

Alphia is bijna jarig en trakteert

9 mei 10:00  Op dinsdag 1 juni 2021 is Alphia weer jarig. En Alphia zou Alphia niet zijn als ze trakteert op haar 102e verjaardag. Dit keer in de vorm van een Mystery Box. Alphianen zijn zelf helemaal gek op het voetbalspelletje, de bijbehorende cultuur en natuurlijk voetbalshirts, daarom willen wij onze leden een unieke kans bieden op een Mystery Box! Een Mystery Box is gevuld met een origineel, officieel én recent wedstrijdshirt van een willekeurige profclub op de wereld, inclusief informatie en fun fact.meer »

584x gelezen

Definitief geen KNVB Regio Cup voor Senioren en Zaal

6 mei 14:00  De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren en Zaalteams. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi.meer »

192x gelezen

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

4 mei 16:00  Het einde van dit vreemde seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beëindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beëindigen, dit voor 31 mei 2021 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.meer »

356x gelezen

KNVB Regio Cup vervangt competitie groot deel amateurvoetbal

3 februari 9:00  Dinsdag 2 februari 2021 heeft de KNVB bekendgemaakt dat alle competities in Categorie B per direct beëindigd zijn en dat we overgaan tot een Regio Cup. Alle teams van Alphia (mannen, vrouwen, jeugd, veld en zaal), met uitzondering van het eerste en tweede elftal (op het veld), komen uit in categorie B. meer »

414x gelezen

Zaalvoetbalteam Alphia 2 in rouw

27 januari 7:45  Op 18 januari 2021 is zaalvoetbalspeler Bram de Boer aan de gevolgen van een slopende ziekte op 30 jarige leeftijd overleden. Het Alphia zaalvoetbalteam is in diepe rouw. Bram was ook lid van Olympia in Gouda waar hij in het 3e team speelde. Voetbalmaatje en vriend Bram de Boer ging ruim 3 jaar de strijd aan tegen de slopende ziekte kanker. Namens het bestuur wensen wij familie en nabestaanden en ook de spelers van Olympia 3 veel sterkte.

777x gelezen

Inning contributie 4e termijn

21 januari 12:30  De 4e en laatste termijn van dit seizoen zal vandaag verstuurd worden. In dit vreemde seizoen heeft Alphia de contributie hard nodig om aan de doorlopende betaalverplichtingen te kunnen voldoen. Indien het mailadres bekend is, wordt de nota per e-mail verstuurd, dus houd de mailbox in de gaten. De incassodatum zal rond 25 januari 2021 zijn voor degene die dit heeft aangegeven.meer »

285x gelezen

Eerste online ledenvergadering: Wiggert Krap wordt Lid van Verdienste

19 januari 9:30  Maandagavond beleefde onze vereniging een primeur: de eerste online ledenvergadering in het 101-jarig bestaan. Voorzitter Martijn van Dalen volbracht zijn taak met vlag en wimpel maar hoopt niettemin dat het ook de laatste online ledenvergadering is geweest. Samen met penningmeester Ed den Daas werden de leden bijgepraat terwijl de chatbox openstond voor vragen. meer »

429x gelezen

Oproep aanmelden Algemene Ledenvergadering

12 januari 11:30  Maandag 18 januari 2021 vindt de eerder uitgesteld Algemene Ledenvergadering van voetbalvereniging Alphia plaats. Omdat we niet in het clubhuis bijeen mogen komen zal het dit keer een online vergadering zijn. Alle leden en ouders van jeugdleden mogen deelnemen aan deze vergadering en dienen zich aan te melden via onderstaande link. Heb jij je al aangemeld?meer »

254x gelezen

Online Nieuwjaarsboodschap van de voorzitter

2 januari 11:00  Dit jaar geen volgepakte kantine tijdens de traditionele Nieuwjaarsreceptie. Geen uitreiking van de Jos A. Jansenbeker aan de vrijwilliger van het jaar. Geen opspeldritueel voor de jubilerende Alphianen. Geen gezoen en handen schudden…. Maar wel een mooie video (met grote dank aan Remco Reij voor zijn creativiteit, kennis en kunde) met een online nieuwjaarstoespraak. meer »

590x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!