Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Zaal

Laatste nieuws Zaal

Doe mee met de AH Voetbalpassie actie

13 september 0:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Alphia. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen om ons terras op te knappen en te vergroten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

115x gelezen

Zaalvoetballers zijn seizoen begonnen met KNVB Beker

12 september 17:00  Afgelopen week zijn de zaalvoetballers van Alphia gestart met hun seizoen. De eerste speelronde is traditiegetrouw de eerste ronde van de KNVB Beker. De winnaar van deze wedstrijden plaatst zich dan direct voor de tweede ronde. Voor Alphia kwamen er vier teams in actie. Twee teams sneuvelde in de eerste ronde en twee teams zijn later terug te vinden bij de loting voor de tweede rondemeer »

80x gelezen

Inloopspreekuur FysioAvondpraktijk H.J. Bons van start

10 september 10:00  Vanaf donderdag 16 september is gedurende het voetbalseizoen 2021/2022 op donderdagavond een fysiotherapeut van de FysioAvondpraktijk H.J. Bons aanwezig op de club. Van 19.00-20:00 uur is er een inloop uur voor alle leden van de vereniging die naar een blessure willen laten kijken of advies willen inwinnen. meer »

158x gelezen

Programma KNVB Beker zaalteams bekend

1 augustus 10:30  Na de bekendmaking van de KNVB Beker Poule indeling voor de veldteams Alphia 1 en 2 is het programma voor de Zaalteams ook bekend gemaakt. In de zaal wordt er niet in poules gespeeld, maar is het direct een knock-out fase. De winnaar van deze wedstrijden gaat direct door naar de tweede ronde.meer »

154x gelezen

Competitie indeling zaalteams is bekend

24 juli 10:30  De KNVB heeft de competitie indeling voor de zaalteams bekend gemaakt. Bij Alphia zullen er tijdens het seizoen 2021-2022 opnieuw drie zaalteams deelnemen aan de competitie. Kijk snel op de teampagina's van de zaalteams om de indeling te zien. We wensen alle teams veel succes in het komende seizoen.

108x gelezen

Alphia’s Sportzomer

28 juni 9:15  Afgelopen weekend was voor de jeugd al weer de laatste wedstrijdronde van de KNVB Regiocup van dit seizoen. Hiermee is de zomerstop bij Alphia dan ook begonnen. De grasvelden zijn door de gemeente in onderhoud genomen zodat deze er eind augustus weer helemaal tip top bijliggen. Op zaterdag 3 en 10 juli wordt het seizoen voor de jeugdteams nog officieel afgesloten met een leuke activiteit bij Fort Alpha.meer »

499x gelezen

Vanaf 1 juli statiegeld op plastic flesjes

10 juni 8:30  Per 1 juli as wordt statiegeld op plastic flesjes ingevoerd. Op de frisdrank- en waterflessen van onder de 1 liter komt 15 cent statiegeld. Beleid zal zijn om de hoeveelheid plastic bij Alphia te verminderen. Er zal meer glas- en blikwerk worden verkocht ipv plastic verpakte dranken en het bestuur zal de prijzen van deze flesjes vanaf 1 juli met 15 cent verhogen. Alphia moet bij de inkoop ook 15 cent statiegeld betalen.meer »

396x gelezen

Alphia is bijna jarig en trakteert

9 mei 10:00  Op dinsdag 1 juni 2021 is Alphia weer jarig. En Alphia zou Alphia niet zijn als ze trakteert op haar 102e verjaardag. Dit keer in de vorm van een Mystery Box. Alphianen zijn zelf helemaal gek op het voetbalspelletje, de bijbehorende cultuur en natuurlijk voetbalshirts, daarom willen wij onze leden een unieke kans bieden op een Mystery Box! Een Mystery Box is gevuld met een origineel, officieel én recent wedstrijdshirt van een willekeurige profclub op de wereld, inclusief informatie en fun fact.meer »

798x gelezen

Definitief geen KNVB Regio Cup voor Senioren en Zaal

6 mei 14:00  De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren en Zaalteams. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi.meer »

279x gelezen

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

4 mei 16:00  Het einde van dit vreemde seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beëindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beëindigen, dit voor 31 mei 2021 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.meer »

467x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!