Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Zaal

Laatste nieuws Zaal

Komend weekend geen competitievoetbal

11 januari 21:15  De KNVB heeft besloten alle competitiewedstrijden van komend weekend niet door te laten gaan. Vrijdagavond staat weer een persconferentie van het kabinet op de planning. Dan wordt bekend of er versoepelingen zijn te verwachten.meer »

169x gelezen

HAPPY NEW YEAR!!!

1 januari 0:00  Het bestuur van de voetbalvereniging Alphia wenst iedereen een gelukkig, sportief en vooral een gezond 2022 toe. Hopelijk kunnen we in 2022 snel weer onze hobby gaan beoefenen en er een mooi, sportief en succesvol jaar van gaan maken. #alphiadatzijnwesamenmeer »

141x gelezen

Alphia ontkomt niet aan lockdown

18 december 20:15  Vanwege de harde lockdown is Alphia tot en met vrijdag 14 januari 2022 gesloten. Voor jeugdteams is er de mogelijkheid om te trainen of te oefenen. Informeer bij jouw trainer en/of leider naar de planning.meer »

307x gelezen

Contributie inning 3e termijn seizoen 2021/2022

18 december 10:45  Donderdag 23 december worden de contributienota's voor de 3e termijn van dit seizoen gedraaid. Een paar dagen hierna zal de automatische incasso plaatsvinden. Indien je emailadres bekend is, wordt de nota verstuurd per email. Let op: facturering en incasseringen vinden per termijn van ongeveer 2 maanden plaats en niet per kwartaal. Zorg s.v.p. voor genoeg saldo op de rekening zodat onze vrijwilligers niet onnodig belast worden met herinneringen, aanmaningen maken et cetera en tijd hebben voor andere zaken voor onze mooie club.meer »

104x gelezen

Heb jij een prijs gewonnen bij de Grote Club Actie?

9 december 9:00  De afgelopen periode zijn de jeugdleden van Alphia druk bezig geweest met het verkopen van loten van de Grote Club Actie. Alle ouders, opa's, oma's, buren uit de straat of de wijk werden benaderd. Het resultaat mag mooie worden genoemd. De jeugdleden verkochten dit jaar ruim 1200 loten.meer »

118x gelezen

Corona nieuwsupdate

12 november 22:45  Beste Alphianen, bezoekers, ouders en vrijwilligers, Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.meer »

671x gelezen

Oproep Buitengewone Algemene Ledenvergadering

26 oktober 9:15  Het bestuur roept langs deze weg alle leden op, alsmede ouders van minderjarige leden die zelf niet stemgerechtigd zijn (maar hun stemrecht door hun wettelijk vertegenwoordigers laten uitspreken) tot het bijwonen van de Buitengewone Algemene Ledenvergadering (ALV), het hoogste orgaan van onze vereniging, waaraan alle bevoegdheden toekomen die niet door de wet of de statuten aan het bestuur zijn opgedragen.meer »


Oproep tot Algemene Ledenvergadering 2021

12 oktober 11:30  Het bestuur roept langs deze weg alle leden op, alsmede ouders van minderjarige leden die zelf niet stemgerechtigd zijn (maar hun stemrecht door hun wettelijk vertegenwoordigers laten uitspreken) tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering (ALV), het hoogste orgaan van onze vereniging, waaraan alle bevoegdheden toekomen die niet door de wet of de statuten aan het bestuur zijn opgedragen.meer »


De lekkerste Alphiaan

11 oktober 10:30  Hoewel de Veterinnen van Alphia misschien aan iets heel anders denken bij deze titel, hebben wij het hier over koek. Of is het gebak? We zijn er nog niet uit maar lekker zijn ze wel! Een Oranje Alphia koek / gebakje was afgelopen zaterdag voor het eerst verkrijgbaar. meer »

511x gelezen

Doe mee met de AH Voetbalpassie actie

13 september 0:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Alphia. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen om ons terras op te knappen en te vergroten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

176x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!