Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Zaal

Laatste nieuws Zaal

Samenwerking met Intersport Twinsport 6 jaar verlengd!

14 juni 9:30  Afgelopen vrijdag werd dit nieuws al bekend gemaakt in de nieuwsbrief. Maar we willen de buitenwereld toch ook informeren over dit fantastische nieuws. Na een behoorlijke periode van oriënteren, aftasten, onderhandelen en vergelijken is onlangs het contract getekend voor een nieuwe 6-jarige samenwerkingsovereenkomst tussen v.v. Alphia en Intersport Twinsport.meer »

208x gelezen

Alphianen gefeliciteerd

1 juni 10:00  Vandaag viert Alphia haar 103e verjaardag. Net als vorig jaar lijkt het ons ontzettend leuk als er zoveel mogelijk Alphianen deze dag in het Alphia-oranje naar school, naar het werk of waar dan ook naartoe gaan. Doe je wedstrijd of trainingshirt aan en wees creatief met de camera. Maak toffe foto’s of -nog leuker- video’s. Leef je uit op Tik Tok, Twitter, Insta, Facebook of andere socials en vergeet daarbij Alphia niet te taggen.meer »

386x gelezen

Vier de verjaardag van Alphia in het oranje

27 mei 12:00  Woensdag 1 juni viert Alphia haar 103e verjaardag. Net als vorig jaar lijkt het ons ontzettend leuk als er zoveel mogelijk Alphianen die dag in het Alphia-oranje naar school, naar het werk of waar dan ook naartoe gaan. Doe je wedstrijd of trainingshirt aan en wees creatief met de camera. Maak toffe foto’s of -nog leuker- video’s. Leef je uit op Tik Tok, Twitter, Insta, Facebook of andere socials en vergeet daarbij Alphia niet te taggen.meer »

272x gelezen

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

9 mei 14:00  Het einde van het seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beëindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beëindigen, dit voor 31 mei 2022 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.meer »

340x gelezen

Geen uitstel meer mogelijk vanwege Corona vanaf maandag 11 april

12 april 9:00  Om de voortgang van de competitie te waarborgen is door de KNVB besloten dat per heden (maandag 11 april) het niet meer mogelijk is om in de categorie A van het veldvoetbal (Alphia 1 en 2) en in de categorie A en B van het zaalvoetbal (Alphia 1 t/m 4) uitstel te vragen vanwege corona. Daarnaast zien we dat de noodzaak om uitstel te vragen vanwege corona minder aanwezig is door het fors dalende aantal coronabesmettingen en het aangepaste overheidsbeleid.meer »

259x gelezen

Sponsor Alphia via de Club is Koning actie bij Vomar Ter Aar

22 maart 20:15  Sinds vandaag doet Alphia mee met de Club is Koning actie bij de Vomar Voordeelmarkt in Ter Aar. Door simpelweg boodschappen bij Vomar te doen en bij het afrekenen je Klant-is-Koning kaart te scannen, kun je de clubkas van Alphia spekken. Vomar keert, over het totaal bestede bedrag aan boodschappen van alle leden die voor de club sparen, elk kwartaal 0,5% uit aan de club. meer »

183x gelezen

BHV cursus voor Alphia vrijwilligers

21 maart 13:15  Op woensdagavond 20 april wordt er in de Alphia kantine een BHV cursus georganiseerd. Deze cursus is bedoeld voor vrijwilligers van v.v. Alphia, die regelmatig bij de club aanwezig zijn. Denk hierbij aan bar- en keukenmedewerkers, (jeugd) trainers- en leiders, clubscheidsrechters en commissieleden.meer »

161x gelezen

Komend weekend geen competitievoetbal

11 januari 21:15  De KNVB heeft besloten alle competitiewedstrijden van komend weekend niet door te laten gaan. Vrijdagavond staat weer een persconferentie van het kabinet op de planning. Dan wordt bekend of er versoepelingen zijn te verwachten.meer »

283x gelezen

HAPPY NEW YEAR!!!

1 januari 0:00  Het bestuur van de voetbalvereniging Alphia wenst iedereen een gelukkig, sportief en vooral een gezond 2022 toe. Hopelijk kunnen we in 2022 snel weer onze hobby gaan beoefenen en er een mooi, sportief en succesvol jaar van gaan maken. #alphiadatzijnwesamenmeer »

232x gelezen

Alphia ontkomt niet aan lockdown

18 december 20:15  Vanwege de harde lockdown is Alphia tot en met vrijdag 14 januari 2022 gesloten. Voor jeugdteams is er de mogelijkheid om te trainen of te oefenen. Informeer bij jouw trainer en/of leider naar de planning.meer »

380x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!