Laatste nieuws Zaal - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Zaal

Laatste nieuws Zaal

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

17 mei 14:30  Het einde van het seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beëindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beëindigen, dit voor 1 juni 2023 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.meer »

246x gelezen

Happy new Year

1 januari 0:00  Het bestuur van de voetbalvereniging Alphia wenst iedereen een gelukkig, gezond en vooral een sportief 2023 toe. We zien jullie graag op onze nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari 2023 om 14:00 uur.

150x gelezen

Nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2023

27 december 9:00  De eerste volle kantine van het nieuwe jaar zal op zaterdag 7 januari zijn. In de ochtend spelen de Onder 15, Onder 17 en Onder 19 eerst een Nieuwjaarstoernooi bij Alphia en vanaf 14.00 uur tot 19.00 uur zal de Nieuwjaarsreceptie plaatsvinden. Met natuurlijk een speech van de voorzitter, een huldiging van een groep trouwe Alphianen die 25-, 40-, 50- en zelfs 65 jaar lid zijn en er wordt bekend gemaakt wie de Vrijwilliger van het Jaar is. meer »

361x gelezen

Fijne feestdagen

24 december 17:00  Het bestuur van Alphia wil via deze weg alle leden, supporters, sponsoren en iedereen die de oranjehemden een warm hart toedragen fijne feestdagen toewensen en we hopen jullie op zaterdag 7 januari 2023 weer gezond terug te zien op onze nieuwjaarsreceptie. Namens het bestuur, Edwin, Joeri, Marcel, Dennis, Ed, Michael, Saskia en Martijn

217x gelezen

Kijk de 1/4 Finale Nederland - Argentinië bij Alphia

6 december 18:30  Vrijdag 9 december is het clubhuis geopend voor de WK 1/4 Finale wedstrijd Nederland - Argentinië. De wedstrijd zal om 20:00 uur worden afgetrapt, maar het clubhuis is vanaf 19:00 uur open. Voor kaas, worst, nootjes en een groot scherm wordt gezorgd en bij een overwinning van het Nederlands elftal is het eerste rondje van de club. Zien we jou vrijdagavond ook bij Alphia?

140x gelezen

Help Alphia aan extra inkomsten tijdens de Scoren voor uw Vereniging 2022!

28 november 8:30  Alphia heeft al lang de wens om LED verlichting aan te brengen op hert hoofdveld en veld 2. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij! Op woensdag 30 november tussen 19.00 uur en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van één van onze selectiespelers of -begeleiders met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor Alphia.meer »

238x gelezen

Contributie inning 3e termijn seizoen 2022/2023

22 november 20:45  Ook dit seizoen hebben we de contributieprijzen niet verhoogd en blijven we de goedkoopste van Alphen aan den Rijn. Onderstaand de planning voor de inning van de contributie voor dit seizoen. Als je emailadres bekend is, wordt de nota verstuurd per email. De laatste tijd krijgen we vaak de opmerking dat mails niet aankomen, kijk dan ook eens bij je spammails.meer »

158x gelezen

Verslag van de Algemene Ledenvergadering

15 november 14:15  Maandag 31 oktober 2022 hield de v.v. Alphia haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Voor de liefhebbers hebben we de notulen van de ledenvergadering bijgevoegd. De ALV van onze vereniging wordt één keer per jaar georganiseerd. Alle leden worden hiervoor uitgenodigd en krijgen de mogelijkheid om mee te stemmen over de toekomst van de vereniging; het beleid, de activiteiten, de bestuurders, de financiën, enzovoort. meer »

459x gelezen

Oproep Algemene Ledenvergadering

16 oktober 20:00  Het bestuur roept langs deze weg alle leden op, alsmede ouders van minderjarige leden die zelf niet stemgerechtigd zijn (maar hun stemrecht door hun wettelijk vertegenwoordigers laten uitspreken) tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering (ALV), het hoogste orgaan van onze vereniging, waaraan alle bevoegdheden toekomen die niet door de wet of de statuten aan het bestuur zijn opgedragen.meer »

283x gelezen

De week van de Scheidsrechter

3 oktober 12:30  Afgelopen zaterdag begon de "De week van de Scheidsrechter". Het moment om de scheidsrechters weer de eer te geven die ze eigenlijk iedere week toekomt, want zonder scheidsrechters, geen wedstrijden! Bij Alphia kregen alle scheidsrechters afgelopen zaterdag twee Alphiaantjes aangeboden door de club voor hun inzet. De Alphia teams die uit speelde kregen ook Alphiaantjes mee om aan de scheidsrechter te geven die hun wedstrijd floot.meer »

340x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!