Toernooi Reglementen Nieuwjaarstoernooi - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Toernooi Reglementen Nieuwjaarstoernooi

Toernooi Reglementen Nieuwjaarstoernooi

Nieuwjaarstoernooi_Website_01.jpg

 1. U wordt vriendelijk verzocht om minimaal een half uur voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn en te melden in de commissiekamer.

 2. Wij hebben 2 mogelijke opties voor het toernooi opgenomen in het toernooischema. Bij goed weer spelen we het toernooi op 3 velden. Mochten de weergoden ons minder goed gezind zijn, dan wordt het toernooi op 2 kunstgrasvelden afgewerkt. Houd hier ook rekening mee met de aanvangstijden van de eerste wedstrijd.

 3. De EHBO bevind zich in de commissiekamer. Er zal altijd iemand aanwezig zijn en ze  lopen ook over het terrein rond.

 4. De wedstrijden duren 30 minuten en worden gespeeld volgens de bepalingen en reglementen van de KNVB.

 5. De eerstgenoemde vereniging trapt af en verdedigt het doel het dichtst bij de kantine.

 6. Indien een team niet binnen 2 minuten na het aanvangstijdstip van de wedstrijd op het speelveld aanwezig is, heeft dit team deze wedstrijd met 3-0 verloren.

 7. Winnaar in zijn poule is het team met de meest behaalde wedstrijdpunten. Bij een gelijke stand in de poule wordt gekeken naar respectievelijk:
      -  Doelsaldo
      -  Aantal doelpunten voor
      -  Onderling resultaat
  Indien het onderling resultaat een gelijkspel is, valt de beslissing door het nemen van strafschoppen.
      -  
  Van elk team nemen 5 spelers een strafschop.
      -  
  Als het resultaat dan nog gelijk is, wordt vervolgens om de beurt door elk team één strafschop genomen totdat er een winnaar is.

 8. Overall winnaar van het toernooi is de vereniging die opgeteld de meeste wedstrijdpunten heeft vergaard. Bij een gelijke stand in de poule wordt gekeken naar respectievelijk:
      -  Doelsaldo
      -  Aantal doelpunten voor
  Indien er hierna geen winnaar zijn, valt de beslissing door het nemen van strafschoppen.
      -  
  Van elk team (JO19-1, JO17-1, JO15-1) neemt 1 speler een strafschop.
      -  
  Als het resultaat dan nog gelijk is, wordt vervolgens om de beurt door elke vereniging één strafschop genomen totdat er een winnaar is.

 9. Direct na afloop van de laatste wedstrijden vindt de prijsuitreiking plaats in, of voor de kantine, afhankelijk van het weer.

 10. Punten waarin dit reglement niet voorziet, worden beslist door de toernooicommissie. Tegen een beslissing van de toernooicommissie is geen protest mogelijk.

 11. Alphia aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal en/of beschadiging van uw eigendommen. In de hal van de kleedkamers zijn een beperkt aantal kluisjes beschikbaar. Laat in ieder geval geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!