Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Corona nieuws

Corona nieuws

Vanaf 5 juni mag iedereen weer wedstrijden spelen

29 mei 9:15  We hadden het niet meer verwacht, maar het gaat toch nog gebeuren!!! 𝗩𝗮𝗻𝗮𝗳 5 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗼𝗲𝗽𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗥𝗲𝗴𝗶𝗼𝗰𝘂𝗽! ⚽️ Wat dit voor Alphia allemaal gaat inhouden zijn we nu aan het uitwerken en gaan we zo snel mogelijk publiceren. Blijf de website en Social media kanalen volgen voor alle informatie.meer »

266x gelezen

Aanpassing maatregelen door overheid (18 mei)

18 mei 20:00  Het kabinet heeft vanaf woensdag 19 mei 2021 een aangepaste set maatregelen met betrekking tot Covid-19. Voor het voetbal bij Alphia betekent dit het volgende:meer »

19x gelezen

Aanpassing maatregelen door overheid (20 april)

20 april 20:00  Het kabinet heeft dinsdag 20 april de maatregelen, mbt de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, aangepast. Voor het voetbal bij Alphia betekent dit het volgende:meer »

9x gelezen

Update Avondklok, wat zijn de gevolgen voor de trainingen?

24 maart 13:00  Zoals in de persconferentie van dinsdag 23 maart werd aangekondigd zal de avondklok die nu geldt in Nederland, vanaf 31 maart 2021 een uurtje later van kracht worden. Dit is op zich mooi nieuws, want vanaf woensdag 31 maart kunnen alle Alphia teams weer trainen volgens het trainingsschema maar wel met de geldende richtlijnen. Het bestuur van Alphia heeft wel besloten dat er tot uiterlijk 21:30u getraind kan worden, zodat iedereen om 22:00u thuis kan zijn.meer »

461x gelezen

Avondklok, wat zijn de gevolgen voor de jeugdtrainingen?

22 januari 16:15  Beste jeugdleden, Zoals jullie vast hebben vernomen, zal er vanaf morgen (zaterdag 23 januari) een avondklok worden ingesteld. Dit heeft tot gevolg dat alle trainingen na 20.00 uur komen te vervallen. De guppen en de JO8 t/m JO14 kunnen gewoon blijven trainen volgens het trainingsschema. Voor de onderstaande teams zijn er, in overleg met de trainers, tijdelijk wijzigingen aangebracht. Deze gelden tot zolang de avondklok van kracht is, dus minimaal t/m 9 februari: meer »

445x gelezen

Voorraad Alphia wordt niet verspild.

21 december 11:00  Helaas is de kantine al enige tijd dicht en hierdoor loopt een deel van de voorraad tegen de houdbaarheidsdatum aan. Zomaar weggooien is natuurlijk zonde en niet duurzaam want de spullen zijn nog steeds goed bruikbaar. Vanwege de corona beperkingen kunnen we ook niet zomaar de voorraad aan de leden verkopen of weggeven. meer »

332x gelezen

Covid-19 update

13 oktober 23:00  Beste Alphianen, Vanwege de verder oplopende landelijke besmettingscijfers heeft het kabinet zojuist extra maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen raken het amateurvoetbal en Alphia wederom hard.meer »

919x gelezen

Kleedkamers voorlopig gesloten

1 oktober 15:00  Helaas heeft het bestuur nav de maatregelen van de overheid moeten besluiten dat de kleedkamers tot en met 20 oktober gesloten zullen blijven tijdens wedstrijden en trainingen. De regels voor het openhouden van de kleedkamers zijn zo streng dat uitvoering hiervan geen optie is. De toiletten zijn tot nu toe nog wel gewoon toegankelijk. Wij verzoeken alle spelers om tijdens wedstrijden en trainingen omgekleed naar de club te komen en na de wedstrijd of training direct naar huis te gaan.meer »

338x gelezen

Update Corona Protocol bij Alphia

30 september 14:15  Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen door het Kabinet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft Alphia het Corona protocol aangepast. De nieuwste versie is vanaf heden terug te vinden op de website. In grote lijnen komt het er op neer dat naast de basisregels er voor de komende drie weken geen toeschouwers aanwezig mogen zijn bij wedstrijden en trainingen. Ook zijn het clubhuis en kleedkamers gesloten. De toiletten zijn voorlopig nog wel open.meer »

576x gelezen

Jaap Rietveld en Hans van Oostrum ontvangen bedankje

29 september 15:30  Als bedankje vanuit de gemeente Alphen aan den Rijn hebben Jaap Rietveld en Hans van Oostrum een mooi ingelijste foto mogen ontvangen. Deze kregen ze voor het feilloos draaien van de Corona graancirkels rondom verschillende locaties bij de Zegerplas. Knap werk heren!

468x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!