Informatie over Seniorenvoetbal - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie over Seniorenvoetbal

Informatie over Seniorenvoetbal

Voetbalvereniging Alphia is een middelgrote voetbalvereniging in Alphen aan den Rijn met circa 900 leden. Prestatie en plezier gaan bij Alphia hand in hand. Voor zowel de ambitieuze en talentvolle voetballer als voor de recreant hebben we passende teams.

Voetbal is een teamsport en daarbij spelen sociale aspecten een belangrijke rol. Je moet het SAMEN doen. Dit geldt niet alleen voor de spelers of speelsters in een team, maar ook voor iedereen om een team heen. Denk aan begeleiders, trainers, supporters en bestuur. Met elkaar zorgen we voor een goede sfeer en veel voetbalenthousiasme.

Resultaat kan makkelijk vertaald worden naar scoren, winnen en kampioen worden. Maar resultaat kan ook vertaald worden in sfeer, veel enthousiasme en grote betrokkenheid van supporters en spelers. Wij vinden dit laatste belangrijk, zonder daarbij het presteren uit het oog te verliezen.

Naast mannen zijn ook vrouwen van harte welkom bij Alphia. Het is een afdeling die volop in bloei is. De vrouwen zijn in de vereniging (vaak toch een mannenwereld) volledig geïntegreerd en er is volop belangstelling voor deze elftallen.


Selectie
70556190_2371932966262304_6255752679897694208_o.jpgBij Alphia worden Alphia 1 en Alphia 2 gezien als selectie elftallen. Beide teams trainen twee keer per week onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. De competitiewedstrijden worden op zaterdag gespeeld en op doordeweekse avonden zal er geregeld een oefenwedstrijd gespeeld worden.

Wil jij deel uitmaken van één van de selectieteams of heb je nog vragen over het selectievoetbal bij Alphia, vul dan onderstaand contactformulier in.

Alphia_-_Voetbal.png Contactformulier Selectie voetbal


Senioren
Senioren.jpgAlle seniorenteams (mannen en vrouwen) hebben de mogelijkheid om minimaal één keer per week te trainen op een doordeweekse avond. De wedstrijden zijn op zaterdag en worden door de KNVB georganiseerd. Incidenteel kan een wedstrijd worden verplaatst naar een doordeweekse avond. Als het enigszins kan, wordt er bij Alphia altijd gevoetbald of getraind, weer of geen weer.

Heb je nog vragen over het seniorenvoetbal bij Alphia, vul dan onderstaand contactformulier in.

Alphia_-_Voetbal.png Contactformulier Senioren voetbal


Vrijdagavond 7x7
Veterinnen.pngHet vrijdagavond 7 tegen 7 voetbal voor mannen en vrouwen zit momenteel bij de KNVB in de lift. Bij de mannen heb je twee categorieën (35+ en 45+) en bij de vrouwen heb je de categorie 30+.

Deze voetbalvorm kent in het najaar een reeks van vier of vijf speelrondes op vrijdagavond (1 x in de twee weken). Iedere speelavond is een vereniging uit de poule de gastheer voor die avond. Op een speelavond speel je een halve competitie tegen de teams in de poule (drie of vier wedstrijden). In het voorjaar zal de KNVB een nieuwe indeling maken. De tegenstanders komen veelal uit de omgeving, waardoor er weinig reisafstand is.

Momenteel zijn er bij Alphia geen Vrijdagavond 7x7 teams actief. De club staat echter ook open voor mannen- en vrouwenteams. Dus kan je een team samenstellen, neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Heb je nog vragen over het vrijdagavond 7 tegen 7 voetbal bij Alphia, vul dan één van de onderstaande contactformulier in.

Alphia_-_Voetbal.png Contactformulier 7x7 voetbal (Vrouwen)
Alphia_-_Voetbal.png Contactformulier 7x7 voetbal (Mannen)


Kledinglijn
Alphia werkt al een aantal jaar met een kledinglijn voor alle spelende leden, met als doel om al haar spelende leden te voorzien van uniforme (wedstrijd) kleding. Je moet hierbij denken aan wedstrijdtenue, trainingspakken, trainingstenue en voetbaltassen.

Deze kleding kan apart op kosten van sponsoren of individuele leden worden aangeschaft via de ledenwebshop van Intersport Twinsport in de kledinglijn (Hummel) van de club.


Niemand Buitenspel
Niemand-Buitenspel2.gif.jpgIedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Vaak zijn er genoeg regelingen om te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Regelingen die soms onvoldoende bekend zijn bij voetballers en verenigingen. Voetbalvereniging Alphia en ING zorgen er samen met de KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute voor dat mensen kunnen voetballen. Vanaf dit seizoen beschikt Alphia over een financieel contactpersoon die gezinnen gaat helpen met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen te vinden zodat meer leden kunnen voetballen.

Meer informatie over de ING-Actie "Niemand Buitenspel" is te vinden op de pagina Niemand Buitenspel.


Lid worden?
Lijkt het je leuk om een Alphiaan te worden? Vul dan het inschrijfformulier in. Op de pagina Lid worden vind je meer informatie over  het lidmaatschap en de contributie bij Alphia.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!