Kledingplan Jeugd - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kledingplan Jeugd

Kledingplan Jeugd

Voetbalvereniging Alphia werkt met een kledingplan voor de jeugdafdeling. Dit houdt in dat elk jeugdlid een tenue van de vereniging ontvangt en dit zelf niet aan hoeft te schaffen. Alphia heeft met het kledingplan tot doel om al haar jeugdleden te voorzien van uniforme kleding. Om dit te kunnen realiseren is een overeenkomst gesloten met de kledingleverancier Intersport Twinsport. Ieder spelend jeugdlid krijgt van Alphia een wedstrijdshirt, een voetbalbroek en kousen. Het wedstrijdshirt wordt door Alphia in bruikleen gegeven, wat betekent dat de speler er zuinig mee om moet gaan. Wanneer een groter shirt gewenst is, kan er van shirt worden gewisseld. De voetbalbroek en kousen worden eenmalig verstrekt aan de speler. Het wedstrijdshirt mag alleen tijdens de wedstrijden worden gedragen. Bij uitreiking van de tenues zal een registratieformulier worden ingevuld.


Vermissing en schade
Vermissing of schade van de uitgereikte kleding dient te worden gemeld bij de kledingcommissie (gebruik hiervoor onderstaand Contactformulier). De vermiste kleding wordt door de kledingcommissie aangevuld en Alphia zal de kostprijs van deze kleding berekenen aan de ouders/verzorgers van het jeugdlid. Nieuwe voetbalbroeken en kousen kunnen via de kledingcommissie of de website van Intersport Twinsport besteld worden en worden direct afgerekend.


Beëindigen lidmaatschap
Als een jeugdspeler zijn lidmaatschap beëindigd bij Alphia moet alleen het wedstrijdshirt ingeleverd worden. Anders vindt er geen overschrijving plaats en wordt de kostprijs doorberekend.


Extra kleding
Extra Kleding als trainingspakken, voetbaltassen, trainingstenue en dergelijke zijn geen onderdeel van het kledingplan maar wel onderdeel van de kledinglijn. Deze kleding kan apart op kosten van sponsoren of individuele leden worden aangeschaft maar moet wel via de kledingcommissie of de ledenwebshop van Intersport Twinsport worden besteld in de kledinglijn (Hummel) van de club. Indien extra kleding door sponsoren ter beschikking wordt gesteld, ontvangt het jeugdlid de kleding ook in bruikleen.


Vragen?
Als je vragen hebt over het kledingplan gebruik dan het Contactformulier Kledingplan Jeugd.

We werken met vrijwilligers, maar we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!