Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Darten

Laatste nieuws Darten

HAPPY NEW YEAR!!!

1 januari 0:00  Het bestuur van de voetbalvereniging Alphia wenst iedereen een gelukkig, sportief en vooral een gezond 2022 toe. Hopelijk kunnen we in 2022 snel weer onze hobby gaan beoefenen en er een mooi, sportief en succesvol jaar van gaan maken. #alphiadatzijnwesamenmeer »

141x gelezen

Covid-19 update

13 oktober 23:00  Beste Alphianen, Vanwege de verder oplopende landelijke besmettingscijfers heeft het kabinet zojuist extra maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen raken het amateurvoetbal en Alphia wederom hard.meer »

1290x gelezen

Update Corona Protocol bij Alphia

30 september 14:15  Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen door het Kabinet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft Alphia het Corona protocol aangepast. De nieuwste versie is vanaf heden terug te vinden op de website. In grote lijnen komt het er op neer dat naast de basisregels er voor de komende drie weken geen toeschouwers aanwezig mogen zijn bij wedstrijden en trainingen. Ook zijn het clubhuis en kleedkamers gesloten. De toiletten zijn voorlopig nog wel open.meer »

713x gelezen

Reactie van het bestuur op de coronamaatregelen

29 september 14:30  Beste Alphianen, ouders, supporters, bezoekers en vrijwilligers, Het kabinet heeft maandagavond nieuwe ingrijpende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen treffen de samenleving en ook het amateurvoetbal hard. De komende drie weken mag bij geen enkel (sport)evenement nog publiek aanwezig zijn en zijn de kantines dicht. Toiletten en kleedkamers zijn vooralsnog wel geopend.meer »

810x gelezen

Ook dit seizoen Medische verzorging en inloopspreekuur!

12 september 9:45  Vanaf dit seizoen is er weer het inloopspreekuur! Gedurende het voetbalseizoen 2020/2021 zal er op donderdagavond een fysiotherapeut van de FysioAvondpraktijk H.J. Bons aanwezig zijn op de club. Van 20:00-21:00 uur is er een inloop uur voor alle leden van de vereniging die naar een blessure willen laten kijken of advies willen inwinnen.meer »

418x gelezen

Alphia darters moeten wachten op seizoenstart

2 september 8:00  De darters van de drie Alphia teams zullen nog even moeten wachten voordat ze hun pijltjes weer kunnen gooien in competitieverband. De Nationale Dart Bond had eerder al het advies gegeven om de regionale competities tot uiterlijk 1 januari 2021 uit te stellen. De Darts Bond Bollenstreek Rijnland (DBBR) heeft hier gehoor aan gegeven. Als alles het toelaat zal vanaf januari 2021 een halve competitie gespeeld gaan worden, als dus een woordvoerder van DBBR.

495x gelezen

Spaar voor korting op je volgende INTERSPORT-aankoop

14 juli 12:30  Wil je 2,5% van je aankoopbedrag sparen voor een volgende aankoop, exclusieve acties en aanbiedingen ontvangen en altijd op de hoogte zijn van de laatste producten en nieuwste collecties? Wordt dan VIP-member van INTERSPORT. Sparen doe je tegenwoordig niet meer met een pasje, maar met de INTERSPORT VIP-app. Deze is gratis te downloaden via de Google Play store en de App store. meer »

891x gelezen

Nieuws van de bestuurstafel

11 juli 10:45  Donderdagavond heeft het bestuur voor de laatste maal dit seizoen vergaderd. In augustus wordt de draad weer opgepakt met een organisatorische wijziging. Michael Hofhuis wordt jeugdvoorzitter. Bert de Groot was jeugdvoorzitter en wordt algemeen bestuurslid. Bert zal de scheidsrechterzaken onder zijn hoede nemen naast een aantal andere zaken. meer »

1021x gelezen

Veilig sporten bij Alphia

27 mei 7:30  Veiligheid, in de breedste zin van het woord, heeft een hoge prioriteit bij Alphia. De afgelopen maanden is dan ook hard gewerkt om een veilig sportklimaat te creëren op het gebied van grensoverschrijdend gedrag. Zo zijn er een 11-tal gedragsregels opgesteld waarin staat hoe trainers/leiders en spelers met elkaar om dienen te gaan. Er is een aannamebeleid voor vrijwilligers ontwikkeld en de visie en doelen zijn door het bestuur vastgelegd. Bovendien is er een team van vier personen samengesteld in de rol van Vertrouwens Contact Personen (VCP’s). Mocht er behoefte zijn aan een luisterend oor, advies of een vertrouwelijk gesprek, dan is dat mogelijk met één van de VCP’s.meer »

949x gelezen

Luister nu naar de 1e Alphia podcast!

25 mei 7:30  Voorzitter Martijn vertelde secretaris Edwin in de auto dat podcasting toch ergens is begonnen met Adam Curry. Edwin dacht meteen aan Patricia Paay maar ook aan Houtman & De Vogel Makelaardij en Dool Assurantiën. De makelaar met pit en de verzekeraar waar de klant centraal staat maakten dat beide heren in de auto zaten voor een rit naar Amsterdam.meer »

1210x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!