Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Man of the Match

Man of the Match

Bij iedere thuiswedstrijd van Alphia 1 zullen een aantal supporters van ons vlaggeschip "The man of the Match" nomineren. The man of the Match krijgt van onze zeer gewaardeerde sponsor Koenekoop Timmerfabriek een dinerbon aangeboden bij Wet & Wild.

Timmerfabriek_Koenekoop.jpg

Remco Zuijdervliet man of the match Alphia - VVC

28 oktober 16:15  Op de foto kijkt Remco een beetje sip. Man of the Match van - laten het maar zo benoemen - een waardeloze wedstrijd. Hekkensluiter VVC was blij met een punt. Alphia zeker niet, maar toch was het aanwezige publiek van mening dat Remco alles uit de kast had gehaald en belangrijk was voor het team. Koenekoop Timmerfabriek zorgt voor wat troost. Remco, we zijn blij dat je weer erbij bent na je schorsing!meer »

183x gelezen

Donovan Oliveira man of the match Alphia - Gouda

11 oktober 12:00  De aanwezige toeschouwers bij de wedstrijd van het eerste elftal kozen Donovan tot speler van de wedstrijd tegen Gouda. De van Alphense Boys overgekomen speler krijgt van sponsor Koenekoop Timmerfabriek een mooie prijs. Alphia is enorm blij met Donovan, die direct laat zien een versterking te zijn voor het team.meer »

294x gelezen

Daniel Buijnink Man of The Match Alphia - Nieuwkoop

29 september 15:15  Een aantal supporters van ons vlaggeschip mag wekelijks nomineren voor de man of the match. Daniel Buijnink was de eerste gelukkige dit seizoen! Voor de tweede maal op rij trefzeker met een mooi schot. Nieuwkoop kwam de late tik op de kin niet meer te boven en hoewel de gehele Alphia verdediging in aanmerking leek te komen voor de prijs werd uiteindelijk gekozen voor Daniel. Gefeliciteerd! Dankzij Koenekoop Timmerfabriek kan hij heerlijk gaan eten bij Wet & Wild.meer »

209x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!