Man of the Match - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Man of the Match

Man of the Match

Bij iedere thuiswedstrijd van Alphia 1 zullen een aantal supporters van ons vlaggeschip "The man of the Match" nomineren. The man of the Match krijgt van onze zeer gewaardeerde sponsor Koenekoop Timmerfabriek een dinerbon aangeboden bij Wet & Wild.

Timmerfabriek_Koenekoop.jpg

Dion Duurham Man of the Match Alphia - Rcl

5 december 14:45  Met de mooie lach nam hij de Koenekoop Timmerfabriek prijs in ontvangst. Dion weet dat als het team de nul houdt dat hij dan zijn klus heeft geklaard. Trainer Vondeling zei al dat het op enig moment alle hens aan dek was tegen de heren van RCL uit Leiderdorp. Een dergelijke klus is aan Dion wel besteed en we feliciteren hem dan ook vandaag. Gefeliciteerd Dion en veel succes in Ter Aar komende zaterdag.meer »

127x gelezen

Nick Klerks Man of the Match Alphia - Donk

14 november 20:00  Nick was zelf een beetje beduusd van zijn twee goals tegen Donk. Hij was bij het interview van mediapartner Studio Alphen het scoreverloop een beetje kwijt. De Koenekoop Timmerfabriek prijs ging zeer terecht naar Nick. Een speler met branie en pit, wij houden ervan bij Alphia. De voormalige spits van ARC lijkt dit seizoen los. Al vanaf de voorbereiding is hij belangrijk voor het team. We gaan met trainer Marcel Vondeling nog even in gesprek om te vragen op welke positie hij Nick het liefste ziet spelen, maar hij lijkt dit seizoen vanaf de flanken en in de spits goed uit de voeten te kunnen. Gefeliciteerd Nick!meer »

231x gelezen

Marwan Fennich Man of the Match Alphia - Docos

31 oktober 10:15  Altijd is weer de vraag wie de Man of the Match wordt en er met de Timmerfabiek Koenekoop prijs vandoor gaat. Zaterdag was dat heel moeilijk en ook heel makkelijk te beantwoorden. Moeilijk vanwege de geweldige partij voetbal van het gehele team. Discipline, strijd en lopende spelers. Dan blinkt Marwan eigenlijk altijd uit en in die zin is de keuze ook gemakkelijk. Trainer van Docos Edwin Vurens zei het ook al: voetbal is een simpel spelletje. Marwan doet iets wat eigenlijk moeilijk is gemakkelijk lijken. We zijn trots op de prestatie en Marwan zette zaterdag tegen Docos een paar kersen op de taart. Proficiat!meer »

159x gelezen

Jordi Wentink Man of the Match Alphia - Kagia

10 oktober 14:30  De Koenekoop Timmerfabriek Man of the Match prijs gaat deze keer naar Jordi Wentink. Vorig seizoen tegen Oegstgeest haalde deze mannetjesputter voor het laatst de mooie prijs op. Tegen Kagia was hij wederom aan de beurt. Soms klinkt het wat denigrerend wanneer je spreekt over een mannetjesputter. Maar naast onverzettelijkheid laat Jordi gewoon zien dat hij ook fantastisch kan voetballen. Met twee belangrijke goals een verdiende winnaar. Bij diverse bestuursleden wordt hij geroemd en we denken dat de begeleiding ook erg in zijn nopjes is met Jordi. Proficiat!meer »

149x gelezen

Martijn Kok Man of the Match Alphia - ASC

26 september 9:45  Timmerfabriek Koenekoop is sponsor van de Man of the Match verkiezing bij iedere thuiswedstrijd van ons vlaggeschip. Onze sponsor zag een prachtige assist van Marwan Fennich die op zichzelf al een Man of the Match waard was. Maar naast de afronding van Martijn, speelde de nieuwkomer gewoon een goede wedstrijd. Daarmee is Martijn Kok dan ook de eerste winnaar van een mooie cadeaubon. Gefeliciteerd! We zijn maar wat blij dat jij samen met Bryan de Bruin de overstap van Reeuwijk hebt gemaakt. De volgende thuiswedstrijd is zaterdag 8 oktober tegen Kagia. Maar eerst volgt zaterdag een weerzien bij en tegen Oudewater.meer »

129x gelezen

Donovan Olivieira Man of the Match Alphia - Aarlanderveen

6 juni 14:15  Door alle feestelijke festiviteiten zaterdagmiddag mogen we de laatste Man of the Match verkiezing van het seizoen 2021-2022 niet vergeten. Dit keer waren het de aanwezige journalisten die Donovan Olivieira verkozen. Met zijn twee doelpunten had hij een groot aandeel in de overwinning op Aarlanderveen. De etenswaardebon die door Timmerfabriek Koenekoop wordt aangeboden is zaterdagmiddag na alle huldigingen op het veld aan Donovan uitgereikt.meer »

496x gelezen

Donovan Olivieira Man of the Match Alphia - Sporting Leiden

23 mei 8:00  Het was Donovan Olivieira die Alphia in de 88e minuut langs Sporting Leiden schoot en ook aan kop zette van de ranglijst in de 3e klasse A. Daarmee is er natuurlijk ook weinig discussie over de man of the match. De supporters houden van deze atletische voetballer en zijn blij dat de Koenekoop Timmerfabriek waardebon dit keer zijn richting op komt. Donovan, van harte gefeliciteerd en we hopen dat je nog twee keer zult pieken in het shirt van Alphia.meer »

189x gelezen

Boas Vet Man of the Match Alphia - Tavv

11 mei 20:00  Je hoeft maar even naar de samenvatting te kijken van de wedstrijd tegen TAVV om te begrijpen waarom Boas tot man of the match werd uitgeroepen. Hij maakte een wereldredding en liet zien waarom hij een plek onder de lat heeft bij trainer Vondeling. Al weken maakt hij een uitstekende indruk en het cadeau van Timmerfabriek Koenekoop is hem dan ook door alle Alphianen van harte gegund. Proficiat Boas! We zijn vet blij met je :-)meer »

174x gelezen

Sander Egberts Man of the Match Alphia - Be Fair

2 mei 8:00  De toeschouwers langs de lijn zagen Marwan en Dion sterk spelen maar toch werd gekozen voor Sander Egberts als Man of the Match na 88 minuten tegen Be Fair. Gescoord werd er niet meer en dus had omroeper Van Vliet goed gezien dat Sander de winnende goal had gescoord. Daarnaast is het opvallend dat hij de enige speler is die alle wedstrijden dit seizoen heeft gespeeld en tenslotte ook het hoofd koel heeft in een wat verhitte eerste helft. Dik verdiend dus deze cadeaubon namens Timmerfabriek Koenekoop. Sander gefeliciteerd en veel succes zaterdag in en tegen Oegstgeest.meer »

202x gelezen

Dion Duurham Man of the Match Alphia - FC Oudewater

12 april 8:45  Dion kwam Alphia in het seizoen 2016 - 2017 versterken van voetbalvereniging Sportief. We denken dat spits Michel Nolten het mede om die reden voor gezien hield bij het 1e elftal en bij de veteranen is gaan voetballen. Met Dion staat er immers toch een sterkhouder in de laatste linie van Alphia 1. Ook zaterdag tegen FC Oudewater speelde hij een uitstekende wedstrijd. Een doekje voor het bloeden na de nederlaag is de cadeaubon van sponsor Timmerfabriek Koenekoop. Dion van harte gefeliciteerd!meer »

415x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!