Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Man of the Match

Man of the Match

Bij iedere thuiswedstrijd van Alphia 1 zullen een aantal supporters van ons vlaggeschip "The man of the Match" nomineren. The man of the Match krijgt van onze zeer gewaardeerde sponsor Koenekoop Timmerfabriek een dinerbon aangeboden bij Wet & Wild.

Timmerfabriek_Koenekoop.jpg

Donovan Olivieira Man of the Match Alphia - Aarlanderveen

6 juni 14:15  Door alle feestelijke festiviteiten zaterdagmiddag mogen we de laatste Man of the Match verkiezing van het seizoen 2021-2022 niet vergeten. Dit keer waren het de aanwezige journalisten die Donovan Olivieira verkozen. Met zijn twee doelpunten had hij een groot aandeel in de overwinning op Aarlanderveen. De etenswaardebon die door Timmerfabriek Koenekoop wordt aangeboden is zaterdagmiddag na alle huldigingen op het veld aan Donovan uitgereikt.meer »

260x gelezen

Donovan Olivieira Man of the Match Alphia - Sporting Leiden

23 mei 8:00  Het was Donovan Olivieira die Alphia in de 88e minuut langs Sporting Leiden schoot en ook aan kop zette van de ranglijst in de 3e klasse A. Daarmee is er natuurlijk ook weinig discussie over de man of the match. De supporters houden van deze atletische voetballer en zijn blij dat de Koenekoop Timmerfabriek waardebon dit keer zijn richting op komt. Donovan, van harte gefeliciteerd en we hopen dat je nog twee keer zult pieken in het shirt van Alphia.meer »

125x gelezen

Boas Vet Man of the Match Alphia - Tavv

11 mei 20:00  Je hoeft maar even naar de samenvatting te kijken van de wedstrijd tegen TAVV om te begrijpen waarom Boas tot man of the match werd uitgeroepen. Hij maakte een wereldredding en liet zien waarom hij een plek onder de lat heeft bij trainer Vondeling. Al weken maakt hij een uitstekende indruk en het cadeau van Timmerfabriek Koenekoop is hem dan ook door alle Alphianen van harte gegund. Proficiat Boas! We zijn vet blij met je :-)meer »

122x gelezen

Sander Egberts Man of the Match Alphia - Be Fair

2 mei 8:00  De toeschouwers langs de lijn zagen Marwan en Dion sterk spelen maar toch werd gekozen voor Sander Egberts als Man of the Match na 88 minuten tegen Be Fair. Gescoord werd er niet meer en dus had omroeper Van Vliet goed gezien dat Sander de winnende goal had gescoord. Daarnaast is het opvallend dat hij de enige speler is die alle wedstrijden dit seizoen heeft gespeeld en tenslotte ook het hoofd koel heeft in een wat verhitte eerste helft. Dik verdiend dus deze cadeaubon namens Timmerfabriek Koenekoop. Sander gefeliciteerd en veel succes zaterdag in en tegen Oegstgeest.meer »

150x gelezen

Dion Duurham Man of the Match Alphia - FC Oudewater

12 april 8:45  Dion kwam Alphia in het seizoen 2016 - 2017 versterken van voetbalvereniging Sportief. We denken dat spits Michel Nolten het mede om die reden voor gezien hield bij het 1e elftal en bij de veteranen is gaan voetballen. Met Dion staat er immers toch een sterkhouder in de laatste linie van Alphia 1. Ook zaterdag tegen FC Oudewater speelde hij een uitstekende wedstrijd. Een doekje voor het bloeden na de nederlaag is de cadeaubon van sponsor Timmerfabriek Koenekoop. Dion van harte gefeliciteerd!meer »

219x gelezen

Daniel Buijnink Man of The Match Alphia - CVC Reeuwijk

28 maart 16:00  Op de vraag van Floris Buijnink wie de Man of the Match was geworden antwoordde de technische commissie: “je broer”. Niet de rapper JeBroer dus maar broer Daniel Buijnink. Met een kopbal was hij trefzeker in de topper tegen Reeuwijk. Hij strijkt de waardebon op van sponsor Koenekoop Timmerfabriek. Gefeliciteerd Daniel! De volgende thuiswedstrijd van het 1e elftal is 9 april tegen Oudewater. Dan wordt er weer een nieuwe man of the match bekend gemaakt.meer »

201x gelezen

Jordi Wentink Man of the Match Alphia - FC Oegstgeest

14 maart 8:00  In 2020 werd Jordi doorgeschoven vanuit de B selectie naar de A selectie samen met Jake en inmiddels zijn beiden bekende gezichten voor het trouwe publiek. Gisteren schoot Jordi op prachtige wijze de 4-0 tegen de touwen in de wedstrijd tegen Oegstgeest. Maar dat is niet de voornaamste reden om hem de Koenekoop Timmerfabriek sponsor prijs te overhandigen. Een toonbeeld van onverzettelijkheid en geen fijne speler voor een linksbuiten om tegenover je te hebben. Voor iedere trainer fijn om een paar van dit soort jongens in je selectie te hebben. Jordi, gefeliciteerd en geniet van het eten via de cadeaubon.meer »

171x gelezen

Marwan Fennich man of the match Alphia - Blauw Zwart

21 februari 8:30  Speler van de wedstrijd tegen het fysieke Blauw Zwart was Marwan Fennich. De tegenstander kreeg ondanks het fysieke spel geen vat op de behendige speler. Het was weer genieten en de waardebon van Timmerfabriek Koenekoop is dan ook dik verdiend. Marwan zien we overigens steeds vaker bij Alphia, ook omdat hij druk is met zijn voetbalschool. Met ‘working talents’ werkt Marwan individueel met jeugdspelers. Het plezier spat er van af. meer »

163x gelezen

Remco Zuijdervliet man of the match Alphia - VVC

28 oktober 16:15  Op de foto kijkt Remco een beetje sip. Man of the Match van - laten het maar zo benoemen - een waardeloze wedstrijd. Hekkensluiter VVC was blij met een punt. Alphia zeker niet, maar toch was het aanwezige publiek van mening dat Remco alles uit de kast had gehaald en belangrijk was voor het team. Koenekoop Timmerfabriek zorgt voor wat troost. Remco, we zijn blij dat je weer erbij bent na je schorsing!meer »

235x gelezen

Donovan Oliveira man of the match Alphia - Gouda

11 oktober 12:00  De aanwezige toeschouwers bij de wedstrijd van het eerste elftal kozen Donovan tot speler van de wedstrijd tegen Gouda. De van Alphense Boys overgekomen speler krijgt van sponsor Koenekoop Timmerfabriek een mooie prijs. Alphia is enorm blij met Donovan, die direct laat zien een versterking te zijn voor het team.meer »

353x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!