Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Alphia bereikt tweede ronde KNVB Beker

Vandaag, 19 september 10:15  Alphia heeft afgelopen zaterdag de tweede ronde van de KNVB Beker bereikt. Het doel vooraf was duidelijk. Een gelijkspel tegen het Schiedamse Kethel Spaland zou voldoende zijn om de volgende ronde te behalen. Het ging alles behalve gemakkelijk en na een 0-2 ruststand moesten de mannen van trainer Vondeling in de tweede helft alle zeilen bijzetten om tot het gelijkspel te komen. De eerste helft speelde de Alphianen niet best, maar in de tweede helft lieten ze zien dat de Alphianen toch over een goed team beschikken dat veerkracht kan tonen.meer »


Kleedkamer 7 vanaf nu de Fieke Linting-Schaper kleedkamer

17 september 21:00  Toen het bestuur begin juni het bericht kreeg dat Fieke Linting op veel te jonge leeftijd was overleden, kwam al snel het idee op tafel om hier ‘iets’ mee te doen. Want met Fieke ging een unieke vrijwilliger verloren. Ruim een halve eeuw was zij betrokken bij onze club en is zij mede-oprichtster geweest van het vrouwenvoetbal bij Alphia. En tot voor Corona de wereld ging beheersen, was zij nog een zeer gewaardeerde gastvrouw tijdens de thuiswedstrijden van Alphia 1. Een taak die zij dolgraag na Corona weer had willen oppakken. Het mocht niet zo zijn.meer »

461x gelezen

Freek de Gans is de pechvogel

13 september 16:15  De ambulance was nodig voor Freek, speler van het 8e. De pechvogel brak afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Floreant zijn scheenbeen. Het bestuur van Alphia wenst Freek een goed herstel. De spelers van zijn team hebben adequaat hulp geboden met wat omstanders waarvoor onze dank. Het werd maar weer eens duidelijk dat het belangrijk is dat fietsen en doelen op de juiste plaats moeten staan zodat ambulancepersoneel snel ter plaatsen kan zijn!

504x gelezen

Doe mee met de AH Voetbalpassie actie

13 september 0:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Alphia. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen om ons terras op te knappen en te vergroten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

115x gelezen

Zaalvoetballers zijn seizoen begonnen met KNVB Beker

12 september 17:00  Afgelopen week zijn de zaalvoetballers van Alphia gestart met hun seizoen. De eerste speelronde is traditiegetrouw de eerste ronde van de KNVB Beker. De winnaar van deze wedstrijden plaatst zich dan direct voor de tweede ronde. Voor Alphia kwamen er vier teams in actie. Twee teams sneuvelde in de eerste ronde en twee teams zijn later terug te vinden bij de loting voor de tweede rondemeer »

80x gelezen

Alphia wint ook zijn 2e Bekerwedstrijd

12 september 10:30  Afgelopen zaterdag stond voor Alphia de tweede KNVB Bekerwedstrijd op het programma. De oranjehemden reisde af naar Benthuizen, waar het tegen de plaatselijke BSC'68 speelde. De opgaven van beide teams waren vooraf duidelijk. Bsc'68 moest winnen om nog kans te maken voor de tweede ronde. Alphia zou bij een overwinning een goede stap zetten naar de tweede ronde van de KNVB Beker.meer »


Inloopspreekuur FysioAvondpraktijk H.J. Bons van start

10 september 10:00  Vanaf donderdag 16 september is gedurende het voetbalseizoen 2021/2022 op donderdagavond een fysiotherapeut van de FysioAvondpraktijk H.J. Bons aanwezig op de club. Van 19.00-20:00 uur is er een inloop uur voor alle leden van de vereniging die naar een blessure willen laten kijken of advies willen inwinnen. meer »

158x gelezen

BSC'68 - Alphia zaterdag live bij Studio Alphen

9 september 18:45  De voetbalwedstrijd BSC’68 - Alphia is a.s. zaterdag live te volgen in het sportprogramma “Sport Lokaal” van Studio Alphen. Sport Lokaal wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden tussen 14 – 18 uur voor de regio Alphen aan den Rijn, Rijnwoude en Boskoop. Peter Fase zal het radioverslag verzorgen. meer »

97x gelezen

Voortgang tribune

6 september 13:45  Afgelopen weekend gingen er verhalen rond dat er 'Wie is de Mol' aanwijzingen op de achtermuur van de tribune waren aangebracht. Anderen beweren dat wat hangjongeren zich willekeurig hadden uitgeleefd met stift en spuitbus. Ook hoorde ik iemand zeggen dat de tactiek van de nieuwe hoofdtrainer Marcel Vondeling erg onoverzichtelijk is opgeschreven op de muur. Zelfs de meest doorgewinterde spelers bij Alphia kunnen er geen chocolade van maken. Maar uit zeer betrouwbare bronnen heb ik begrepen dat alles er met een zeer grote nauwkeurigheid is opgezet en dat het deel uitmaakt van een groter plan. Wordt vervolgd.....

363x gelezen

Alphia pakt de eerste punten KNVB Beker

5 september 10:30  Afgelopen weekend stond de eerste officiële wedstrijd van Alphia 1 weer op het programman na 326 dagen. Tegenstander was de eveneens derdeklasser De Jonge Spartaan uit Middelharnis. Op het zonnige sportpark De Bijlen zagen de toeschouwers de eerste helft een eenzijdige wedstrijd. Alphia zocht de aanval en creëerde een handvol kansen. Dat de bezoekers in de eerste helft niet op een grote achterstand stonden was vooral te danken aan de scherpte bij de voorwaartse bij Alphia. Maar de Alphianen beloonde zichzelf en de toeschouwers voor de rust toch nog met een doelpunt. Dennis Boer stond uiteindelijk aan het eind van een mooie aanval en schoot de bal achter De Jonge Spartaan doelman. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!