Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Grasvelden gaan in onderhoud

Gisteren, 24 juni 9:00  De gemeente Alphen aan den Rijn heeft bekend gemaakt dat vanaf maandag 27 juni 2022 alle grasvelden op sportpark De Bijlen in onderhoud gaan. Dit houdt in dat vanaf maandag 27 juni de grasvelden 2, 4 en 5 dan niet meer gebruikt mogen worden voor trainingen en wedstrijden. meer »

77x gelezen

Oud Alphiaan Bobby Adekanye naar Go Ahead Eagles

23 juni 15:30  Oud Alphiaan Bobby Adekanye is volgend seizoen weer in de eredivisie te bewonderen. De 23-jarige buitenspeler uit Alphen aan den Rijn heeft een tweejarig contract getekend bij Go Ahead Eagles. Het dienstverband van de voetballer bij de Italiaanse topclub SS Lazio, waar hij niet in de plannen voor kwam, is ontbonden.meer »

112x gelezen

Jeugddag 2022 staat bijna voor de deur

20 juni 12:00  Het aftellen voor de Jeugddag 2022 is begonnen. Na 2 jaar afwezigheid door Corona organiseert Alphia op zaterdag 25 juni weer een Jeugddag. We gaan dan voor de Guppen en de O8 t/m O13 teams het seizoen op een leuke manier afsluiten. Het beloofd een spectaculaire dag te gaan worden, waar je bij moet zijn geweest. Tijdens de Jeugddag zijn ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zussen en andere toeschouwers van harte welkom om de kinderen te komen aanmoedigen. Het clubhuis zal deze dag geopend zijn, maar de er zullen geen alcoholische dranken verkocht worden.meer »

311x gelezen

TAVV vergezelt Alphia naar 2e klasse

20 juni 10:00  Afgelopen weekend werd op het complex van Alphia de finale wedstrijd voor promotie naar de 2e klasse afgewerkt. In deze finale stonden FC Oudewater en TAVV, twee competitiegenoten van Alphia, tegenover elkaar. Op het uiterst sfeervol sportpark De Bijlen waren het uiteindelijk de Ter Aarders die na een 1-3 overwinning promoveerde naar de 2e klasse.meer »

210x gelezen

Loting LAV-Cup Alphia 1

17 juni 10:00  Waar de laatste teams zich nog bezighouden met promotie, behoud of degradatie in de competitie is bij Leiden Amateurvoetbal inmiddels de loting geweest voor de LAV-Cup 2023. Ook dit jaar doet Alphia weer mee aan dit toernooi en is ingedeeld in Poule H met FC Oegstgeest en SJZ. Vast staat al wel dat Alphia op bezoek gaat bij FC Oegstgeest en thuis speelt tegen SJZ. De data van deze wedstrijden worden later bekend gemaakt. meer »

293x gelezen

Luister de Voetbalkantine met Marcel Vondeling terug

16 juni 11:30  Afgelopen maandag werd de uitzending van De Voetbalkantine van Studio Alphen live uitgezonden vanuit het clubhuis van Alphia. Studio Alphen sportverslaggever Peter Fase besprak met zijn gasten, Marcel Vondeling (trainer Alphia) en Jarno Verweij (trainer Koudekerk), het afgelopen seizoen en de resultaten van alle andere Alphense voetbalclubs.meer »

133x gelezen

Finalewedstrijd voor promotie naar 2e klasse bij Alphia

15 juni 13:15  Een lang voetbalseizoen wordt zaterdag 18 juni om 14:30 uur met de finalewedstrijd FC Oudewater - Tavv voor promotie naar de tweede klasse afgesloten bij Alphia. Welke derde klasser volgt Alphia naar de tweede klasse? Het belooft een mooie wedstrijd te gaan worden, waarbij de nummers 2 en 4 van de 3e klasse A gaan uitmaken wie volgend seizoen in de 2e klasse mag gaan uitkomen. De verliezer van deze finalewedstrijd krijgt volgende week dinsdag nog een herkansing tegen de verliezer van de finalewedstrijd Zuidland - Rozenburg.meer »

368x gelezen

Samenwerking met Intersport Twinsport 6 jaar verlengd!

14 juni 9:30  Afgelopen vrijdag werd dit nieuws al bekend gemaakt in de nieuwsbrief. Maar we willen de buitenwereld toch ook informeren over dit fantastische nieuws. Na een behoorlijke periode van oriënteren, aftasten, onderhandelen en vergelijken is onlangs het contract getekend voor een nieuwe 6-jarige samenwerkingsovereenkomst tussen v.v. Alphia en Intersport Twinsport.meer »

208x gelezen

Siënna Vuik grote winnaar Alphia verjaardagsactie

10 juni 15:00  Afgelopen zaterdag was het natuurlijk al allemaal oranje wat de klok sloeg, maar ook vorige week woensdag op 1 juni waren er diverse Alphianen die ter ere van de verjaardag van Alphia in het oranje naar school gingen. Verreweg de leukste inzending was van Siënna Vuik, zij maakte deze video. Als bedankje kreeg zij, maar ook een aantal andere Alphianen, een cadeaubon van Intersport Twinsport, waar ze wat moois van kunnen kopen. Volgend jaar op 1 juni nieuwe ronde, nieuwe kansen.meer »

240x gelezen

Marcel Vondeling te gast in het voetbalpraatprogramma “De Voetbalkantine”

10 juni 9:15  Iedere 2de maandag van de maand is er op radio bij Studio Alphen tussen 20 en 21 uur het voetbalpraatprogramma “De Voetbalkantine”. Steeds uit een andere kantine wordt dit programma live uitgezonden. Maandag 13 juni ontvangt presentator Peter Fase in de kantine van Alphia twee trainers die na het laatste fluitsignaal van de laatste competitiewedstrijd de kampioensschaal omhoog konden tillen.meer »

240x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!