Home - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Alphia raakt ongeslagen status op De Bijlen kwijt

Gisteren, 30 januari 11:45  Op een zonovergoten Sportpark De Bijlen speelde afgelopen weekend de nummer 2 Alphia in de 13e speelronde tegen de nummer 5 EMM’21 tegen elkaar. Op voorhand een interessant treffen tussen beide teams. Eerder in het seizoen speelde beide teams voor de KNVB Beker ook al tegen elkar en toen won EMM'21 met 4-1. Het was de Alphianen alles aan gelegen om dit weekend een beter resultaat te behalen.meer »


Topper 2e klasse D eindigt onbeslist

22 januari 11:30  De winterstop is weer teneinde en in de 2e klasse D stond er gelijk een heuse topper op het programma. Vorige week verbleven de Alphianen nog onder een heerlijk zonnetje en 26 graden in het Marokaanse Marrakech, deze week speelde ze de topper in de 2e klasse D met een temperatuur rond het vriespunt. Het veld lag er goed bij in Bodegraven, daar waar erbij diverse andere ploegen uit de competitie het kunstgrasveld werd afgekeurd.meer »


Alphia 1 genomineerd voor Sportploeg 2022

19 januari 20:00  Namens de organisatie van het Alphense Sportgala heeft de jury Alphia 1 genomineerd in de categorie Sportploeg 2022. Deze nominatie heeft Alphia te danken aan het kampioenschap dat het team van Marcel Vondeling afgelopen jaar behaalde, na in februari 2022 nog 11 punten achterstand op de toenmalige koploper FC Oudewater. Naast Alphia 1 strijden er nog drie ploegen om de titel. Wie die ploegen zijn wordt later bekend gemaakt door de organisatie.meer »

274x gelezen

ESTO - Alphia dit weekend live op Studio Alphen

19 januari 14:30  De voetbalwedstrijd ESTO - Alphia wordt aanstaande zaterdag live op de radio uitgezonden door Studio Alphen. Verslaggever Peter Fase neemt de verslaglegging namens de lokale publieke omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn voor zijn rekening. Naast deze wedstrijd wordt ook van andere duels van eerste elftallen uit de gemeente Alphen aan den Rijn live verslag gedaan. meer »

96x gelezen

Alphia en Aarlanderveen houden het op een gelijkspel

18 januari 20:00  Na een fantastisch trainingskamp in Marrakech, stonden de Alphianen dinsdagavond al weer op het veld voor een oefenwedstrijd tegen Aarlanderveen. Het was even schakelen, 24 uur eerder liep iedereen nog lekker in korte broek en t-shirt en deze avond was het voor alle Alphianen steenkoud.meer »


Groeten uit Marrakech (dag 5)

16 januari 20:00  De laatste dag alweer van een zeer geslaagd trainingskamp in het Marokkaanse Marrakech. Ook deze laatste dag was het weer schitterend weer en daar werd door iedereen gretig gebruik van gemaakt bij het zwembad of de Hammam.meer »

280x gelezen

Groeten uit Marrakech (dag 4)

15 januari 20:00  Dag vier van het trainingskamp in Marrakech stond in het teken van relaxen. De meeste spelers sliepen deze zondag lekker uit na een lange stapnacht in Marrakech. Aan het begin van de middag was iedereen aanwezig voor een mooie quad rit waar ook een geweldige lunch werd genoten.meer »

270x gelezen

Groeten uit Marrakech (dag 3)

14 januari 19:30  Dag 3 in het mooie Marrakech is inmiddels aangebroken. Voor de Alphianen staat de oefenwedstrijd tegen het Utrechtse Elinkwijk op het programma. Na een gezamenlijk ontbijt worden de spelers en technische staf door de bus opgehaald voor de oefenwedstrijd bij het Grand Stadium of Marrakech. meer »

254x gelezen

Groeten uit Marrakech (dag 1 en 2)

13 januari 17:00  Hierbij een eerste verslagje van de Alphianen die op trainingskamp zijn dit weekend in het Marokkaanse Marrakech. Na een goede vlucht afgelopen donderdag kwamen de Alphianen om 12.30u aan in het Hotel. Na een lekkere lunch heeft het gezelschap 's middags de stad bezocht. Na een lange wandeling en vele mooie indrukken hebben de Alphianen na een goed diner de dag afgesloten met een Pubquiz. meer »

139x gelezen

Nuttige oefenwedstrijd Alphianen bij Valken'68

8 januari 10:30  Afgelopen zaterdag speelde Alphia zijn eerste wedstrijd van 2023. Tegenstander was het Valkenburgse Valken'68 dat heel verdienstelijk de vierde plaats bezet in de 1e klasse. Het werd dus een mooie uitdaging voor de mannen van Marcel Vondeling. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!