Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Aftellen voor het NK Shoot Out is begonnen

9 april 12:45  Zaterdag 10 april organiseert Alphia voor haar jeugdleden uit de O8 t/m O13 teams de voorronde van het NK Shoot Out. Per leeftijdscategorie gaat één deelnemer naar de landelijke finale later dit jaar. Na een uurtje Shoot Out kunnen de deelnemers nog een uur zich vermaken in het speelpark, met een hindernisbaan, Stormbaan en voetbalsjoelen, dat speciaal voor deze dag is opgebouwd. Na afloop is er nog iets te drinken en een lekkere versnapering voor iedereen.meer »

92x gelezen

Egbert Habraken viert 46e verjaardag

8 april 13:15  Nog zo'n Alphiaan waar het bestuur van Alphia een beetje aandacht aan wilt geven. Zelf houdt hij er niet zo van om op de voorgrond te staan. Maar vandaag zetten wij onze webmaster Egbert in het zonnetje, Namens het bestuur feliciteren wij Egbert met zijn 46e verjaardag.

131x gelezen

Alphiaan Jaap Rietveld blaast 82 kaarsjes uit

7 april 15:45  Vandaag mag Jaap Rietveld al weer 82 kaarsjes uitblazen op zijn verjaardagstaart. Bijna iedere dag is Jaap te vinden bij zijn Alphia voor diverse klusjes op het complex. We hopen Jaap nog vele dagen bij Alphia te zien. Namens het bestuur feliciteren we deze super vrijwilliger en wensen we hem nog een mooie dag toe.

133x gelezen

Nieuwste Alphia podcast nu te beluisteren

6 april 15:30  We hebben er even op moeten wachten, maar hier is-tie dan: De 3e aflevering van de Alphia Podcast. Onder de bezielende en enthousiaste begeleiding van oud-Alphiaan Neal Petersen werden Demi Vermeulen, aanvoerdster van Alphia Vrouwen, en voorzitter Martijn van Dalen onderworpen aan een spervuur van vragen. meer »

208x gelezen

Training tenues voor alle jeugdleden

4 april 12:45  Het wordt langzamerhand een traditie. Alle jeugd van voetbalvereniging Alphia wordt wederom in een nieuw trainingstenue gestoken. Een paar seizoenen terug was de aanleiding de viering van ons 100-jarig bestaan. Deze maand worden tenues uitgedeeld om de jeugd tegemoet te komen voor een Covid-19 seizoen waarbij er toch veel beperkingen zijn opgelegd.meer »

405x gelezen

Word jij Nederlands kampioen Shoot Out?

25 maart 16:30  Alphia is op 10 april trotse gastheer van een kwalificatieronde van het NK Shoot Out voor voetballers in de leeftijdscategorie O8 t/m O13. Welke Alphianen zijn de beste in hun leeftijdsklasse en kwalificeren zich daarmee voor de landelijke finale, later dit jaar?meer »

508x gelezen

Update Avondklok, wat zijn de gevolgen voor de trainingen?

24 maart 13:00  Zoals in de persconferentie van dinsdag 23 maart werd aangekondigd zal de avondklok die nu geldt in Nederland, vanaf 31 maart 2021 een uurtje later van kracht worden. Dit is op zich mooi nieuws, want vanaf woensdag 31 maart kunnen alle Alphia teams weer trainen volgens het trainingsschema maar wel met de geldende richtlijnen. Het bestuur van Alphia heeft wel besloten dat er tot uiterlijk 21:30u getraind kan worden, zodat iedereen om 22:00u thuis kan zijn.meer »

339x gelezen

Team van de Week

20 maart 12:45  Het seizoen 2021-2022 starten wij met een "Team van de week" bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Het gaat dan om de teams Onder 8 tot en met Onder 11. Van meelopen met de spelers in een speciaal ontworpen outfit tot uiteindelijk gezamenlijk wat eten en drinken. Alphia wil graag Mart Koenekoop van Timmerfabriek Koenekoop bedanken voor het mogelijk maken van deze mooie activiteit. meer »

344x gelezen

Vruchtbare aanvoerders vergadering Overige Senioren

12 maart 15:00  Donderdagavond werd er bij Alphia een aanvoerdersvergadering voor de overige seniorenteams georganiseerd door de commissieleden Glen en Dennis. Met uitzondering van Alphia 9 was ieder team vertegenwoordigt, waarbij ook het damesteam van Alphia. Met de aanwezigheid van bestuursleden Dennis en Edwin werd door Dennis en Glen een uurtje gesproken over communicatie, organisatie en de gezelligheid van de vereniging. Glen en Dennis hebben nuttige tips en adviezen gekregen en zullen de feedback bespreken met het bestuur. meer »

413x gelezen

Alphia 2 weer in training

7 maart 17:45  Trainer Jerry stond met leider Sascha glimlachend op het veld. De selectie trainde uitstekend en kreeg vandaag versterking van een aantal JO19 spelers. Fijn om te zien dat er weer actie was op het grasveld, wat wel wat weg had van het veld in Heerenveen. De technische commissie stond langs de lijn en stuurde ons een paar mooie foto’s. We zijn blij met deze groep en kunnen niet wachten om ze weer in de competitie te zien voetballen.

314x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!