Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Droomdebuut Ralph Zeilstra bij Alphia 1

Gisteren, 23 januari 10:15  Afgelopen weekend speelde een combinatie van Alphia 1 en 2 een oefenwedstrijd tegen de aanstormende talenten van Alphia O23. In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft werd er bij deze wedstrijd 2x30 minuten gespeeld. Ook liet hoofdtrainer Marcel Vondeling zien dat hij de talenten bij de jeugd goed in de gaten houdt. Bij de hoofdmacht had Ralph Zeilstra, spelend in de O18-1, een uitnodiging van Marcel ontvangen. meer »

385x gelezen

Marcel Vondeling ook volgend seizoen hoofdtrainer van Alphia

17 januari 15:30  De afgelopen periode heeft de Technische Commissie van Alphia diverse gesprekken gevoerd met de huidige hoofdtrainer Marcel Vondeling. Gezien de tevredenheid die er heerst vanuit de TC, spelersgroep en overige leden van de staf is het voor de TC de insteek geweest om de samenwerking verder te continueren. We zijn daarom ook blij om te melden dat Marcel ook in het seizoen 2022/2023 aan het roer staat van ons vlaggenschip.meer »

224x gelezen

Extra trainingen bij voetbalschool Rule the Ball

16 januari 11:00  Via dit bericht wilt voetbalschool Rule the Ball jou uitnodigen om deel te nemen aan de Voetbalschool trainingen 2021/2022. Op zondag 6 februari 2022 start het Voetbalschool traject weer bij Alphia. Een unieke dienst van Rule the Ball waarin spelers van 1e klasse en lager de juiste individuele aandacht krijgen om zich beter te ontwikkelen als voetballer en ook als persoon.meer »

195x gelezen

YES!!!! We mogen onze hobby weer uitoefenen.

14 januari 20:30  Het kabinet heeft vanavond diverse versoepelingen aangekondigd. Voor Alphia betekent dit, dat iedereen weer gewoon kan trainen en onderlinge wedstrijden mag spelen.meer »

161x gelezen

Alphianen te gast bij Studio Alphen

14 januari 7:30  Zaterdagmiddag zijn de kersverse "Vrijwilliger van het jaar" Saskia Splinter, Hoofd Jeugdopleiding Tony Waasdorp en voorzitter Martijn van Dalen te gast in het radioprogramma Sport Lokaal.meer »

214x gelezen

Komend weekend geen competitievoetbal

11 januari 21:15  De KNVB heeft besloten alle competitiewedstrijden van komend weekend niet door te laten gaan. Vrijdagavond staat weer een persconferentie van het kabinet op de planning. Dan wordt bekend of er versoepelingen zijn te verwachten.meer »

169x gelezen

Jeugdteams mogen weer trainen

11 januari 10:00  Vanaf vandaag mogen de jeugdteams weer trainen volgens de normale trainingstijden. De overheid heeft aangegeven dat vanaf vandaag (11 januari 2022) buiten getraind mag worden tot 20:00 uur. meer »

152x gelezen

Jubilarissen krijgen welverdiende speldje

10 januari 16:30  De jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie is normaliter het decor om alle jubilarissen, zij die 25, 40, 50, 60 of zelfs langer lid zijn van v.v. Alphia, te feliciteren en hun jubileumspeldje op te prikken. Begin 2021 kon deze receptie niet doorgaan en wie had toen gedacht dat de editie van 2022 ook geen doorgang kon hebben? Dus toog voorzitter Martijn de afgelopen weken langs de huizen van deze trouwe Alphianen, die samen opgeteld liefst 475 jaar lid zijn. meer »

340x gelezen

Saskia Splinter is de Vrijwilliger van het Jaar!

8 januari 15:00  Dit jaar geen nieuwjaarsreceptie, maar wel de uitreiking van de Vrijwilliger van het Jaar prijs. Onder ietwat valse voorwendselen bracht voorzitter Martijn vrijdagmiddag een bezoek aan Saskia Splinter. Na een leuk gesprek over koetjes en kalfjes pakte Saskia het cadeau uit wat Martijn voor haar had meegenomen. Het 20 eurocentje muntje viel niet gelijk bij ‘Sas’, omdat ze eerst een foto van haar zag. Maar toen ze verder keek en las, was de reactie een luid en verbaasd: “Nee joh!” Er kan dus wel gesproken worden van een complete verrassing voor Saskia. meer »

430x gelezen

Een mooi afscheid van Erelid Hans van Oostrum

7 januari 20:15  Vrijdagochtend hebben Alphianen en andere dierbaren afscheid kunnen nemen van ons plotseling overleden Erelid Hans van Oostrum. Door alle Corona maatregelen werd de afscheidsdienst in besloten kring gehouden. Op verzoek van de nabestaanden werd Alphia gevraagd om Alphianen een mogelijkheid te geven om op een gepaste manier afscheid te kunnen nemen van Hans. Om 11:00 uur kwam Hans voor het laatst op het hoofdveld bij Alphia, waar hij door een erehaag van ruim 200 aanwezigen naar de middenstip van het veld gereden werd. Hierna was er voor iedereen de kans om de laatste groet aan Hans te brengen.meer »

603x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!