Home - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Zaterdag 16 december KERSTBAZAAR

4 december 17:00  De Goedheiligman gaat bijna weer terug naar Spanje en de Kerstman is inmiddels alweer onderweg naar Nederland. Op Zaterdag 16 december vanaf 14:00 zal traditiegetrouw de kerstbazaar weer plaatsvinden in de kantine, dus zet deze datum vast in je agenda.meer »

342x gelezen

Alphia pakt belangrijke overwinning bij Nieuwkoop

4 december 12:00  Afgelopen weekend pakte Alphia een belangrijke 0-2 (0-1) overwinning bij Nieuwkoop. Maar veel belangrijker deze middag was de gezondheid van Alphiaan Justin Flippo. Justin kreeg halverwege de eerste helft bij een duel om de bal een knie tegen zijn hoofd. Justin bleef hierna roerloos op het veld liggen. Snel handelen van de verzorger van Alphia zorgde ervoor dat Justin vrij snel weer bij kennis was. Beide teams waren erg geschrokken maar besloten de wedstrijd te vervolgen.meer »


Sint en Pieten verstoren ook de Guppentraining

3 december 23:15  Afgelopen zaterdag was vanwege de vorst het grasveld, waar de Guppen wekelijks op trainen, afgelast, maar gelukkig kon er op het hoofdveld nog een hoekje vrij worden gemaakt. Alleen was de training net een kwartier oud toen twee Pieten, vergezeld van Sinterklaas, de boel alweer kwamen verstoren. Lang verhaal kort; dit was de meest chaotische training van de Guppen ooit. En het leuke is: niemand vond dat een probleem.meer »

185x gelezen

Herkeuring grasvelden om 11.00 uur

2 december 8:15  Alle wedstrijden van vanochtend op de grasvelden zijn AFGELAST vanwege de vorst. Om 11.00 uur is er een herkeuring voor alle middag wedstrijden. De wedstrijden pp het kunstgras gaan wel door.

203x gelezen

Maneschijn door de bomen dankzij 12.000 Euro bijdrage van Fonds Alphen en Omstreken

1 december 11:30  Komende week gaan het gebeuren! LED verlichting wordt aangebracht op Veld 1 en Veld 2. Het duurde even voordat Sinterklaas langs wilde komen, maar omdat Alphia het eigen cadeautje financiert met de medewerking van Fonds Alphen en Omstreken is het gelukt!meer »

508x gelezen

Alleen maar lieve jeugdleden bij Alphia

30 november 17:30  Nu is elke training bij Alphia een feestje, maar gisteravond helemaal. De Sinterklaasliedjes kletterden al door de luidsprekers buiten en op het veld waren sommige Alphiaantjes meer aan het dansen dan aan het voetballen. En rond 18.30 uur kwam Sinterklaas met vier Pieten het veld op om een balletje mee te trappen. Alle Onder 8 en Onder 9 teams bracht hij een bezoekje. meer »

230x gelezen

Hoogtepunten uit de Algemene Leden Vergadering

28 november 13:30  Onlangs was weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van v.v. Alphia. Voor degenen die niet daarbij aanwezig waren is het volgende goed om te weten:meer »

264x gelezen

Leuke Sinterklaasverrassing Thunderbirds

27 november 9:00  Iedere woensdag komen de vrienden van het Thunderbirds-team samen om een uur te voetballen onder begeleiding van twee toppers van trainers. De kinderen staan iedere week weer te poppelen om te mogen komen en zijn na afloop het veld niet af te krijgen, zo leuk vinden ze het! Afgelopen woensdag stond er iets heel lekkers klaar na afloop van de training; een chocoladeletter voor iedereen en warme chocolademelk met slagroom! Pas drie maanden bestaat dit clubje bij Alphia en inmiddels is het al een heus vriendenteam!meer »

171x gelezen

Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken Alphia

27 november 7:00  Sinterklaas en zijn Pieten zullen ook dit jaar weer een bezoek brengen aan de trainingen van de Alphia Guppen, O8 en O9 teams. Op woensdag 29 november zal Sinterklaas de trainingen van de O8 en O9 teams bezoeken. Op zaterdag 2 december is Sinterklaas opnieuw aanwezig bij Alphia. Dan bezoekt hij de training van de Guppen. De Pieten zullen ongetwijfeld tijdens de training in de weg lopen en ook de Sint zal zijn skills tonen. Na de training is er voor iedereen in de kantine limonade en natuurlijk ontbreken cadeautjes ook niet. In elk geval voor de kinderen die lief zijn geweest.meer »

116x gelezen

Mooie beelden afgelopen zaterdag op de voetbalvelden

26 november 19:00  Bij de meiden van Alphia werden weer mooie resultaten geboekt. De MO17-1 kwam met een mooie 0-2 overwinning terug uit Reeuwijk en draaien mee in de top van de 2e klasse. De MO12-1 verloor nipt van Berkel. De MO11-1 kwam met een ruime 7-1 overwinning terug bij Jodan Boys en doen het goed in de 2e klasse. De MO10-2 won de Alphense derby met 4-1 van de jongens van Arc. De jongste meiden van Alphia (MO9-1) verloor na een spannende wedstrijd nipt met 1-2 van Tavv.

96x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!