Home - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Speelsters en trainer gezocht voor Alphia Vrouwen

6 juni 15:30  Sinds jaar en dag speelt er bij Alphia een vrouwenteam. Het recreatieve aspect staat bij hen voorop, maar als het enigszins prestatief moet en kan, dan lopen ze daar niet voor weg. Elke maandag en woensdag trainen ze goed, zodat ze op de zaterdagen zoveel mogelijk punten kunnen pakken. meer »

402x gelezen

Oud-trainer Chris van Oostrom overleden

5 juni 22:45  Het bestuur van Alphia heeft het trieste bericht ontvangen dat op 3 juni “oud” trainer Chris van Oostrom op 84-jarige leeftijd is overleden. Chris is jarenlang een zeer gewaardeerd jeugdtrainer geweest en was tussen 1990 en 1995 trainer van het 1e elftal. Afgelopen jaar was Chris nog bij Alphia om de spelers en begeleiding van het 1e elftal de kampioensschaal uit te reiken na het behalen van de titel in de 3e klasse.meer »

543x gelezen

Alphia MO9-1 wint toernooi bij Spirit

5 juni 15:45  Na de mooie toernooi winst van de MO10-1 vorig weekend, wilde de meiden van de MO9-1 niet achterblijven. Afgelopen weekend speelde zij een toernooi bij Spirit en mochten daar de grootste beker meenemen naar Alphen. De succes trainers Stefan en Stefan zetten het meidenvoetbal op de kaart bij Alphia.meer »

188x gelezen

Seizoen voor Alphia is voorbij

5 juni 10:30  Het mooie seizoen voor promovendus Alphia in de 2e klasse is in de eerste ronde van de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse afgelopen zaterdag ten einde gekomen. De Alphianen verloren bij het Haagse HVV (nummer 10 in de 1e klasse) na strafschoppen. In de eerste helft zat alles en stond er na 45 minuten een 2-2 tussenstand op het scorebord. Na rust en na de verlenging kwam in de stand geen verandering meer. De strafschoppen moesten uitkomst brengen, en uiteindelijk wat HVV met 6-5 de sterkste deze middag vanaf de strafschopstip. Hierdoor zullen de Alphianen volgend seizoen gewoon weer in de 2e klasse uitkomen.meer »


Spelregels bij (na-)competitiewedstrijden

2 juni 8:30  De nacompetitie is weer aangebroken en dat betekent dat er altijd weer veel mooie wedstrijden op het programma staan. Dit soort wedstrijden trekt ook altijd extra publiek waardoor het op sportparken extra druk kan zijn. De KNVB heeft hierdoor ook strikte regels opgesteld met betrekking tot sfeeracties rondom (na-) competitiewedstrijden. Ben je van plan om naar de nacompetitiewedstrijd HVV - ALPHIA te gaan, lees dan onderstaande spelregels even door.meer »

198x gelezen

HVV - Alphia dit weekend live op Studio Alphen

1 juni 16:15  De voetbalwedstrijd HVV - Alphia wordt aanstaande zaterdag live op de radio uitgezonden door Studio Alphen. Verslaggever Peter Fase neemt de verslaglegging namens de lokale publieke omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn voor zijn rekening. Naast deze wedstrijd wordt ook van andere duels van eerste elftallen uit de gemeente Alphen aan den Rijn live verslag gedaan. meer »

119x gelezen

Met de bus naar HVV - ALPHIA

31 mei 12:00  Ben jij van plan om zaterdag naar de na-competitiewedstrijd HVV - Alphia te gaan? Het bestuur heeft na veel speurwerk toch nog een bus gevonden die de Alphia supporters naar Den Haag wilt brengen en na afloop weer netjes terug brengt naar Alphia.meer »

607x gelezen

Alphia MO10-1 wint toernooi bij DSVP

30 mei 8:15  De MO10-1 heeft 2e Pinksterdag het toernooi bij DSVP gewonnen. Met overwinningen op DSVP (3-0), Victoria'04 (1-0) en Celeritas (1-0) en een kleine nederlaag tegen DSO (0-1) leverde de eerste plaats op. Een mooie prestatie van het team dat pas vanaf begin dit jaar voetbalt.

179x gelezen

Programma nacompetitie Alphia 1

29 mei 11:00  Afgelopen zaterdag won Alphia de o zo belangrijke wedstrijd tegen Esto en plaatste zich zo voor de nacompetitie voor een plek in de 1e klasse. Inmiddels is duidelijk dat de eerste tegenstander van Alphia het Haagse HVV is. Alphia speelt komende zaterdag in Den Haag voor een plek in de tweede ronde.meer »

705x gelezen

Bryan de Bruin Man of the Match Alphia - Esto

29 mei 10:30  De laatste Timmerfabriek Koenekoop Man of the Match was gisteren tegen ESTO misschien ook wel de allerbelangrijkste van dit seizoen. In de eerste helft werd Bryan aan de linkerkant nog te weinig gevonden maar de 2e helft was Bryan los en tilde hij Alphia naar de zo belangrijke 3-1 overwinning. Likkebaardend keken we naar deze publieksspeler met de geweldig panna als vooractie op weer een afgemeten voorzet misschien wel als hoogtepunt. Bryan, je hebt de prijs dik verdiend en we hopen nog lang van je te genieten in het Oranje shirt. Gefeliciteerd! Timmerfabriek Koenekoop; veel dank voor de steun in het afgelopen seizoen!meer »

153x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!